FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

VIDEO Ovidiu Hațegan a anunțat când se va întoarce pe teren: „Nu voi reveni doar de dragul de a o face”

Ovidiu Hațegan
Ovidiu Hațegan

Articol de , , - Publicat vineri, 05 mai 2023 17:29 / Actualizat vineri, 05 mai 2023 19:38

Ovidiu Hațegan (42 de ani) a vorbit despre momentul în care va reveni în postura de „central” la un meci oficial, la peste un an după infarctul suferit în martie 2022. 

Ovidiu Hațegan este din ce în ce mai aproape de revenirea în teren, la centrul unui meci oficial. După ce în urmă cu 2 săptămni a arbitrat un meci amical dintre UTA și echipa U18 a clubului arădean, iar joi seară a condus meciul demonstrativ din cadrul Galei Neșu, Ovidiu a vorbit despre momentul în care se va întoarce oficial pe teren.

VIDEO Ovidiu Hațegan: „Nu voi reveni pe teren doar de dragul de a o face”

„Am avut emoții la fel ca înainte de oricare meci. Dar sunt niște emoții plăcute după mai mult de 400 de zile am avut iarăși ocazia să arbitrez. Acum 2 săptămâni am mai avut un meci amical, dar acesta a avut cu totul și cu totul anvergură. M-am simțit de parcă acum o lună am avut ultimul meci, am luat o scurtă pauză și am revenit. 

În teren avem fracțiunea de secundă în care trebuie să luăm decizia, iar în cabina VAR avem la dispoziție o grămadă de unghiuri, sprijinul este extraordinar pentru toți. Arbitrul VAR nu ia decizia, decizia finală e a arbitrului întotdeauna. Arbitrul VAR doar recomandă arbitrului să vină să vadă. 

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, mi-au trimis un gând bun, un mesaj. Încet, încet sper să le răspund din teren. Sunt niște pași pe care vreau să îi fac împreună cu medicii mei, cu cei de la CCA, cu Kyros Vassaras și cu toată lumea cu care mă sfătuiesc”, a declarat Ovidiu Hațegan.

Ovidiu Hațegan: „Poate revin din sezonul acesta dacă totul va fi ok”

„Nu pot să dau un termen, nu m-am grăbit până acum și nici nu o să o fac. O să vedem. Sper ca din sezonul viitor, poate chiar și din sezonul acesta dacă totul va fi ok. 

Depinde și de ceea ce voi discuta cu domnul președinte, dacă va fi Liga 1 sau vor fi alte meciuri. Nu vreau să mă grăbesc și să stric tot ce am construit în perioada aceasta”, a mai spus arbitrul arădean.

Citește și alte știri din Liga 1: 

La 39 de ani, Săpunaru a semnat un nou contract: „Să ducem echipa unde îi este locul!”
RAPID
La 39 de ani, Săpunaru a semnat un nou contract: „Să ducem echipa unde îi este locul!”
FCSB sau Farul? Fostul component al Generației de Aur și-a ales favorita în lupta la titlu: „Ar fi campioana meritorie”
PLAY-OFF
FCSB sau Farul? Fostul component al Generației de Aur și-a ales favorita în lupta la titlu: „Ar fi campioana meritorie”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează