FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS - DINAMO 0-2

Oficialii dinamoviști reacționează vehement după incidentele de la meciul cu Juventus: "Am vorbit toată noaptea cu liderii galeriei. Ne dezicem de ei!" » VIDEO cu momentul acuzat de cameraman

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 16 mai 2018 14:21

Bogdan Bălănescu, secretarul general al lui Dinamo, a avut o reacție vehementă la adresa fanilor dinamoviști care au stricat momentul de reculegere în memoria lui Cristian Țopescu. 

"A fost un moment de reculegere și a fost gestionat greșit de către crainicul stadionului și de arbitru. Ne dezicem de comportamentul necivilizat al unei părți din galerie, dar nu de suporterii lui Dinamo.

După meci a vorbit cu doi monitori de la Jandarmerie, cu observatorul meciului și cu reprezentatul deținătorului de drepturi TV. Nimeni nu a avut nimic de reclamat", a declarat Bălănescu pentru GSP.ro.

Vezi și: ȘOCANT! Comportament violent al fanilor lui Dinamo » Au agresat un cameraman în timpul meciului cu Juventus: "Acești golani arată mizeria de care sunt în stare" » Reacția clubului

VIDEO Reacție SCANDALOASĂ a dinamoviștilor la momentul de reculegere pentru Cristian Țopescu: "Societatea mai produce și rebuturi"

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (32)
1261410997223372
Dani Marcu  •  16 Mai 2018, 15:23

Fenomenul ultras este deja depasit .Mai rezista doar in tari ramase in urma civilizatiei .De acesti derbedei s au folosit de alungul timpuli de la conducatorii de cluburi la oamenii politici *** ca o masa d emanevra care actiona in forta pt obtinerea unor beneficii de catrei cei care i finantau .E cazul sa se gate cu golanii astia sa fie interzisi prin legi clare ..Spirtul nu are nevoie de huligani.Ati mai vazut in Angla galerii?In Spania?sunt de domeniul trecutului

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ares123
ares123  •  16 Mai 2018, 15:33

Cunosc foarte bine fauna care populeaza asa zisele galerii...ultrasii. Eram pri 95, veneam de la meci din Ghencea, iar un grup de pustani..din galeria Stelei, efectiv se chinuiau sa demonteze tot ce era in vagonul ala de tramvai. Nu spun ca nu puteai nici macar sa te uiti spre ei...ca te-ar fi mancat, doar erau in haita si se simteau tari. Haios e, ca atunci cand coborau in grupulete mici de 2..3 redeveneau copii aia pasnici, fara tupeu.. ..Apartenenta la o haita si marimea grupului le dadea curaj ...cam asa e si acum cu galeriile.

100692244141081
John Milne  •  16 Mai 2018, 15:12

Rinamo aka Rusinea Insolventa ar trebuii depunctata pt sustinerea golanilor gen bucurica .

Vezi toate comentariile (32)
Comentează