FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA - FCU CRAIOVA 1948

EXCLUSIV Fost căpitan al Universității Craiova, reacție de la 4.000 de kilometri distanță: „CSU să lupte la titlu? NU!” » Ce spune despre echipa lui Mititelu

Articol de - Publicat sambata, 02 decembrie 2023 17:56 / Actualizat sambata, 02 decembrie 2023 17:57

Ovidiu Stîngă, 50 de ani, acum la Al-Sadd, în Qatar, a făcut o radiografie a echipelor din Bănie pentru acest sezon

Astăzi, după tragerea la sorți pentru Euro 2024, Universitatea Craiova are meci tare pe propriul teren cu CFR Cluj, de la ora 20:30, în timp ce FCU Craiova 1948 va juca mâine, de la ora 16:00, în deplasare cu U Cluj. ”Craiovele” se duelează în cadrul aceleiași runde cu formațiile Clujului.

Elevii lui Ivaylo Petev au un reviriment în campionat, după victoria cu Dinamo (1-0) și hattrick-ul lui Alexandru Mitriță la Galați, cu Oțelul (3-1). Și gruparea lui Adrian Mititelu a recăpătat gustul victoriei, după 2-1 acasă, runda trecută, cu Sepsi.

Viața printre străini a unui component al Generației de Aur: „Nu văd rostul unei întoarceri. Aici, țara e mică, siguranța e mare, totul e controlat. Dacă n-ai ce ascunde, de ce să te ascunzi?!”
FOTBAL
Viața printre străini a unui component al Generației de Aur: „Nu văd rostul unei întoarceri. Aici, țara e mică, siguranța e mare, totul e controlat. Dacă n-ai ce ascunde, de ce să te ascunzi?!”

Un om care a activat pentru ambele cluburi, Ovidiu Stîngă, 50 de ani, craiovean get beget, a comentat șansele celor două formații în actuala stagiune de Liga 1.

9ani a jucat fostul component al Generației de Aur pentru U Craiova, 1991-1995 și 2002-2007, având în palmares o Cupă a României și o promovare (ca antrenor-jucător)

Ovidiu Stîngă explică de ce CS Universitatea nu ar avea șanse la titlu, iar FCU Craiova 1948 nu are emoții în zona retrogradării

În prezent angajat la centrul de juniori al celor de la Al-Sadd, în Qatar, olteanul urmărește de la distanță ceea ce se întâmplă în fotbalul intern. În cariera de antrenor a pregătit CS Universitatea Craiova, în 2013-2014, în ediția în care formația a promovat din eșalonul secund. Apoi, în 2021 a avut o experiență pasageră la FCU Craiova 1948, trei luni, răstimp în care a adunat doar trei meciuri oficiale.

”Ce să zic despre Craiove... CSU are o liniște mai mare, la FCU e mai multă presiune pe echipă. CSU are echipă mai bună, individual. CSU la titlu? Cred că nu! Nucleul de jucători, plus, minus, e același... Cu același nucleu, plus cu jucători mai buni, n-au reușit să câștige campionatul în anii trecuți. Nu au continuitate în prestații.

FCU nu cred că va avea probleme la retrogradare. Când va intra în play-out, pentru că e foarte greu să mai prindă play-off-ul, punctele vor fi mult mai valoroase decât acum, atunci când va aduna victorii”, a declarat Ovidiu Stîngă din Qatar, pentru Gazeta Sporturilor.

După 17 etape, echipa antrenată de Ivaylo Petev este pe locul 4 în clasament, la 8 puncte de FCSB, în timp ce formația pregătită de Giovanni Constantino este pe locul 14, de baraj, la 8 puncte în fața lui Dinamo, prima poziție retrogradabilă.

Citește și alte știri:

LIVE DE LA 20:30 Universitatea Craiova - CFR Cluj, derby-ul etapei în Superligă » Echipele pregătite de Petev și Mandorlini + cum arată cotele la pariuri

EXCLUSIV „Noi suntem mai naționaliști!” » Oltean fierbinte, „părintele” CSU Craiova are un mesaj pentru românii din Diaspora: „Întoarceți-vă acasă! Țara are nevoie de voi”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (9)
dakesis
dakesis  •  04 Decembrie 2023, 00:49

Titlu - 'ovidiu sabau'... Ce sa le mai ceri...

george.br
george.br  •  02 Decembrie 2023, 21:22
Postat de 10iul73 pe 02 Decembrie 2023, 19:19

Tu unde stai bai prostea!???? Ba, tu nu ai pic de rusine, nesimțitule.. ***

Pune ba, Zapada, mana pe carte si lasa gargara, nu mai pierde vremea ca viata-i scurta si-ai sa inchizi ochii tot asa prost cum te afli azi! Prostule!!

10iul73
10iul73  •  02 Decembrie 2023, 19:19
Postat de george.br pe 02 Decembrie 2023, 18:21

Si-aici te gasesc, tristule?:)) Toata ziua stai pe gsp. Sigur esti in regula??

Tu unde stai bai prostea!???? Ba, tu nu ai pic de rusine, nesimțitule.. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close