FOTBAL  »  Superliga  »  PORTRET

EXCLUSIV Jucătorul din Liga 1 care spune că se aseamănă cu vedetele din La Liga: „Fizic a la Busquets, calmez jocul a la Kroos”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 13 februarie 2023 07:55 / Actualizat luni, 13 februarie 2023 08:07

Nicolae Păun, mijlocașul central al lui Sepsi, și-a creionat obiectivele pentru 2023.

Nicolae Păun, 24 de ani, este unul dintre oamenii importanți de la Sepsi, iar Cristiano Bergodi i-a oferit banderola de mai multe ori.

Mijlocașul central a fost selecționat în premieră de către Edward Iordănescu, a bifat deja două prezențe la prima reprezentativă și speră să se impună printre titulari, cât mai curând posibil. În 2023 are planuri mari: să repete isprăvile din sezonul precedent cu Sepsi, play-off și câștigarea Cupei și a Supercupei, plus un loc al său printre „tricolori" în perspectiva Euro 2024.

Continuă să miroasă a canal în arbitrajul românesc. Personajele sunt altele, sistemul e același
FC VOLUNTARI - FCSB 1-2
Continuă să miroasă a canal în arbitrajul românesc. Personajele sunt altele, sistemul e același

„Ar fi o surpriză neplăcută să ratăm play-off-ul, nimeni nu concepe așa ceva la Sepsi. Urmează apoi meciul cu Mioveni în Cupa României, încercăm să repetăm anul precedent, când am câștigat marele trofeu. Eu mă pregătesc să fiu titular și la națională, voi munci cât mai mult, sper să fiu convocat și din martie încolo, să cresc în joc, să urc în carieră", a comentat olteanul.

Nicolae Păun: „Fizic a la Busquets, calmez jocul a la Kroos”

Chestionat de Gazeta Sporturilor cine sunt preferații săi și dacă are ceva din atributele lor, Păun i-a nominalizat pe doi clasici deja, campioni mondiali, spaniolul Busquets (31 de trofee cu Barcelona) și neamțul Kroos (28 de trofee cu Real Madrid și Bayern Munchen). 

Jucătorul din Liga 1 care spune că se aseamănă cu vedetele din La Liga: „Fizic a la Busquets, calmez jocul a la Kroos”
Nicolae Păun // FOTO: Imago

„Am un fizic asemănător lui Busquets și am ceva din «lentoarea» lui Kroos, adică pot să calmez jocul", a replicat amuzat unul dintre fotbaliștii apreciați din Liga 1.

Este o mândrie să port banderola lui Sepsi, dar mă concentrez oricum și atunci când nu e pe brațul meu. Încerc să joc bine și să cresc de la meci la meci, în fiecare zi 

- Nicolae Păun, mijlocaș Sepsi

74de meciuri, 7 goluri și 3 assist-uri are Păun la Sepsi

5goluri și 2 assist-uri a adunat Păun în acest sezon în 28 de meciuri în toate competițiile

VIDEO Totul despre CS Mioveni - Rapid

Citește și: 

„Armaș arată ca în Mad Max. Vassaras, nu e posibil!” » Val de reacții după decizia lui Radu Petrescu + ce notă a primit în GSP

Control doping imediat după Voluntari - FCSB » Cine sunt jucătorii roș-albaștrilor care au fost testați

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  13 Februarie 2023, 08:45

Paun se cam impauneaza. Il vrei la fcsb?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează