FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Decizie halucinantă! Cum a fost pedepsită Dinamo pentru paharul aruncat în capul asistentului Orbuleț

Incidentul de la meciul cu FC Botoșani, când asistentul Mircea Orbuleț a fost lovit cu un pahar
Incidentul de la meciul cu FC Botoșani, când asistentul Mircea Orbuleț a fost lovit cu un pahar

Articol de - Publicat miercuri, 23 august 2023 15:16 / Actualizat miercuri, 23 august 2023 16:18

Dinamo a primit o amendă de doar 5.000 de lei pentru paharul aruncat în capul asistentului Mircea Orbuleț. Exact cât a încasat Hermannstadt pentru că Florin Bejan n-a venit la interviuri după meci!

Veste importantă în perspectiva meciului Dinamo - Petrolul, de sâmbătă seară, de la ora 21:45, de la stadionul "Arcul de Triumf". Vor fi spectatori în tribune! Oficialii dinamoviști se temeau că vor primi sancțiunea de a organiza meciul fără spectatori după incidentul de la jocul cu FC Botoșani, când un fan a aruncat cu un pahar în capul asistentului Mircea Orbuleț.

„E greu să luăm titlul cu lotul ăsta!” » Bergodi spulberă speranțele fanilor: „FCSB are cel mai bun lot”
FCU CRAIOVA - RAPID
„E greu să luăm titlul cu lotul ăsta!” » Bergodi spulberă speranțele fanilor: „FCSB are cel mai bun lot”

Amendă de 5.000 de lei și pentru Dinamo, și pentru Hermannstadt în „cazul Bejan”

Clubul din Ștefan cel Mare a scăpat cu o penalitate modică după incidentul de la partida cu FC Botoșani (1-0), când un spectator a aruncat un pahar în asistentul Mircea Orbuleț.

"În temeiul art. 82.1 și 3.a și c, raportat la art. 83.2.d, cu aplicarea art. 12, 14 Bis și 15 din RD, se sancționează clubul SC Dinamo 1948 SA cu penalitate sportivă de 5.000 lei", a transmis lpf.ro, care a prezentat decizia forului federal.

Povestea spectaculoasă a asistentului lovit în cap de fanul lui Dinamo: este militar și a fost în Afganistan » Când își află „câinii” pedeapsa
DINAMO
Povestea spectaculoasă a asistentului lovit în cap de fanul lui Dinamo: este militar și a fost în Afganistan » Când își află „câinii” pedeapsa

De asemenea, conform informării pe site-ul oficial, cu aceeași amendă a fost sancționat clubul Hermannstadt pentru că fundașul Florin Bejan, autorul golului sibienilor, a refuzat să vină la flash-interviuri după remiza cu Sepsi (1-1)!

Clubul a transmis că-l va depista pe suporterul respectiv

În ultimul comunicat emis din postura de administrator special, pe 17 august, Vlad Iacob și-a cerut scuze public în numele lui Dinamo asistentului Mircea Orbuleț și a promis că gruparea va demara o acțiune de depistare a vinovatului.

Totodată, Gazeta Sporturilor a cerut încă de săptămâna trecută un punct de vedere Jandarmeriei București vizavi de incidentul de la partida cu FC Botoșani, dar nu a primit niciun răspuns până la ora publicării articolului.

„Vom lua toate măsurile pentru a-l identifica pe suporter şi, dacă reuşim să facem acest lucru, va primi o interdicţie de a participa la partidele noastre. Clubul Dinamo condamnă astfel de gesturi, considerăm că nu îşi au locul în fotbal indiferent de prestaţiile arbitrilor sau ale adversarilor. Vom lua o decizie pe măsura faptei” 
Vlad Iacob, ex-administrator special Dinamo, la OrangeSport

Petrolul și Rapid, sancționate pentru torțe

De ieri, oficialii grupării bucureștene au pus în vânzare bilete pentru meciul cu Petrolul. Costă între 35 și 90 de lei, în funcție de zonele din stadion unde vor să stea fanii. Se anunță sold out, în condițiile în care Dinamo abordează meciul cu 7 puncte câștigate în ultimele trei etape, iar Petrolul, 3 din 3 victorii în ultima perioadă, va avea în jur de 400 de ultrași la partidă.

În ceea ce-i privește pe "găzari", și ei au fost implicați într-un caz la Comisia de Disciplină.

"FC Rapid 1923 vs. ACS Petrolul Ploiești – Incidente - În temeiul art. 82.1 și 3.a și c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancționează clubul FC Rapid cu penalitate sportivă de 10.000 lei. În temeiul art. 82.2 și 3.a și c, raportat la art. 83.2.b din RD, se sancționează clubul ACS Petrolul 52 cu penalitate sportivă de 5.000 lei", au transmis reprezentanții forului federal.

Citește și alte știri din Liga 1:

„E greu să luăm titlul cu lotul ăsta!” » Bergodi spulberă speranțele fanilor: „FCSB are cel mai bun lot”

EXCLUSIV Șeful Petrolului a spus ce vrea de la meciul cu Dinamo: „Va fi dificil”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (71)
Mapispetotifcalisti
Mapispetotifcalisti  •  24 August 2023, 15:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Atunci
Atunci  •  24 August 2023, 13:12

Titlul este halucinant de mincinos ... Obiectul aruncat nu l-a atins pe Orbuleț doar ceva apă ce avea in el plus că folosind doar cuvântul "pahar" induce ideea de clasicul pahar din sticlă cand de fapt descrierea completă si corectă ar fii fost " pahar de unică folosință din carton" . Ziariști de 2 bani care dezinformeaza si folodesc titluri gen " colosal" ," halucinant" , " incredibil" .....????????

paolo12
paolo12  •  24 August 2023, 10:59
Postat de creeperno534 pe 23 August 2023, 22:42

Dupa voi, am fi pierdut la masa verde

Stadionul ar fi trebuit suspendat un meci, iar individul cu paharul, interzis pe stadion. Asta este pedeapsa pe care ar fi acceptat-o orice club, fără discuții.

Vezi toate comentariile (71)
Comentează