FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-0

CFR CLUJ - FCSB 1-0. NOTE GSP Improvizația lui Vintilă a dat greș! Ovidiu Popescu, cel mai slab de pe teren! Cine s-a remarcat

Ovidiu Popescu a fost cel mai slab jucător din CFR Cluj - FCSB +49   FOTO
Ovidiu Popescu a fost cel mai slab jucător din CFR Cluj - FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iunie 2020 08:17

FCSB a pierdut pe terenul lui CFR Cluj, 0-1, și are șanse mici la câștigarea campionatului, fiind la 7 puncte în urma echipei lui Dan Petrescu.

Meciul din Gruia a fost unul echilibrat, cu ocazii importate la ambele părți, dar diferența au făcut-o Ovidiu Popescu și Giedrius Arlauskis. 

Mijlocașul de la FCSB, folosit ca fundaș stânga, și-a marcat în proprie poartă în minutul 23, după o gafă de amatori, și a fost cel mai slab jucător de pe teren. Acesta a primit nota 3 din partea Gazetei Sporturilor

De partea cealaltă, portarul lituanian a fost omul meciului. A avut mai multe intervenții salvatoare și a fost notat cu 8! 

Rondon, atacantul de la CFR Cluj, și Dennis Man și Florinel Coman, extremele de la FCSB, au avut și ei evoluții apreciate, primind 7.

I-am zis lui Vintilă. Filip a mai jucat fundaș stânga. El a zis că ar vrea să încerce cu Popescu stânga. Nu am vrut să mă impun. Nu îmi pare rău. Dacă vreau să mă impun, o fac. Dar nu vreau. Mă implic, dar nu cum credeți voi. Ovidiu Popescu nu a jucat rău, a și urcat. Dacă era Filip, urca doar o dată” 
Gigi Becali

CFR CLUJ - FCSB 1-0. NOTE GSP Improvizația lui Vintilă a dat greș! Ovidiu Popescu, cel mai slab de pe teren! Cine s-a remarcat

FOTO. Imagini spectaculoase de la CFR Cluj - FCSB 1-0

+45 FOTO

VIDEO Helmuth Duckadam și-a dat demisia de la FCSB

Citește mai mult știri după CFR Cluj - FCSB: 

Prima izbucnire a lui Bogdan Vintilă din mandatul de la FCSB: „A fost doar la televizor, nu alături de noi!”

Gigi Becali recunoaște că a ordonat o schimbare: „Uită că e pe terenul de fotbal. Am luat țeapă cu el!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (21)
archibald
archibald  •  15 Iunie 2020, 10:12

Majoritatea concluziilor de ieri au fost ca FCSB a jucat mai bine însa aceste note spun altceva! Pana la urma conteaza rezultatul!

pugliesi
pugliesi  •  15 Iunie 2020, 09:36

Alooo, specialistii.....păi Omrani pentru ce a primit nota 5? Cu totii stim cum se acorda notele intr-o redactie.

3101575123247794
Alice Popa  •  15 Iunie 2020, 09:02

Diferenta dintre Arlauskis si Popescu este ca portarul si-a facut treaba de portar, iar fundasul NU si-a facut treaba de fundas! Dar nu trebuie ridicat atat in slavi Arlauskis. A avut doar suturi de la distanta, majoritatea pe directia lui, previzibile si usor de parat!! Accesul in careul clujean a fost interzis.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează