FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - DINAMO 1-0

Jucătorul scos în evidență după Petrolul - Dinamo: „De ce să nu ajungă la FCSB? Îl place Becali și îl transferă”

Articol de - Publicat duminica, 21 ianuarie 2024 08:55 / Actualizat duminica, 21 ianuarie 2024 11:34

După Petrolul - Dinamo 1-0, Basarab Panduru l-a lăudat pe mijlocașul central brazilian Jair (29 de ani).

Fotbalistul a fost cel care a decis meciul cu Dinamo și a ajuns astfel la 6 goluri și 5 pase de gol în Superligă, în 22 de etape. Iar Basarab Panduru crede că ar putea juca la o echipă mai mare din România, chiar și la FCSB.

Nu are milă de Dinamo: „Va retrograda dacă joacă așa! Cel mai slab meci”
PETROLUL - DINAMO 1-0
Nu are milă de Dinamo: „Va retrograda dacă joacă așa! Cel mai slab meci”

Basarab Panduru, impresionat de Jair după Petrolul - Dinamo

„E un jucător bun. A jucat bine la Petrolul. Mie mi-a plăcut de el. Ţin minte că l-a vrut Universitatea Craiova la un moment dat. L-aş vedea la Craiova. 

Cum ajung Baba Alhassan şi Phelipe la FCSB, de ce să nu îl vezi şi pe el? Ce te-ar mira să-l vezi şi pe el? Îi place lui Gigi de el şi îl ia. 

Nu te miră nimic. A jucat bine la Petrolul şi ştie cu mingea. Îi stă mingea la picior. Joacă fotbal. E bun jucător”, a declarat Basarab Panduru, la OrangeSport.

Jair e în România din vara lui 2022, când a fost adus de la finlandezii de la HJK Helsinki. A mai jucat la Ituano (Brazilia), AC Oulu (Finlanda) și Ilves (Finlanda). În total, la Petrolul are 9 goluri și 7 assist-uri în 59 de meciuri.

850.000 de euroe cota lui Jair, potrivit transfermarkt

Terenul a fost rău, înghețat, e foarte greu să joci pe o asemenea suprafață. La gol, mingea mi-a venit bine și am tras. Un gol foarte frumos, zic eu. Încerc să-mi îmbunătățesc fotbalul. Nu vreau să discut acum despre contract. Vreau să mă concentrez numai pe meciul următor.

 - Jair, mijlocaș Petrolul

Ce a declarat Florin Pârvu, după Petrolul - Dinamo 1-0

Florin Pârvu a analizat partida și și-a lăudat jucătorii pentru victorie. De asemenea, el l-a lăudat și pe Kopic, antrenorul „câinilor.

„Eram datori în fața suporterilor, chiar dacă la meciul cu Rapid a fost un egal, trebuia să câștigăm. A fost o presiune în plus, trebuia să câștigăm. A fost un meci deschis. Kopic face o treabă bună la Dinamo. Dar, azi, victoria Petrolului e meritată. S-au creat câteva situații, nu vreau să comentez arbitrajul, Barbu a făcut un meci bun, dar au fost câteva situații în care au fost reclamații în careu. Jucătorii ambelor echipe au făcut un meci bun.

Am fost inspirat că nu l-am schimbat pe Jair, un jucător foarte bun al campionatului. Mă bucur că îl am la Petrolul. Îi expiră contractul, dar cred că se va rezolva asta, am înțeles că lucrurile au intrat pe un făgaș normal. 

Sergiu a revenit, mă bucur, a fost o perioadă dificilă după accidentare, recuperarea e completă. Se pune problema să încep cu el ca titular, a făcut tot ce înseamnă pregătire de iarnă. Și de Ișfan sunt mulțumit, toți au făcut o treabă bună. 

Noi, antrenorii, suntem ținuți de rezultate. Petrolul poate și va arăta și mai bine. Mai așteptăm ceva transferuri, vom arăta din ce în ce mai bine. Suntem pe locul 7, dar obiectivul nostru este intrarea în play-off”, a declarat Pârvu la Orange Sport.

VIDEO Paul Papp: „Nu știu dacă Dinamo a avut vreo ocazie clară, cred că am avut și două penalty-uri”

Citește mai multe știri din Superligă:

Cine a impresionat și cine a dezamăgit în meciul Petrolul - Dinamo: „Îl simți că are potential, dar și o lehamite în a-l exploata” + Cum s-au descurcat noile achiziții ale alb-roșiilor
PETROLUL - DINAMO 1-0
Cine a impresionat și cine a dezamăgit în meciul Petrolul - Dinamo: „Îl simți că are potential, dar și o lehamite în a-l exploata” + Cum s-au descurcat noile achiziții ale alb-roșiilor
Ce nu s-a văzut la TV după Petrolul - Dinamo » Scandal pe teren, au fost la un pas de bătaie
Petrolul - Dinamo
Ce nu s-a văzut la TV după Petrolul - Dinamo » Scandal pe teren, au fost la un pas de bătaie

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (1)
Mandpv
Mandpv  •  21 Ianuarie 2024, 22:11

Panduru..un neica nimeni..cand a promovat Petrolul,asa zisul analist dadea ca sigura retrogradarea ploiestenilor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează