FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCU CRAIOVA

video Moldovan, prima reacție după transfer: „Mi-am dat acordul. Credeți că Atletico se refuză?”

Articol de , , - Publicat vineri, 19 ianuarie 2024 22:47 / Actualizat sambata, 20 ianuarie 2024 00:42

Rapid - FCU Craiova 4-3. Horațiu Moldovan a jucat ultimul meci în Giulești, apoi a vorbit despre transferul la Atletico Madrid.

Atletico a trimis notificare la Rapid că plătește clauza de 800.000 de euro, iar transferul e în linie dreaptă. Portarul s-a înțeles deja cu spaniolii pentru un contract pe 4 ani și jumătate.

Moldovan, doar spectator » Capitolul la care e ultimul din Superliga înainte de plecarea la Atletico
RAPID - FCU CRAIOVA
Moldovan, doar spectator » Capitolul la care e ultimul din Superliga înainte de plecarea la Atletico

VIDEO. Horațiu Moldovan: „Credeți că Atletico se refuză?”

„Până la urmă sunt jucător profesionist, a fost foarte frumos să-mi iau rămas bun de la fani, de la coechipieri, pe teren.

Mă bucur că am ieșit sănătos. Am avut mai multe emoții decât de obicei. Au fost niște zile cu emoții puternice, într-o zi eram într-o parte, în altă zi, în alta. La început, sincer să vă spun, nu prea am crezut (n.r.- că se face transferul la Atletico). După aceea, când am văzut că avansează lucrurile, am spus că e șansa vieții mele. Credeți că Atletico Madrid e de refuzat vreodată? 

Poate acest tren nu mai vine niciodată, poți să fii cel mai bun portar din România. Voi merge să văd ce se întâmplă, voi munci și când îmi va veni șansa, sper să demonstrez că am valoare. Am o legătură foarte strânsă cu Mister Edi (n.r.- Edi Iordănescu), m-a felicitat, vom vedea câte meciuri voi juca până la vară. 

Cred că, după cum am mai spus-o, de asta e frumos fotbalul, e imprevizibil. Acum 4 ani nu aveam echipă la Liga 2 și acum sunt foarte aproape să semnez cu Atletico Madrid. E ceva SF! Le mulțumesc familiei, antrenorilor, Rapidului, suporterilor, le sunt recunoscător tot timpul. 

Colegii mei nu au înțeles prea multe, nici eu, dar m-au felicitat. Provocarea e să fiu sănătos și să dau tot ce am mai bun”, a declarat Moldovan, la Digi Sport.

VIDEO. Rapid - FCU Craiova » Nebunie în Giulești după ce elevii lui Bergodi revin de la 3-1 și câștigă

Citește și: 

Impresarul lui Moldovan a făcut anunțul » Când pleacă portarul la Madrid să semneze cu Atletico
RAPID
Impresarul lui Moldovan a făcut anunțul » Când pleacă portarul la Madrid să semneze cu Atletico
Silviu Lung junior a fost întrebat despre un posibil transfer la Rapid » Reacția portarului
SEPSI - IAȘI 6-0
Silviu Lung junior a fost întrebat despre un posibil transfer la Rapid » Reacția portarului

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (8)
OperatiuneaMonstru
OperatiuneaMonstru  •  20 Ianuarie 2024, 10:58
Postat de Daniel1959 pe 20 Ianuarie 2024, 07:08

Pacat!! trebuia sa ramana pana-n vara la Rapid . Draga Horatiu Aici publicul si clubul ti-a iertat toate gafele,inclusiv pe cea de aseara, si sper sa fie ultima pentru ca acolo nu te mai iarta . Cred ca ai gandit ca la cazino . Mizezi pe o carte care te poate imbogati dar la fel de bine te poate ruina!! BAFTA!!!!

S-a dus pentru bani. In 5 ani, s-a asigurat pe viata. Tu n-ai fi facut la fel? Nici nu mai conteaza daca joaca sau nu. Sentimentalismele merg pana la un punct.

Kuba.nr1
Kuba.nr1  •  20 Ianuarie 2024, 10:16

ce a aratat aseara e clar ca e jucator pe banca,nu cred ca joaca mai mult de 1 meci anul asta,bun pt Rapid ca acum are sansa la titlu,cu clownul asta nici o sansa n-a avut

observator_federal
observator_federal  •  20 Ianuarie 2024, 07:55

Transferul (absolut remarcabil!) al lui Moldovan la Atletico Madrid atât de mult "i-a bucurat" pe unii, că imediat după revenirea din surpriza produsă au și demarat planuri de înlocuire a (ex) rapidistului din postul foarte prețios de titular în poarta Naționalei... (Cam așa "s-au bucurat" și de transferul lui Mitriță la New York, căruia apoi i s-au blocat toate căile spre Națională, doar spre a i se face loc unuia - mai joacă? - îl chema parcă Florinel Coman). Ei bine, pentru că Moldovan riscă să piardă Naționala (lucru despre care a fost avertizat aseară după meci de către o reporteriță bine instruită) , "se pregătește" Târnovanu. Are băiatul ăsta niște cifre cu care - dacă era atacant- îl bătea pe Haland: 73 de goluri în tot sezonul trecut, din care 18 goluri DOAR în cele 6 meciuri din grupa de Conference League!! Așa a ajuns să-i sufle în ceafă lui Moldovan pe transfermarkt.ro (2,5 meleoane față de 2,6 ale viitorului portar al lui Atletico), așa a ajuns să joace primul joc la Națională - istoricul amical victoriis, 5-0 de la Chișinău!... Se pare că Târnovanu are cifra 5 în destin (vezi Chișinău, vezi Silkeborg la pătrat, vezi debutul în prima ligă, cu o manita încasată la un meci al lui Poli Iași contra Universității Craiova), nu m-aș mira ca Târnovanu să fie predestinat să apere poarta României în meciul contra Belgiei lui Romelu Lukaku...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează