FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 0-2

Note GSP după Dinamo - CFR Cluj 0-2 » Centrul defensivei, marea problemă a „câinilor”! Cine a fost cel mai bun de pe teren

Duelul extremelor - Gabriel Debeljuh, cu cea mai mare notă, 8, vs. Florin Bejan, nota 3 // foto: Raed Krishan +48   FOTO
Duelul extremelor - Gabriel Debeljuh, cu cea mai mare notă, 8, vs. Florin Bejan, nota 3 // foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 decembrie 2020 08:12 / Actualizat vineri, 18 decembrie 2020 09:09

CFR Cluj a plecat victorioasă din „Ștefan cel Mare”, după ce a câștigat cu 2-0 meciul cu Dinamo, și s-a apropiat la un singur punct de liderul CS U Craiova.

Golurile campioanei au venit în prima parte. Primul care a punctat a fost Debeljuh, ajutat de o alunecare și ulterior de o deviere nefericită a lui Ricardo Grigore, în timp ce la al doilea gol a comis-o Puljic, care l-a doborât în propriul careu pe Debeljuh. Păun a executat fără probleme lovitura de la punctul cu var și a stabilit astfel scorul final.

Dinamo - CFR Cluj 0-2 » Note GSP

Note GSP după Dinamo - CFR Cluj 0-2 » Centrul defensivei, marea problemă a „câinilor”! Cine a fost cel mai bun de pe teren

Dinamo a dat semne de viață în a doua parte, dar nu suficient pentru a reintra în joc. Nemec a avut un meci foarte slab, însă zona în care Dinamo a fost cu adevărat dezastruoasă a fost centrul apărării. Acolo, titularii Puljic și R. Grigore au fost notați cu 3, respectiv 4! Nici Bejan, care l-a înlocuit pe croat la pauză, nu a jucat mai bine. Acesta a primit nota 3 în Gazeta Sporturilor de astăzi, fiind eliminat în minutul 90+3.

6este cea mai mare notă primită de Dinamo - aceasta le-a revenit lui Fabbrini și Paul Anton

De cealaltă parte, Debeljuh, care a ieșit în evidență cu un gol și un penalty obținut, a primit nota 8. Camora, Păun și Burcă au impresionat la rândul lor, nota primită de aceștia fiind 7, în timp ce la capitolul dezamăgiri intră Carnat, Itu și Soares. Primul a fost notat cu 4, ceilalți doi cu 5.

7a primit antrenorul Edi Iordănescu. Ionel Gane, omologul său de pe banca gazdelor stă mai rău, 5

VIDEO. Dorin Șerdean atacă fanii: „Cortacero a fost făcut în toate felurile! O să vă spun ce am găsit la Dinamo, mi-e rușine!”

Citește mai multe știri despre Dinamo - CFR Cluj:

Ionel Gane le dă speranțe fanilor din DDB! Ar putea rămâne la echipă: „Am discutat cu ei” + Cine va lipsi în meciul cu Clinceni

Ante Puljic a comis-o și cu CFR Cluj » Contraperformanță greu de egalat în Liga 1

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (12)
cainelup
cainelup  •  18 Decembrie 2020, 15:18

Puljic ala a devenit specialistul penalty-urilor, la Dinamo, are tehnica necesara adversarilor. Pacat ca pe invers si si mai pacat , ca nu-l trimite nimeni la plimbare. Si asta facea gura ca nu e remunerat pentru prestatiile magistrale...

parpalache
parpalache  •  18 Decembrie 2020, 12:21
Postat de nicu72 pe 18 Decembrie 2020, 10:59

Nu in meciul asta. In prima repriza a gresit toate pasele, iar la ocazia din repriza 2 n-avea voie sa rateze.

A gresit pasele pentru ca ceilalti au revenit la obisnuinta de a nu veni in intampinarea mingii si de a astepta ...sa vina mingea la ei!Iar de ratat a ratat la o faza creata de el,nu de altii!Face multe curse de la un careu la altul si la un moment dat greseste din cauza epuizarii!Ca si Sorescu!

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  18 Decembrie 2020, 11:02

ESANU - SORESCU , EHMANN(c.brat) , R.GRIGORE , A.RADU - CAMORA , P.ANTON , MOLDOVEANU , FABBRINI - GUEYE , NEMEC !!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează