FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Opoziția de la Dinamo iese la atac! Andrei Nicolescu, tras public la răspundere: „Ați omorât clubul! Acționari indolenți, încăpățânați fandosiți!” » Mesaj în 5 puncte

Andrei Nicolescu e considerat unul dintre marii vinovați pentru degringolada de la Dinamo / FOTO: Ionuț Iordache (Gazeta Sporturilor) +29   FOTO
Andrei Nicolescu e considerat unul dintre marii vinovați pentru degringolada de la Dinamo / FOTO: Ionuț Iordache (Gazeta Sporturilor)

Articol de - Publicat sambata, 27 aprilie 2024 16:27 / Actualizat marti, 30 aprilie 2024 18:30

Situația dezastruoasă traversată de Dinamo a readus în actualitate vechile probleme ale clubului, cele legate de siglă, identitate, declanșând totodată și o rafală de critici în direcția lui Andrei Nicolescu, administratorul special al grupării. Contestatarii celor de la Red&White Management au prins glas în ultimele ore, pornind un întreg curent pe rețelele de socializare.

Fostul medic al echipei, Adrian Motoacă, cel care ocupă aceeași funcție la Unirea Slobozia, formația proaspăt promovată în Superligă, s-a aflat în permanență printre vocile critice ale proiectului care guvernează în prezent Dinamo.

Croșeu după croșeu pentru Dinamo! Adio, siglă?! „E o problemă, n-o să mai joace cu ea”
DINAMO
Croșeu după croșeu pentru Dinamo! Adio, siglă?! „E o problemă, n-o să mai joace cu ea”

Andrei Nicolescu, asaltat de critici! Fostul medic de la Dinamo îl trage la răspundere: „Timp de un an n-a fost în stare să găsească un director sportiv în toată România!”

Apropiat de „Dinamo - Socios”, asociația atentă la tot ce mișcă în viața clubului în ultimul an, de când deține un capital minuscul de acțiuni, 0,0313 la sută, doctorul specializat în medicină sportivă i-a luat în colimator pe șefii lui Dinamo. Pe care i-a mustrat public într-un comentariu făcut sâmbătă pe Facebook.

Motoacă pune la îndoială, într-un mesaj în cinci puncte, ce s-a vrut a fi unul manifest, deciziile luate pe durata sezonului de Andrei Nicolescu, campania de achiziții, reproșând inclusiv poziția celor din Renovatio. Totodată, fostul medic al „câinilor” îi pune la zid și pe fotbaliștii veniți în club în acest campionat.

Iată pasaje din comentariul lui Adrian Motoacă:

Un management fără nici măcar un om de fotbal în club care să cunoască măcar primele două ligi româneşti. Cu un secund numit Colceag, a cărui singură performanță notabilă în fotbal a fost să retrogradeze FCD II (n.r. «satelitul» clubului) din Liga 3 în Liga 4 cu jumătate din cei pe care îi antrenează Kopic acum. (n.r. se referă la Amzăr, Bordușanu, Bani).

Nişte încăpățânați fandosiți, care au oferit salarii de Benfica Lisabona în campionatul românesc pentru performanța de a fi pe loc direct retrogradabil! Nişte neica-nimeni, jucători de Fifa PlayStation pe la scouting, care ne-au adus turişti în România pe 20.000€ / lună ca să viziteze baza Săftica.

Un şef în persoana lui Nicolescu, cel care timp de un de zile nu a fost în stare să găseasca un director sportiv în toată România, deşi i-au fost propuse nume precum Lupescu sau Orac, dar pe care i-a refuzat!

Nişte acționari indolenți precum Renovatio, care se încăpățânează să piardă 3-4 mil.€ pe mâna unuia care nu a câştigat în viaţa lui nici măcar un proces de divorț.

Un aşa-zis şef Voicu, care, făcând o poză cu vitrina CFR, a rămas cu singura lui amintire cu un trofeu (...) Ați omorât Dinamo! Ați distrus psihic şi ultimul dinamovist care mai avea o farâmă de demnitate în el!”, a sunat mesajul lui Motoacă.

Opoziția de la Dinamo iese la atac! Andrei Nicolescu, tras public la răspundere: „Ați omorât clubul! Acționari indolenți, încăpățânați fandosiți!” » Mesaj în 5 puncte
Adrian Motoacă / foto: Arhivă GSP

„Ați preferat să rămâneți în fenomen și să distrugeți tot ceea ce mai era de distrus”

Asociația „Dinamo Socios”, cea care a intrat oficial în acționariatul roș-albilor în iulie 2023, când a preluat acțiunile simbolice ale lui Cornel Dinu, a publicat un mesaj la fel de dur:

Plecați! Poate că ar fi fost bine ca asta să se fi întâmplat în urmă cu câteva luni, atunci când asociația noastră v-a recomandat să faceți asta. În mod sigur, cu banii pompați în club, la nivelul echipelor din play-off, cu un management corect și cu doi-trei oameni obișnuiți cu ceea ce înseamnă Dinamo, lucrurile ar fi stat cu totul altfel. Dar, din păcate, ați preferat să rămâneți în fenomen și să distrugeți tot ceea ce mai era de distrus, asigurându-vă că Dinamo va fi lipsită de ultima fărâmă de viață, identitate și onoare.

(...) Bineînțeles, în alte vremuri totul ar fi stat altfel, pentru că, incontestabil, n-ați fi avut niciodată loc lângă adevărații oameni de fotbal.

Acum, profitând de perpetua degradare a întregii societăți, de susținerea unor grupuri de suporteri care, prin tăcere și complicitate, oferindu-vă și opt procente din dragostea lor, au făcut cel puțin la fel de mult rău, ați reușit ceea nu și-a dorit nimeni.

- Mesajul „Dinamo - Socios”

VIDEO Ultrașii lui Dinamo și-au pierdut răbdarea » Patriche a mers să îi confrunte: „Vă place să vă bateți joc de noi? Iar ne retrogradați?!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Croșeu după croșeu pentru Dinamo! Adio, siglă?! „E o problemă, n-o să mai joace cu ea”

VIDEO „Doar un miracol ne mai salvează” » Zeljko Kopic, resemnat după ce a dus-o pe Dinamo la un pas de Liga 2

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (17)
Hund
Hund  •  29 Aprilie 2024, 16:58

00,3% credibilitate din partea acestor păcălici))), dar cum în GSP oricine spune ceva de rău despre Dinamo apare pe prima pagină.... PS - nu am văzut două rânduri scrise despre hențul din meciul cu Voluntari. Acolo a fost cea mai mare mizerie a arbitrajului românesc din toate timpurile.

therealreddog33
therealreddog33  •  29 Aprilie 2024, 14:33
Postat de unnumeobisnuit pe 28 Aprilie 2024, 19:09

Nicolescu să iasă și să-și asume tot ce o făcut, că acuma se trage linie pt toată implicarea lui. A lor. Dintr-o dată s-a făcut liniște. Acum să iasă cu toții în fața suporterilor, sa fie obligați să iasă glumele alea purtătoare de jambiere și să și explice miile de euro încasați lunar, bucurându se de mese la restaurant și condiții de lux. Acum se trage linie. Bravo pt performanta de a retrograda Dinamo de 2ori consecutiv. Nicolescule, asta da performanță:))))

Nu va ieși, nu ai observat că atunci când devine greu, dispare brusc? În iarnă când se ingroșase gluma a făcut la fel, două luni nu a mai postat nimic, apoi a făcut "marile" transferuri, la spartul târgului, pe sume de peste 10.000 Euro pe lună, plus bonusuri. Ăsta e principala cauză pentru care vom retrograda iar. Și când ii mai văd pe postacii dîdîb isti scriind ce mari fapte de vitejie a făcut. Ce a făcut, concret, Pinocchio Nicolescu: a încasat drepturi TV bunicele, a fraierit niște jucători, nu i-a platit, a luat niște comisioane frumoase din transferuri dubioase. I-a dat afară pe toți care aveau ceva de zis: Iacob, directorul sportiv, Burcă (nu că Burcă ar fi o mare valoare de altfel). Altceva? Nimic, suntem pe ultimul loc, cu două meciuri ramase (unde nu avem nici o șansă). Și mai ales: nu jucăm nimic!

mirstelistu
mirstelistu  •  29 Aprilie 2024, 08:17

Lasati ma ca ies din insolventa si in 2 ani mai trag o teapa ca deja se pare ca e regula la ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close