FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Vedeta de la FCSB care nu l-a vrut pe Dică » Explicația lui MM Stoica + reacția antrenorului

Toamna trecută, Nicolae Dică (42 de ani) nu a fost dorit de vestiarul celor de la FCSB. Dezvăluirea era făcută chiar de Mihai Stoica (57 de ani), în noiembrie 2021.
Toamna trecută, Nicolae Dică (42 de ani) nu a fost dorit de vestiarul celor de la FCSB. Dezvăluirea era făcută chiar de Mihai Stoica (57 de ani), în noiembrie 2021.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iulie 2022 18:13 / Actualizat miercuri, 27 iulie 2022 18:56

Toamna trecută, Nicolae Dică (42 de ani) nu a fost favoritul vestiarului celor de la FCSB. Dezvăluirea era făcută chiar de Mihai Stoica (57 de ani), în noiembrie 2021.

Nicolae Dică a fost prezentat oficial la FCSB. Va trebui să resusciteze rapid vestiarul, în vederea manșei decisive cu Saburtalo, din turul 2 preliminar al Conference League. 

FRF a luat cea mai dură măsură posibilă: „Excluderea din toate competițiile!”
DECIZIE
FRF a luat cea mai dură măsură posibilă: „Excluderea din toate competițiile!”

Misiunea antrenorului nu va fi una ușoară. Relația cu vestiarul nu este cea mai caldă. Dică a negociat revenirea la FCSB și în noiembrie 2021. Atunci, fotbaliștii au strigat al unison că îl vor pe Toni Petrea. Informația a fost dezvăluită chiar de Mihai Stoica.

Mihai Stoica, în noiembrie 2021: „Jucătorii l-au vrut pe Toni!”

„Când Pintilii a intrat în vestiar, jucătorii l-au întrebat ce se aude, cine vine antrenor. Iar el le-a zis că este între Toni și Dică. Atunci, ei au spus «Toni, Toni, Toni». 

Unul dintre ei era Olaru, care a jucat cel mai bun fotbal cu Toni. Nu cu Edi, cu care se dusese oarecum pe o pantă descendentă, ci cu Toni. Pe Dică nu îl cunoștea. 

Nu a fost ceva împotriva lui Dică, ci pentru că îl știa pe Toni. Alt jucător a fost Tănase, dar mai mult Olaru. Am vorbit cu Dică și i-am explicat că nu a fost ceva împotriva lui”, povestea Dică, la Orange Sport

Actualul antrenor de la FCSB a fost vizibil deranjat de spusele lui Mihai Stoica și a avut o replică pe măsură: „Hai să fim serioși. Am jucat și eu 20 de ani și n-am văzut niciodată să vină managerul și să propună numele în vestiar. Nici nu mă interesează! E treaba lor”.

Nicolae Dică, prezentat la FCSB

Dică a mai antrenat-o pe FCSB în perioada 2017-2018 și are trei atuuri importante: patronul îl vede ca pe un „om cuminte”, a reuşit ultima calificare a roş-albaştrilor în grupele unei competiţii europene şi a adus un plus de 12,5 milioane de euro în conturi clubului în precedentul său mandat.

Trebuie să fim o echipă, jucătorii trebuie să înțeleagă că am nevoie de un grup. Un jucător poate să-mi câștige 2-3 meciuri, dar pentru a câștiga campionatul și a merge în grupe trebuie să fim o echipă. La cele două antrenamente am lucrat tactic foarte mult, și ofensiv și defensiv. Am încercat să umblu la moralul lor. Trebuie să aibă încredere în ei, fiindcă au valoare. Trebuie să-și depășească nivelul de anul trecut. Asta le cer, asta îmi doresc de la ei
- Nicolae Dică, în conferința de prezentare la FCSB

VIDEO Nicolae Dică, prima conferință de la revenirea la FCSB: „Am aflat cu 15 minute înainte de antrenament că Tănase nu participă”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Gigi Becali, „cadou” de 100.000 de euro pentru Dică: „L-am dat la reducere”

Rapid se apropie de obiectivul stabilit de Șucu, 2,5 milioane de euro din sponsorizări: „Oameni de afaceri la fiecare meci din Giulești”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
johny2003
johny2003  •  27 Iulie 2022, 22:31

gesepistii vad numai vedete, ***.))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Hcm27
Hcm27  •  27 Iulie 2022, 22:13
Postat de valentindragobete pe 27 Iulie 2022, 20:04

***

Dragoste,ziua ta a fost pe 24.02.Din acest motiv te-au Banat ăștia de la GSP.Si ca nu vorbești frumos.De obicei, de Dragobete se spun vorbe frumoase,nu se înjură sau se vorbește urit.Ca nu mi-oi fi spus oare ca ma iubești și te-au Banat.Vorbeste frumos dacă ai sa spui ceva legat de subiect

johny2003
johny2003  •  27 Iulie 2022, 21:29

Du-te Dica, du-te....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează