FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - FCU CRAIOVA 0-1

FOTO Moment periculos la Botoșani » Un copil de mingi, doborât peste o bordură în timpul meciului

Copil de mingi accidentat la FC Botoșani - FCU Craiova / FOTO: Capturi TV @Orange Sport 1 +7   FOTO
Copil de mingi accidentat la FC Botoșani - FCU Craiova / FOTO: Capturi TV @Orange Sport 1

Articol de - Publicat sambata, 05 august 2023 22:29 / Actualizat sambata, 05 august 2023 22:51

FCU Craiova s-a impus în deplasarea de la Botoșani, scor 1-0. Bătrânul stadion Municipal a fost aproape să facă o victimă. Un copil de mingi s-a lovit de o bordură și a avut nevoie de îngrijiri.

FC Botoșani își joacă meciurile de pe teren propriu pe stadionul Municipal, unul învechit, cu o capacitate de 7.782 de locuri. Este departe de a îndeplini standardele de siguranță, lucru care a putut fi remarcat și în timpul meciului cu FCU Craiova

Basarab Panduru și-a pierdut răbdarea cu un antrenor din Superligă: „Mă mir că mai e în prima ligă! Să mai vină și alții, să îi vedem și pe ei”
Botoșani - FCU Craiova 0-1
Basarab Panduru și-a pierdut răbdarea cu un antrenor din Superligă: „Mă mir că mai e în prima ligă! Să mai vină și alții, să îi vedem și pe ei”

Moment delicat în FC Botoșani - FCU Craiova

În minutul 75, David Gabriel (20 de ani), mijlocașul gazdelor, a încercat să țină în teren un balon. Nu s-a putut opri și a dat peste unul dintre copiii de mingi.

+3 FOTO

Puștiul s-a lovit de o bordură care n-ar avea ce căuta atât de aproape de gazon și a resimțit șocul. La un minut distanță de la momentul impactului, camerele TV l-au surprins cu o grimasă evidentă de durere. 

Stadion nou așteptat la Botoșani

Cosmin Andrei, primarul din Botoșani, a transmis în finalul anului 2022 că orașul va beneficia de un nou stadion, cu o capacitate de 10.000 de locuri, toate acoperite.

Stadionul de acum e lăbărțat. Ăia de la peluză nu văd meciul, dacă mai sunt şi la vârsta a doua. Aşa, mai bine e acasă ca să vezi meciul. Nimeni nu înţelege. Asta mă doare pe mine. Eu tot mai sper. Aş vrea enorm să văd stadionul nou la Botoşani.

- Valeriu Iftime, în iarna lui 2023

Citește și alte știri din Superligă:

Vestea care l-a indignat pe Elias Charalambous: „Am fost surprins, e foarte ciudat ce se întâmplă aici. Chiar trebuie să discutăm”

Jucătorul atacă: „Nu vă duceți la FCU Craiova! S-au comis multe infracțiuni” » Trupa lui Mititelu a replicat printr-un comunicat

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
Stefan_rapidist_de_mic
Stefan_rapidist_de_mic  •  06 August 2023, 19:53

doi sateliti ai ciobanului s-au intrecut in comicarii!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează