FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Numele mari din istoria Stelei răspund după ce echipa și-a schimbat numele: "În sufletul oamenilor așa va fi"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 30 martie 2017 19:48

Helmuth Duckadam și Ilie Dumitrescu nu cred că schimbarea numelui din Steaua în FCSB ar trebui să-i afecteze pe fani. Mai mult, cei doi susțin că, pentru ei, echipa va rămâne întotdeauna Steaua. 

"Pentru mine tot Steaua rămâne, chiar dacă s-a luat această hotărâre. S-a făcut pentru UEFA (n.r. pentru ca echipa să poată evolua în cupele europene). Dar asta nu contează, pentru mine rămâne Steaua, nu îmi poate scoate nimeni din minte acest lucru.

Îi dau un sfat domnului ministru. Să îl facă mai repede general pe domnul Talpan, pentru că altfel se va trezi cu procese peste 12-13 ani. Spun 12-13 ani pentru că după atât timp face Talpan procese.

Dar oricum tot «Steaua» se va scanda pe stadioane, indiferent unde jucăm", a zis Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.

"duminică va juca Steaua"

Ilie Dumitrescu a explicat: "Eu duminică voi spune că se va juca Steaua - Dinamo. Ar trebui să facem o hârtie oficială, să vedem dacă mai putem să-i spunem Steaua acestei echipe.

În sufletul oamenilor, duminică va juca Steaua. Eu asta simt. Nimeni nu mă poate contrazice. Eu asta cred și asta simt.

Nu am câștigat un cent de la Gigi Becali, dar voi merge până la capăt cu această echipă. Voi fi fan FCSB până la capăt. Asta este Steaua pentru mine. Nu mă interesează altceva", a zis Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (11)
timm
timm  •  30 Martie 2017, 21:25
Postat de zagna pe 30 Martie 2017, 20:51

Dragii mei, ce s-a intamplat cand CCA a devenit Steaua ? Au fugit suporterii, s-a pierdut palmaresul ?

Prostovane, Steaua nu si-a schimbat denumirea acum Steaua a ramas Steaua. fcsb ce treaba are cu Steaua, in afara de furt de identitate? Costa 37 de milioane furtul de identitate?

sooos1ck
sooos1ck  •  30 Martie 2017, 20:54
Postat de zagna pe 30 Martie 2017, 20:51

Dragii mei, ce s-a intamplat cand CCA a devenit Steaua ? Au fugit suporterii, s-a pierdut palmaresul ?

Pe vremea aia, suporterii Stelei erau mai inteligenti, in ziua de azi e o performanta si sa stii sa citesti si sa scrii corect!!

673474022797724
Simi Bidilean  •  31 Martie 2017, 02:09

RESPECT PENTRU FOSTI JUCATORI , ILIE, DUCADAM, SI TOTI CEILALTI JUCATORI CARE SUSTIN INVESTITIA BECALI - NOI SANTEM ADEVARATI SUSTINATORI , INDIFERENT CE NUME POARTA . F.C.S.B.ORI STEAUA .

Vezi toate comentariile (11)
Comentează