FOTBAL  »  Superliga  »  SCHIMBARE

Momentul care a schimbat radical sezonul celor de la FCSB » Dică a spart o ușă, apoi și-a ținut jucătorii în ședință! Omul care a unit vestiarul

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 noiembrie 2017 13:28

Managerul celor de la FCSB, Mihai Stoica, a povestit momentul care a schimbat radical rezultatele echipei. Acesta l-a avut în prim-plan pe tehnicianul roș-albaștrilor, Nicolae Dică.

După înfrângerea suferită cu Viitorul, 0-1 la Ovidiu, Dică s-a închis într-o sală cu jucătorii echipei, pe care i-a băgat în ședință, iar la un moment dat a spart o ușă și s-a tăiat la mână.

"După eşecul cu Viitorul, Dică s-a închis într-o sală, aici sus la cantonament, doar el cu jucătorii. Uşa aia e spartă de Dică, care s-a tăiat la mână şi după aia a arătat pe tablă cu mâna tăiată şi aşa mai departe.

Au stat vreo oră şi jumătate, eu nu am intrat. A spus fiecare ce are de spus, iar din momentul ăla noi am avut 10 victorii şi 3 rezultate de egalitate", a povestit Mihai Stoica pentru Fanatik.

"Budescu este one-man show. Nu înţeleg de ce nimeni nu a zis asta, înţeleg că au fost probleme în trecut cu Budescu, dar acum... O singură poveste. Fusesem cu Budescu, în dimineaţa meciului din Israel, la un mall acolo şi îi luase fiului său un microfon haios.

Din momentul în care s-a terminat meciul şi a intrat după interviurile de la flash în vestiar, Budescu a cântat la microfonul ăla. A cântat în autocar, compunând versuri pe moment. I-a făcut nişte versuri lui Vali Argăseală de ne aruncam pe jos de râs, cu prima să vină la băieţi şi chestii de genul ăsta.

La masă am stat cu toţii, am băut o bere. Budescu a cântat non-stop, a făcut versuri pentru fiecare. Este senzaţional ca băiat de vestiar, el este cel care a unit tot vestiarul", a adăugat Mihai Stoica pentru sursa citată.

"Ovidiu Popescu, atunci când a auzit de interesul Stelei - mi-a spus cineva care a fost de faţă -, s-a dus peste agentul pe care îl avea la Timişoara şi a început să plângă. «Renunţă la orice, vreau să ajung la Steaua!» A fost o chestie impresionantă şi am spus «hai să-l luăm»" Mihai Stoica, în Fanatik

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (18)
redshow
redshow  •  17 Noiembrie 2017, 17:24

Momentul a fost atunci cand Gigea a bagat mana in buzunar si a cumparat absolut toti jucatorii care ar fi putut sa-l incurce. Aceste transferuri au devenit o pierdere mai mare pentru adversari decat un castig pentru FCSB. Asa ca toti cei care au ramas pe la echipele lior dupa campania de transferuri a lui Gigea pot sa fie de pe-acum complexati si sa stie ca mega-ortodoxul nu i-a considerat importanti :))))....daca pana si pe Golofca l-a luat :)))sa slabeasca Botosaniul:)))

roadghost
roadghost  •  17 Noiembrie 2017, 16:55

Asteptam cu interes mai multe povesti de dupa gratii ale acestui veritabil Papillon(fluturas) galatean, sunt convins ca realizarile muncii de scouter palesc in comparatie cu aventurile din inchisoare, unde Mm a aflat pe propria piele ca tranzactiile non-monetare au consecinte grave asupra sanatatii...acum, dupa de s-a refacut fizic si a mai pus niste muschi pe el, vrea intre din nou pt a egala scorul, in fond piata financiara penitenciara e tot un joc cu suma 0

nebraska
nebraska  •  17 Noiembrie 2017, 18:31

*** isi expun prostia cu entuziastm, razi de ei gratis.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează