FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Prima mutare a lui Dan Petrescu la CFR Cluj » Vine gratis omul dorit insistent și de FCSB!

Dan Petrescu face lista de transferuri la CFR Cluj. Foto: GSP
Dan Petrescu face lista de transferuri la CFR Cluj. Foto: GSP

Articol de - Publicat sambata, 04 mai 2024 00:00 / Actualizat sambata, 04 mai 2024 09:00

Pavol Safranko, 29 de ani, este pe lista de priorități a lui CFR Cluj, Dan Petrescu dorind să construiască o echipă puternică pentru a ataca titlul. Slovacul a reușit un hattrick cu Farul (4-1), jucătorul lui Sepsi a refuzat FCSB în vara 2022

Pavol Safranko, 29 de ani, a reușit un hattrick în această seară la Ovidiu, în victoria lui Sepsi cu Farul, scor 4-1. Slovacul a punctat în primele 33 de minute ale meciului, la primele sale reușite trimițând balonul printre picioarele portarului advers. Golurile lui l-au șocat pe Gheorghe Hagi, împietrit pe margine după șocul oferit de Safranko!

Dani Coman dezvăluie TREI cluburi cu care tratează: „Rapid? Dacă-mi oferă 50.000 de euro pe lună...”
NEGOCIERI
Dani Coman dezvăluie TREI cluburi cu care tratează: „Rapid? Dacă-mi oferă 50.000 de euro pe lună...”

Fotbalistul a fost combativ, în repriza secundă încasând și un cartonaș galben, după ce, nervos, i-a reproșat arbitrului că ar fi meritat un penalty, după ce a fost faultat în careul Farului.

Safranko a mărturisit la final că vrea să obțină locul 5 cu Sepsi. Pavol este în ultimele săptămâni de contract cu covăsnenii, își încheie în această vară angajamentul cu ardelenii.

Pavol Safranko este pe lista lui CFR Cluj, dar ardelenii au concurență serioasă

Conform informațiilor GSP.ro, Pavol Safranko este unul dintre fotbaliștii cu care Dan Petrescu și CFR Cluj vor să atace titlul în ediția viitoare! Gruparea din Gruia nu este singura care îl dorește pe atacantul slovac. Mai este monitorizat și de alte echipe din țară, și din străinătate, însă CFR Cluj ar fi tentantă pentru fotbalist.

Safranko nu a luat nicio decizie în privința viitorului său, hotărârea va veni la finalul campionatului. Până atunci, este concentrat pe ceea ce mai poate obține cu Sepsi, conștient și de faptul că o evoluție bună a lui îi va crește șansele pentru un contract mai bun, din toate punctele de vedere.

Importantă este victoria. Am reușit să urcăm un loc în clasament, avem pentru ce juca. Încă din primul meci din play-off, am încercat să jucăm în presing. Am încercat mereu, întotdeauna am vrut să marcăm mai mult, de-abia cu Farul am reușit
Pavol Safranko, atacant Sepsi

850de mii de euro este cota slovacului, conform transfermarkt

Pavol Safranko pentru GSP.ro, în octombrie 2022, explicând de ce a ales Sepsi și a refuzat FCSB: „E vorba de dragoste”

Safranko a impresionat în tricoul lui Sepsi, în perioada 2019-2021, apoi a ales să plece în Africa de Sud, unde a devenit campion. După care s-a întors la echipa din Sfântu Gheorghe, deși a fost dorit și de Becali la FCSB!

„Am crezut de la bun început în proiectul domnului Dioszegi, patronul de la Sepsi, iar acum se adeverește că ceea ce a făcut cu acest club este extraordinar. El a oferit multă energie clubului și celor care muncesc la Sepsi, de la primul până la ultimul om din angrenaj. A oferit multă dragoste, iar oamenii au preluat din această atitudine pozitivă.

Da, am discutat cu domnul Mihai Stoica. Și vreau să transmit că apreciez interesul lui FCSB, unul dintre cele mai mari cluburi din România", a declarat Safranko într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor în octombrie 2022.

Mai avem două meciuri, vom încerca să obținem maximum mereu. Sper să terminăm pe 5, cel puțin. Avem meci cu Rapid etapa viitoare
Pavol Safranko, atacant Sepsi

8goluri în 44 de meciuri a reușit Safranko pentru Sepsi în actuala ediție, la care se adaugă 2 assist-uri

VIDEO Patronul din Superligă care nu are de gând să-l felicite pe Gigi Becali: „Asta mai lipsea!”

Patronul din Superligă care nu are de gând să-l felicite pe Gigi Becali: „Asta mai lipsea!”
FCSB
Patronul din Superligă care nu are de gând să-l felicite pe Gigi Becali: „Asta mai lipsea!”

Citește și alte știri:

Șoc la U Cluj înaintea meciului cu Dinamo » Neluțu Sabău despre negocierile cu Șumudică: „E adevărat! Eu sunt gata să renunț”

Gică Hagi, resemnat și amenințător după 1-4 cu Sepsi: „Sunt obligat să găsesc soluții! Vedem cu cine continuăm”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (10)
neantul
neantul  •  04 Mai 2024, 11:43

Știți proverbul cu “ ciorba reîncălzită “ sau cu “ulciorul ce merge la apă…?!? Așa e și va fi Dan Petrescu de acum la CFR …pe onoarea mea “ monșer “!!!

mr90
mr90  •  04 Mai 2024, 09:15

"... l-au șocat pe Hagi, împietrit pe margine după șocul oferit ... "

Laguioleq
Laguioleq  •  04 Mai 2024, 09:04

Pavol Safranko împreună cu Bîrligea vor fi un cuplu mortal pentru orice echipă din Superligă. Iarăşi vor fi CFR campioni.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează