FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 2-3

video Nu-l menajează pe Dan Nistor: „Nu e un etalon al inteligenței, de asta nu a ajuns fotbalist mare”

Dan Nistor, după CSU Craiova - FCSB // foto: captură YouTube @ LookSport
Dan Nistor, după CSU Craiova - FCSB // foto: captură YouTube @ LookSport

Articol de GSP - Publicat luni, 29 noiembrie 2021 16:01 / Actualizat luni, 29 noiembrie 2021 17:11

După meciul dintre CSU Craiova și FCSB, scor final 2-3, Dan Nistor (33 de ani) și-a înțepat colegii: „Poate unii dintre noi n-au valoare să fie aici”. Declarațiile mijlocașului nu i s-au părut inspirate jurnalistului Narcis Drejan, care spune despre Nistor că „nu-l dă inteligența afară de din casă”.

Imediat după eșecul din Bănie în fața FCSB-ului, Nistor a ales să-și protejeze antrenorul, pe Laurențiu Reghecampf. În schimb, și-a înțepat propriii colegi: „Poate unii dintre noi n-au valoare să fie aici. În iarnă se va trage linie, să vedem cine va continua, cine nu. Așa nu putem continua, e clar. Antrenorul n-are nicio vină, noi suntem singurii vinovați”.

Ca atare, mijlocașul Craiovei, notat cu 7 în Gazeta Sporturilor pentru prestația cu FCSB, a fost „taxat” de jurnalistul Narcis Drejan, într-o intervenție dură a acestuia la emisiunea GSP Live.

MM Stoica i-a trimis lui Sorin Cârțu o „ironie fină” pe Instagram după derby-ul din Bănie: „Te pup, Sorinaccio!”
CSU CRAIOVA - FCSB 2-3
MM Stoica i-a trimis lui Sorin Cârțu o „ironie fină” pe Instagram după derby-ul din Bănie: „Te pup, Sorinaccio!”

„Pe Dan Nistor nu trebuie să îl luăm ca etalon al inteligenței”

„Pe Dan Nistor nu-l dă inteligența afară din casă. În momentele critice, la el apar declarații de genul ăsta. Să nu o uităm pe cea de la Pandurii, că «în afară de cele 6 goluri ale lui Keșeru, FCSB n-a jucat nimic». 

Nu cred că trebuie să îl luăm ca etalon al inteligenței, probabil de asta nici nu a ajuns un fotbalist mare. Nu mi se pare că vrea să se dezvolte personal, și uite că apar și declarații de genul ăsta. Unora le este prea bine la Craiova”, a declarat Drejan.

Dan Nistor, în 2014: „În afară de cele şase goluri, Steaua n-a mai avut nici o ocazie”

Declarația la care Narcis Drejan face referire a venit în 2014, la capătul unui meci între FCSB (pe atunci Steaua) și Pandurii, scor 6-0. „Nu e un scor meritat, dar nu avem ce să facem. Ăsta e scorul de pe tabelă. În afară de cele şase goluri, Steaua n-a mai avut nici o ocazie”, spunea atunci Dan Nistor. De altfel, el este cunoscut pentru numeroasele „perle” pe care le-a oferit de-a lungul timpului. 

Dan Nistor evoluează la CSU Craiova din ianuarie 2020. Înainte de aventura din Bănie, a jucat la Dinamo, CFR Cluj, Pandurii, Evian, CS Mioveni și Internațional Curtea de Argeș.

Citește mai multe știri despre CSU Craiova - FCSB: 

Dă de pământ cu Florin Tănase după meciul cu CSU Craiova: „Cel mai bun? E șters, nu are nicio calitate, nu l-aș vedea nici pe sticlele de bere din Bulgaria”

„Nu se aude!” » Cum i-a provocat Andrei Vlad pe fanii Craiovei după golul victoriei înscris de FCSB

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  30 Noiembrie 2021, 08:20

Dincolo de perlele sale, sau de cata inteligenta o fi avand, ce a spus acum este perfect adevarat. Iar rezultatele din ultimele trei etape o dovedesc din plin.

craiovamaxima
craiovamaxima  •  29 Noiembrie 2021, 22:03

Nistor este cartita din vestiar. Pentru cei care nu sunt convinsi, sa mai vada o data meciul si sa-i urmareasca cu atentie pe Nistor si Pigliacelli. De cand a ajuns la Craiova a tras jocul echipei in jos, erijandu-se in creierul de la mijlocul terenului. Si, intr-un fel, chiar este. Functie de interese si de ceea ce i se spune pe firul scurt face ce i se cere. O sa se spuna ca vezi Domne, ce mare pasator este...Pai tocmai aici e fenomenul pe care unii nu-l inteleg. E singurul, altii n-au mai avut loc. Si, din postura asta, dincolo de orice i-ar spune orice antrenor, face ce vrea el. Si spune ce vrea el. Baietii aia, despre care zice ca n-au valoare, macar si-au dat silinta, cu buna credinta, asa cat si cum au putut ei.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează