FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFEURI

Oțelul Galați e pusă pe fapte mari! Încă două transferuri oficializate azi

Milen Zhelev a semnat cu Oțelul / Sursă foto: acsotelul.ro
Milen Zhelev a semnat cu Oțelul / Sursă foto: acsotelul.ro

Articol de - Publicat luni, 19 iunie 2023 19:15 / Actualizat luni, 19 iunie 2023 19:42

În ziua în care Oțelul l-a prezentat pe fundașul central Ariel Lopez, gălățenii au mai bifat alte două transferuri: fundașul bulgar Milen Zhelev (29 de ani), dar și coordonatorul de joc argentinian Pablo Gaitan (31 de ani).

Sud-americanul devine, astfel, cel de-al treilea fotbalist transferat de Oțelul de la Gloria Buzău, fosta contracandidată la promovare și totodată echipa cu care a purtat bătălii aprige în play-off-ul ligii secunde. Pe lângă Gaitan, „oțelarii” i-au mai luat din „Crâng” pe Relu Stoian și Ariel Lopez.

„SC Oțelul Galați și argentinianul Pablo Gaitan au semnat un contract valabil pentru următorul sezon al Superligii, cu opțiune de prelungire. Bine ai venit și mult success, Pablo Gaitan!”, a transmis clubul de la malul Dunării, prin intermediul site-ului oficial

Oțelul l-a luat și pe Milen Zhelev

Trupa lui Dorinel Munteanu l-a acontat și pe Milen Zhelev, un bulgar care a mai evoluat pentru Beroe Stara Zagora, Lokomotiv Gorna Oryahovitsa sau Botev Galabovo.

„Formația noastră și-a asigurat serviciile fotbalistului bulgar Milen Zhelev pentru stagiunea 2023/24 a Superligii, cu opțiune de prelungire. Bine ai venit și mult succes, Milen Zhelev!”, i-a transmis campioana din 2011.

În trecut, Oțelul a mai avut în echipă un bulgar cu același nume de familie. Zhivko Zhelev a evoluat pentru moldoveni între 2007 și 2009, apoi a fost cumpărat de Gigi Becali la FCSB. 

Cum stă Oțelul în mercato:

  • Antrenor: Dorinel Munteanu (confirmat
  • Veniri: Daniel Celea (Chindia), Relu Stoian (Gloria Buzău), Ștefan Brodișteanu (Farul), Alexandru Pop (Unirea Dej), Aurelian Păun (U Cluj), Ariel Lopez Varela (Gloria Buzău), Milen Zhelev (Arda Kardzhali), Pablo Gaitan (Gloria Buzău)
  • Reveniri: Denis Cireș (Braniștea), Cosmin Mereuță (Sporting Liești), Gabriel Ursu (Braniștea)
  • Plecări: Cristian Ciobanu (liber), Antonio Cruceru (liber), Rareș Pop (liber), Andreas Chirițoiu (FCSB II), Gabriel Nedelea (Academia Hagi), Laurențiu Maxim (Viitorul Cluj), Rareș Scocâlcă (U Cluj)

VIDEO Dorinel Munteanu, declarații după promovare: „Am venit cu sufletul la Oțelul!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Alex Băluță, spumos după întrebarea reporterului GSP: „Nu trebuia să-mi reamintești” » MM Stoica a intervenit imediat

Dorinel Munteanu își betonează apărarea cu un sud-american

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează