FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Paul Anton, propus la FCSB: „Au nevoie de el! Le va face jocul”

Dinu Gheorghe (65 de ani), fostul președinte de la Dinamo, Astra sau Rapid, consideră că Paul Anton (30), mijlocașul lui Dinamo, s-ar plia perfect la FCSB.
Dinu Gheorghe (65 de ani), fostul președinte de la Dinamo, Astra sau Rapid, consideră că Paul Anton (30), mijlocașul lui Dinamo, s-ar plia perfect la FCSB.

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iunie 2021 21:07 / Actualizat joi, 17 iunie 2021 21:22

Dinu Gheorghe (65 de ani), fostul președinte de la Dinamo, Astra sau Rapid, consideră că Paul Anton (30), mijlocașul lui Dinamo, s-ar plia perfect la FCSB.

Le trebuie un jucător la mijloc ca Pintilii sau Bourceanu, unul care să lege jocul, un jucător puternic pentru meciurile internaționale. L-au luat pe Crețu, dar el nu e un mijlocaș ca Pintilii. 

Ei au făcut performanță cu jucători precum Pintilii și Bourceanu, aici trebuie să găsească un jucător. Dacă Crețu e stoper… atunci au doi fundași centrali înalți, dar nu sunt rapizi.

Anton de la Dinamo e potrivit pentru ce are nevoie FCSB. Are tehnică, experiență. Așa ceva le trebuie”, a declarat Gheorghe, conform Prosport.

Paul Anton mai are un an de contract cu Dinamo. FCSB are 6 jucători care pot evolua în fața apărării: Adrian Șut, Dragoș Nedelcu, Ovidiu Perianu, Ovidiu Popescu, Iulian Cristea și Alex Crețu. Ultimii doi, cu multe meciuri în poziția de „închizător” la activ, vor fi folosiți la FCSB doar ca stoperi.

Paul Anton, unul dintre jucătorii interesanți de la Dinamo

Paul Anton, 30 de ani, s-a ales cu experiența carierei după ultimul sezon petrecut la Dinamo. Unul dintre liderii vestiarului, Anton este deschis oricăror discuții.

Anton a fost unul dintre liderii din teren și din vestiar ai formației roș-albe, iar pe final de sezon prestațiile internaționalului au sprijinit remontada adusă de Dusan Uhrin și compania, detaliu ce-a salvat echipa de la retrogradare.

Conform unei informații furnizate de Fanatik, roș-albii i-ar permite jucătorului să plece în această vară de la Dinamo în schimbul sumei de 200.000 de euro.

7 goluriși 2 assist-uri a adunat Anton în 35 de meciuri în actuala ediție

1 milion de euroeste cota internaționalului cu 12 selecții, conform Transfermarkt

Dinamo a efectuat vizita medicală la INMS

Citește mai multe știri din Liga 1:

Becali, anunț despre ultimul transfer: „Cred că ne-am înțeles. Contractul îl fac cum vreau eu”

FCSB nu mai e ajutată de regula U21! Fotbaliști foarte buni nu mai sunt eligibili

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (7)
tororosso
tororosso  •  18 Iunie 2021, 12:16

Dinu Gh. zis Dinu Vamă sa apucat de vânzări deoarece a rămas fără sold. Adevărat Anton este un jucător competitiv la indiferent unde va activa în L1 cu și colegul său Sorescu . Dinamo poate pierde doi jucători buni .

bodystyle74
bodystyle74  •  18 Iunie 2021, 10:41

Acelasi mare conducator din fotbalul romanesc il propunea luna trecuta la CFR.Probabil in iulie va fi propus la Craiova iar in final va semna cu Ludogoret

mda....
mda....  •  18 Iunie 2021, 09:09
Postat de doar...titi pe 18 Iunie 2021, 05:36

hahaha!! brava papleaca... ca nu avem sut, oaida, popescu, perianu sau simion.... me trebuie mumii!!!

Da Aaa am văzut ce jucători buni aveti la mijloc Apropo inca mai sarbatoriti titlul sau sunteti ocupați cu aniversarea Stelei ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează