FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Opinie GSP.ro despre un gest incalificabil: "Cei care au agresat-o pe Andreea Hanca sunt oglinda unui club unde domnesc neputința și nesimțirea"

Articol de - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 10:23

Cine pune sezonul aiuritor al lui Dinamo pe seama hazardului se autosabotează sistematic.

Iar cei care o fac ar putea fi totuși disculpați: genetic, indiferent de ramurile sociale, poporul nostru și-a conturat trăsăturile mințindu-se singur si disimulând permanent atenția de la problemele cu adevărat pregnante. Am transformat cârpelile in habitudini si superficialitatea în laitmotiv existențial, iar apoi, urcați pe un maldăr de nerealizări, am început să căutăm orbește vinovați.

Nu, parcursul lui Dinamo nu e o întâmplare. E unul dintre cele mai firești lucruri care se petrec în fotbalul românesc de azi. E produsul logic al muncii tuturor creditorilor care au condus clubul după 1990, dar și a celor care s-au hrănit lacomi din el până nu a mai ramas nimic.

Pentru că nu a rămas mai nimic din echipa care, melancolic exemplu, zdrobea Hamburgul la București în 1983, în fața unui "23 august" arhiplin. Trasoarele lui Mulțescu, statornicia lui Andone, forța lui Augustin și comentariul lui Ion Ghițulescu au construit identitatea unui brand uriaș și au născut generații de dinamoviști.

Generații de dinamovisti care devin pe zi ce trece din ce în ce mai incoerente, ipocrite si iraționale.

Pentru că nu poți fi catalogat altfel atunci când o femeie devine victima propriilor tale frustrări! Nimic nu e mai degradant decat să asaltezi, fie și verbal, o femeie, iar cei care au agresat-o joi seara pe Andreea Hanca sunt oglinda perfectă a unui club unde domnesc haosul, neputința si nesimțirea

Aceiași indivizi care se autoproclamă interfața echipei au amenințat, nu demult, cu moartea un jurnalist, căruia i s-a promis o asasinare sângeroasă, într-un scenariu demn de filmele lui Hitchcock.

Roș-albii se consideră victimele unei conspirații monstruoase, aruncă vina pe arbitri, rivali, mass-media, Soroș sau încălzirea globală, dar ignoră cu obstinație să-și îndrepte atenția spre propriile probleme grave care au acaparat clubul de ani de zile.

Introspecția purifică și e cel mai prețios dar al psihicului uman, așa că dinamoviștilor, fie că vorbim de conducători, jucători, fani sau șoferul de la autocar, nu le-ar strica să analizeze lucid tot ce s-a întâmplat în ultimul timp. Pentru că doar așa ar putea sa extirpe răul care le-a îmbolnăvit clubul si le-a întunecat judecata. 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (39)
1249166711
Bogdan Babău  •  21 Decembrie 2018, 13:46

Domnilor acele persoane care fac parte din galerie si care se autointituleaza suporteri de fapt sunt niste denigratori ai culorilor si ai personalitatilor sportive care au evoluat pentru acest club sportiv prin atitudinea pe care au au la evenimentele sportive si prin scandari. Nu mai departe de acum o saptamana la meciul de handbal dintre echipa dinamo si HCD Constanta acesti autointitulati suporteri au proferat injurii la adresa jucatorului oaspetilor Laurentiu Toma cel care juca pe partea unde asazisii suporteri isi incurajau echipa favorita (de fapt injurau echipa oaspete si pe jucatorii ei). Nu s-a luat nicio masura de catre observatorul partidei, galaeria nu a fost evacuata si nici clubul sanctionat. Atunci despre ce vorbim.. Iar televiziunea nationala prin comentatorul ei lauda suporterii dinamovisti... Aceasta este tara in care traim unde pleava societatii este ridicata la rang de nobilime. Avem o tara frumoasa pacat ca este locuita de asemenea exemplare ...

lobbyone
lobbyone  •  21 Decembrie 2018, 13:43

Asta cu "doamna" hanca agresata face parte din larga gama de glume pe care ziarul vostru de extrema stanga cancan o promoveaza.Gresit,nenea ziarist,mancator de sandvisuri ieftine cu parizer si branza topita.Doamna hanca este oblinga nesimtii si neputintei la Dinamo.Vedem exact ce specimene are Dinamo si mai ales cu cine sunt casatoriti jucatorii.Pitipoance de 2 lei care pozeaza cu ***' in sus si urla la unii care fac sute de km prin zapada si frig.Rusine presei.Cancerul fotbalului romanesc din toate punctele de vedere.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mariuss72
mariuss72  •  21 Decembrie 2018, 12:57

"Generații de dinamovisti care devin pe zi ce trece din ce în ce mai incoerente, ipocrite si iraționale." Aveti dreptate...dar nu voi la gsp ar trebui sa criticati, voi nu aveti dreptul, nu aveti nici respect si nici rusine fata de cititori.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează