FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Mutu a reușit primul transfer din Superligă » CFR Cluj și-a vândut două vedete!

CFR Cluj îi vinde pe fundașii centrali titulari, Andrei Burcă (30 de ani) și Yuri Matias (28 de ani).
CFR Cluj îi vinde pe fundașii centrali titulari, Andrei Burcă (30 de ani) și Yuri Matias (28 de ani).

Articol de - Publicat vineri, 14 iulie 2023 22:46 / Actualizat vineri, 14 iulie 2023 22:46

CFR Cluj i-a vândut pe fundașii centrali titulari, Andrei Burcă (30 de ani) și Yuri Matias (28 de ani).

CFR Cluj și-a cedat deja cei mai buni doi oameni din stagiunea trecută, portarul Scuffet și închizătorul Boateng. Gruparea alb-vișinie a mai cedat doi oameni de bază.

FCSB - Dinamo, tot mai departe de Ghencea » Mihai Stoica: „M-am dus pe fentă! E o solicitare care nu poate fi satisfăcută sub nicio formă”
FCSB în Ghencea
FCSB - Dinamo, tot mai departe de Ghencea » Mihai Stoica: „M-am dus pe fentă! E o solicitare care nu poate fi satisfăcută sub nicio formă”

CFR Cluj îi vinde pe Yuri și Burcă

Yuri Matias merge la Neftchi Baku. Fundașul central este favoritul lui Adrian Mutu, noul antrenor al azerilor. Mutu a vrut să îl aibă pe Yuri în lot și anul trecut, la Rapid, dar mutarea nu s-a concretizat în acel moment.

Andrei Burcă, titular în prima reprezentativă a României, merge în Arabia Saudită, la nou-promovata Al-Okhdood Club.

„Negocierile sunt aproape finalizate, sunt șanse foarte mari ca cei doi jucători să plece. Mai avem de pus la punct câteva detalii, dar șansele ca ei să plece sunt mai mari decât ca să ramână. Nu vorbim de sume, dar vom primi bani importanți pentru ei”, au dezvăluit pentru GSP oficialii grupării din Gruia. 

Din informațiile Gazetei, gruparea „feroviară” primește proximativ 1,5 milioane de euro pentru cei doi. Mutarea lui Burcă va fi mai bănoasă, un milion de euro.

Da, au fost semnate actele de transfer pentru cei doi jucători. Știu că au fost voci care au spus ca forțăm lucrurile, că nu am avea, de fapt, aceste oferte. Iată ca sunt reale! A fost și Scufett, acum Yuri si Burcă. Și probabil vor mai pleca. Oricum, aducem jucători la fel de buni, dacă nu chiar mai valoroși
- Ioan Varga, potrivit digisport.ro

Mutu îl ia doar pe Yuri

Publicația locală azerisport din Azerbaidjan a scris că „Mutu este interesat de Marko Dugandzic” și că „este de așteptat ca transferul să fie rezolvat în această lună”.

Acționarul minoritar al giuleștenilor, Victor Angelescu, a negat informația. „Nu, nu există nicio ofertă și oricum Marko nu este de vânzare. Exclus să plece de la Rapid. În momentul de față nu este de vânzare. Dacă ar fi o sumă nu consistentă, ci super consistentă atunci ne-am gândi, dar noi în momentul de față mai căutăm un atacant, nu căutăm să vindem”, a spus acesta la Pro TV. 

Întrebat dacă 3 milioane de euro este o sumă corectă, Angelescu a adăugat: „Nu, nu”.

Bursa transferurilor la CFR Cluj:

  • Antrenor: Andrea Mandorlini (nou)
  • Veniri: Philip Otele (UTA Arad), Cătălin Căbuz (Chindia), Vasile Mogoș (Crotone), Arlind Ajeti (Pordenone), Durel Avounou (Umraniyespor)
  • Reveniri: Jefté Betancor (Pafos), Otto Hindrich (Kisvárda), Zé Gomes (U Cluj), Sergiu Buș (Chindia), Ionuț Rusu (Ripensia), Denis Rusu (Șoimii Lipova), Sebastian Serediuc (Poli Timișoara), Alex Militaru (Unirea Dej)
  • Plecări: Christopher Braun (Rapid), Mihai Bordeianu (U Cluj), Denis Kolinger (Velje), Alex Militaru (Poli Iași), Zé Gomes (Ethnikos Achna FC), Gabriel Debeljuh (liber), Anton Maglica (liber), Karlo Brucic (liber), Nana Boateng (Jeonbuk Motors), Simone Scuffet (Cagliari)

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FCSB - Dinamo, tot mai departe de Ghencea » Mihai Stoica: „M-am dus pe fentă! E o solicitare care nu poate fi satisfăcută sub nicio formă”

Dorinel Munteanu are sentimente mixte după egalul cu UTA: „Sunt și mulțumit, și nemulțumit. Cred că trebuia să câștigăm”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
dodo001
dodo001  •  16 Iulie 2023, 07:27

Chiar nu ma așteptăm ca Yuri sa, plece fără măcar un milion de euro.

Gerson
Gerson  •  15 Iulie 2023, 07:57

La ce s-au mai inscris in competiție?Dacă tot au scos tot lotul pe tarabă!Vor fi

gazistu
gazistu  •  15 Iulie 2023, 00:23

vinde Nelutu tot ce poate, pe bani si termina sezonul normal. apoi din sez viitor va face doar figuratie pana la desfiintare; Practic, va face precum Bucsaru cu Urziceni: stoarce tot ce poate , vinde tot ce-i ban lichid, apoi termina campionatul cu umpluturi (cum lo scapat Gigi de 6 jucatori, ca sa nu-i mai dea inappoi datoria de 4 mil/euro)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează