FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

Ovidiu Burcă aplaudă transferul realizat de FCSB: „Foarte bun! Dictează ritmul”

Damjan Djokovic poartă numărul 88 la FCSB // foto: Facebook FCSB
Damjan Djokovic poartă numărul 88 la FCSB // foto: Facebook FCSB

Articol de , - Publicat vineri, 21 iulie 2023 14:10 / Actualizat vineri, 21 iulie 2023 14:17

Ovidiu Burcă (43 de ani), antrenorul lui Dinamo, a aplaudat unul dintre transferurile făcute de FCSB în această vară, aducerea mijlocașului croat Damjan Djokovic (33). 

FCSB a efectuat doar 3 transferuri în această vară. Cu vicecampioana au semnat stoperul Siyabonga Ngezana, mijlocașul ofensiv Alexandru Băluță și mijlocașul central Damjan Djokovic.

Una dintre aceste mutări, aducerea lui Djokovic, este aplaudată de Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, următoarea adversară a FCSB-ului în campionat.

Burleanu și Stoichiță au ales numele noului selecționer al naționalei de tineret: Daniel Pancu va fi instalat luni, după ce Chivu a refuzat
ROMÂNIA U21
Burleanu și Stoichiță au ales numele noului selecționer al naționalei de tineret: Daniel Pancu va fi instalat luni, după ce Chivu a refuzat

Ovidiu Burcă aplaudă transferul lui Damjan Djokovic: „FCSB are un mijloc foarte bun, venirea lui a adus echilibru”

„FCSB excelează în atac. Au jucători foarte buni, de foarte mare talent. Indiferent la care dintre ei se va apela, sunt jucători care 1 contra 1 pot face diferența.

Au și un mijloc foarte bun, odată cu venirea lui Djokovic au câștigat mult mai mult echilibru. Este un jucător experimentat, care știe să dicteze ritmul jocului. Cred că au făcut un transfer foarte bun.

La fel și Băluță, folosit într-o poziție interesantă, pe care nu l-am mai văzut, dar unde a dat foarte bun randament”, a afirmat Burcă la conferința de presă de astăzi.

Pe lângă cei 3, la FCSB sunt și alte două fețe noi față de sezonul trecut. Este vorba despre extrema Valentin Gheorghe și mijlocașul defensiv Mihai Lixandru, reveniți după împrumuturi.

Damjan Djokovic a debutat la FCSB într-un meci oficial în prima etapă de campionat, la 3-1 cu FCU Craiova. Titular, croatul a fost notat cu 6 în Gazeta Sporturilor.

Mai multe știri de actualitate:

Neftchi a plusat și i-a adus lui Adi Mutu jucătorul pe care-l dorea din SuperLigă: „Gata, au plătit clauza!”

Aflat în negocieri crâncene cu Gigi Becali, e numărul 1 la antrenamente!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
magic4ever
magic4ever  •  21 Iulie 2023, 16:19
Postat de Alex24 pe 21 Iulie 2023, 14:50

Ovidiu Burca sa nu-și admire adversarii sa ceara transferuri utile carr aduc un plus valoare ca am văzut ca am întrat în teren cu echipa din liga 2 în etapa trecuta 85 % din jucători. Atacantul adus e sub nivelul echipei . Portarul e un transfer bum.

Nici Ghezali nu a rupt gura targului anul trecut in primele etape din divizia B si dupa o perioada mai lunga de pregatire si jocuri a devenit cel mai bun jucator de la Dinamo...trebuie sa avem rabdare cu jucatorii adusi recent,au nevoie de o perioada de adaptare si sa fie ok cu pregatirea fizica si relatiile de joc....

magic4ever
magic4ever  •  21 Iulie 2023, 16:17

Sa vezi ce o sa il ironizeze Ghezali pe Dawa:)) Atacantii veniti nu par pregatiti fizic,mai bine joaca Pop ca varf impins,Tara nu face nimic cand intra...si Ghezali poate sa joace varf impins pentru ca are viteza si dribling si o sa treaca cu usurinta de Dawa si Harut

calugarul.antim.gaina
calugarul.antim.gaina  •  21 Iulie 2023, 16:15
Postat de dodonpa pe 21 Iulie 2023, 14:55

ultima data v-am dat 6-0,acum va dam 10-0,gun99aoielor de la vitan barzesti. sibiul a fost depunctata pentru 50 de mii de euro cu 9 puncte si oricum a platiti banii. voi nu ati platit nimic si nu ati fost depunctat nici macar cu un punct,daca erati depunctati cu un punct nu mai prindeati playofful in liga a 2-a.

*** ce ai dat tu mă!?... Tu te curentezi când treci strada, *** Te uiți la meçiurile lui Dinamo ca broasca la bordură și mereu te culci chircit de oftică! Mai ai vestele ale roșii și albe!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează