FOTBAL  »  Superliga  »  EVENIMENT

VIDEO + FOTO Pentru nașul Hagi, Gigi Becali și-a încălcat marea promisiune » Ce s-a întâmplat la petrecerea de cununie a lui Ianis

Articol de - Publicat luni, 25 decembrie 2023 18:45 / Actualizat luni, 25 decembrie 2023 23:00

Gigi Becali (65 de ani) și-a făcut apariția în ziua de Crăciun la petrecerea de cununie organizată de Ianis Hagi și de Elena. Finanțatorul celor de la FCSB declara în 2021 că nu mai participă la evenimente festive unde se ascultă muzică. 

Ianis Hagi și Elena Tănase își sărbătoresc astăzi iubirea printr-un eveniment fastuos, organizat la un restaurant de lux din nordul Bucureștiului. 

FOTO. Gigi Becali, prezent la petrecerea de cununie civilă a lui Ianis Hagi

Captură Orange Sport
Captură Orange Sport
Captură Orange Sport
Captură Orange Sport
Captură Orange Sport
+24 FOTO

Printre cei 400 de invitați s-a numărat și Gigi Becali. Finul lui Gică Hagi a fost prezent la petrecere, deși în 2021 spunea că nu mai poate asista la sindrofii.

Nu mai suport muzica deloc. Sufletul meu nu mai suportă muzica. Nu merg la petreceri. La nunți, la botezuri, nu merg. De exemplu, m-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun, că se mărită. I-am zis «Măi tată, eu te cunun cu mare drag, la biserică și acasă! La masă nu vin! La muzică, la distracție nu vin». I-am botezat copilul lui Vulturar, la biserică. La masă nu am călcat.

Mi-am botezat nepoata. Am stat la masă, dar când au venit lăutarii am plecat. Nu e că nu vreau, dar nu pot. Se întâmplă în suflet și în trup ceva și nu pot să suport muzica, deloc
- Gigi Becali, în august 2021

Ianis și Elena, petrecere cu 400 de invitați

La petrecere ar fi așteptați aproape 400 de invitați. Pe listă s-ar număra Gică Popescu și părinții Simonei Halep.

La fel ca la petrecerea din luna octombrie, Elena a purtat o rochie de culoare roșie. De această dată a ales o variantă lungă. Și apariția lui Ianis a fost impecabilă, un costum negru, asortat cu o floare roșie.

VIDEO. Ianis Hagi, show la petrecerea din octombrie

Citește și alte știri despre familia Hagi: 

Ianis Hagi și Elena, petrecere fabuloasă, chiar în ziua de Crăciun » 400 de invitați și ținute de gală: cum a apărut „Regele”
EVENIMENT
Ianis Hagi și Elena, petrecere fabuloasă, chiar în ziua de Crăciun » 400 de invitați și ținute de gală: cum a apărut „Regele”
„Cum te-a cucerit Ianis?” » Gestul reflex făcut de nora lui Gică Hagi în fața jurnaliștilor
EVENIMENT
„Cum te-a cucerit Ianis?” » Gestul reflex făcut de nora lui Gică Hagi în fața jurnaliștilor

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (27)
imgb
imgb  •  27 Decembrie 2023, 11:46

GSP plin de puscariasi Becaliotzi !,,,Tare !

Ardeleanu123
Ardeleanu123  •  26 Decembrie 2023, 11:31

In primul rand doresc Un Craciun fericit,cu multa sanatate tuturor cetatenilor care locuiesc in Romania si romanilor din strainatate.Era de asteptat o contra ofensiva a lui Gigi Hagi,dupa dezastrul comentarilor negative aparute in presa spaniola,referitoare la fiul lui,diamantul fotbalui romaneasc.Ianis Hagi,nu este vinovat cu nimic din toata povestea asta.Un jucator modest,fara capacitate motrica,lipsit total de calitatile necesare pentru un campionat performant ca cel din Spania.Vina in totalitate o poarta Gheorghe Hagi si mass-media din Romania.care prin toate mijloace posibile incearca sa-l promoveze pe acest jucator.Intrebarea fireasca care survine este,*** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  26 Decembrie 2023, 10:07

Ocnașul fariseu: „Nu mai suport muzica deloc. Sufletul meu nu mai suportă muzica. Nu merg la petreceri. La nunți, la botezuri, nu merg.” ... Așa nici la înmormântări nu trebuie să (mai) meargă. Că și acolo se cântă...marșuri funebre.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează