FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Pentru cine a venit Marius Croitoru la FCSB - FC Botoșani?

Marius Croitoru / Sursă foto: GSP
Marius Croitoru / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 20 decembrie 2022 12:21 / Actualizat marti, 20 decembrie 2022 15:52

Marius Croitoru, antrenorul lui FC Argeș, și-a făcut apariția pe Arena Națională la duelul de luni seara dintre FCSB și FC Botoșani, încheiat 1-0. Tehnicianul se află în grațiile ambelor cluburi, însă o nouă experiență în Superligă e exclusă în acest sezon. 

Croitoru este din octombrie antrenorul celor de la FC Argeș. În acte, el nu mai poate fi A1 la nicio altă echipă în acest sezon, pentru că a început stagiunea pe banca celor de la FCU Craiova și are deja două formații la activ. 

Apariția antrenorului la partida de pe Arena Națională a ridicat, însă, câteva semne de întrebare legate de viitorul profesional al acestuia. Croitoru lasă de înțeles că nu s-a acomodat la Pitești și că nu e tocmai în largul său la echipa care traversează o serie de cinci meciuri consecutive fără victorie în campionat, iar un eventual „divorț” n-ar surprinde pe nimeni. 

Își pregătește Croitoru terenul pentru FCSB? 

La jumătatea lui decembrie, jurnalistul Radu Naum anunța că Gigi Becali ar fi bătut palma cu Marius Croitoru pentru ca acesta să preia FCSB din vară. Latifundiarul a negat informația la momentul respectiv. 

„Nu este nimic adevărat. N-a fost nicio discuție, nicio vorbă, nu e nimic adevărat. Ce va fi de acum încolo nu se știe. Nimeni nu-și permite să vorbească în numele meu”, a fost răspunsul finanțatorului roș-albaștrilor. 

Iftime și-ar dori să-l „repatrieze” pe Croitoru

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, declara la GSP Live, pe 23 noiembrie, că ar vrea să-l readucă pe Marius Croitoru, în prezent sub contract cu piteștenii. 

Conform informațiilor Gazetei, Botoșaniul lua în calcul inclusiv să-l legitimeze pe Croitoru ca jucător! Într-o astfel de situație ipotetică, el ar urma să stea pe bancă, dar nu va putea să dea indicații până la finalul campionatului. 

Croitoru e apreciat de Becali și MM Stoica

Marius Croitoru a mai fost și în trecut pe lista candidaților pentru funcția de antrenor de la FCSB, însă mutarea nu s-a materializat până în acest moment. Agreat de Mihai Stoica, cel care nu o dată a lăudat cunoștințele lui Croitoru despre fotbal, tehnicianul se află actualmente la cea de-a doua experiență în Superligă după despărțirea de FC Botoșani. A început sezonul pe banca lui FCU Craiova, de unde a plecat după un „război rece” cu finanțatorul Adrian Mititelu. Câteva săptămâni mai târziu, a fost numit la FC Argeș, unde i-a luat locul lui Andrei Prepeliță.

Citește și alte știri de actualitae: 

„Nu mulți au chestia asta” » L-a încântat pe Ilie Dumitrescu în FCSB - FC Botoșani: „Nici la Tavi Popescu nu vezi”

Jucătorul care l-a exasperat pe Gigi Becali: „Îmi venea să dau telefon să îl scoată”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (6)
o_bic
o_bic  •  21 Decembrie 2022, 00:46

A venit pt.nea valer

fibra
fibra  •  20 Decembrie 2022, 19:19

Dupa ce a dus FCU Cr.'48 si Campionii FC Arges spre locurile de baraj , acest antrenor este cautat si de altii datorita "realizarilor" lui. Succes!

realsteaua
realsteaua  •  20 Decembrie 2022, 18:32
Postat de dobrin pe 20 Decembrie 2022, 17:27

Si FCSB are continuitate.

Daaa, am înțeles aluzia, dar la fcsb e partea cu fotbaliștii. Îi schimbă "el ciobandante" ca pe oi.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează