FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FCSB

EXCLUSIV Doi jucători importanți de la o echipă din Superliga, oferiți celor de la FCSB: „Să vină cu cash-ul și o facem la iarnă!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2023 21:35 / Actualizat marti, 24 octombrie 2023 10:05

Claudiu Tudor, președintele Petrolului, a prefațat duelul orgoliilor, Petrolul - FCSB, de sâmbătă seară, de pe „Ilie Oană”, și i-a transmis lui Gigi Becali că ploieștenii au marfă de calitate pentru mercato! Fundașii Bart Meijers și Marian Huja au fost propuși adversarilor din următorul meci de campionat

Petrolul s-a întors cu o victorie spectaculoasă din Bănie, 3-1 cu Universitatea Craiova, pregătește cu optimism meciul orgoliilor cu FCSB de sâmbătă seară, pe stadionul ”Ilie Oană”, de la ora 20:30.

”Găzarii” au marcat de trei ori, au făcut și show în Bănie, după ce nu mai marcaseră în Liga 1 în ultimele patru etape!

Curtea de Apel a dat verdictul în procesul pentru palmares dintre CSA Steaua și FCSB
PROCES CSA STEAUA - FCSB
Curtea de Apel a dat verdictul în procesul pentru palmares dintre CSA Steaua și FCSB

Claudiu Tudor ia presiunea de pe jucători: „Nu avem ca obiectiv play-off-ul, dar ne vom bate”

„Nu avem ca obiectiv play-off-ul, dar ne vom bate pentru un loc în primele șase. Dacă au ajuns spectatorii să ne aplaude pe noi, Craiova are mult de muncă...

Va fi o luptă crâncenă pentru play-off, dar pe umerii altor echipe, Sepsi, Farul sau U Cluj, apasă o presiune mai mare. Noi nu avem această presiune, nici nu ne-am ridicat la nivelul investițiilor lor, nici n-am câștigat trofee, precum Farul sau Sepsi”, a declarat președintele ploieștenilor, Claudiu Tudor, după 3-1 cu CSU Craiova.

Tactica Petrolului: „FCSB e cea mai bună, e favorită”

Se anunță un stadion plin la Ploiești, sâmbătă seară, iar jucătorii galben-albaștrilor vorbeau încă de la Craiova de miza meciului de sâmbătă.

„Am prins încredere, dar rămânem cu picioarele pe pământ. FCSB are condiții fantastice, cu jucători foarte valoroși, pentru noi e bun și-un punct, victoria ar fi bonus. Avem nevoie de un stadion plin ca să-i ținem piept. Nu vreau să pun presiune pe băieți, FCSB e cea mai bună, e favorită!”, a comentat conducătorul ”găzarilor”.

Meijers cotat la un milion de euro, Huja la două!

Claudiu Tudor nu s-ar opune unor propuneri venite dinspre Gigi Becali în eventualitatea unui transfer de la Petrolul la FCSB, dar pe bani mulți. A și propus două variante, atât pentru roș-albaștri, cât și pentru alte echipe interesate.

„Meijers a făcut o cursă extraordinară, de la Chiricheș n-am mai văzut o asemenea cursă. Este căpitanul echipei, a făcut un joc extraordinar, e cam liderul echipei. La cât îl evaluăm? De la un milion în sus! Să vă uitați, n-a făcut nicio greșeală de când a început campionatul. Este extraordinar.

Huja? La ce gol a dat, dacă pe Meijers cerem un milion, pe Marian cerem două! Are calitate multă. Să mai dea goluri de acest gen și pentru prețul corect, orice jucător e de vânzare. Domnul Becali poate să vină cu oferte, dar cu cash, nu din gură. 

Nu ne deranjează nici înainte de meci, că o facem (n.r. - afacerea) la iarnă", a replicat, amuzat, Tudor, când a fost întrebat de reporterul GSP despre cotele propriilor fotbaliști.

Petrolul a refuzat să-l transfere pe Jair la CSU Craiova pentru 150.000 de euro

Claudiu Tudor a reiterat faptul că Petrolul nu va vinde ieftin, în nicio situație.

„Vor fi jucători ai Petrolului doriți în țară sau afară. Și-n vară a existat interes. Pentru prețul corect, probabil, vom vinde, acesta este business-ul în fotbal. Eu n-aș vrea, dar... Fiecare jucător are o cotă aparte. Huja trebuie să-și revină, Țicu e în atenția naționalei, Jair și Doua sunt jucători buni ai campionatului. Fiecare are prețul lui, uneori, și postul dă prețul.

Dacă am reușit să răzbim anul trecut, când eram disperați, și nu l-am dat pe Jair pe 150.000 de euro la Craiova, cu siguranță, acum, nu vom vinde pe bani puțini”, a comentat oficialul „lupilor”.

Jucătorii Petrolului au primit asigurări că vor fi plătiți

La finalul meciului cu CSU, întreg lotul și oficialii au urcat în peluză, pentru a cânta și scanda alături de cei 250 de ultrași veniți la partidă.

„Suporterii ne-au susținut, am o relație specială cu galeria, niciodată peluzele n-au scandat împotriva vreunui jucător sau antrenor, când am avut probleme. Le mulțumim din suflet fanilor, sunt extraordinari.

(Galeria a scandat „Să vină banii la băieți”) Trebuie să ne mișcăm și noi, cu siguranță vor primi banii, la Petrolul lucrurile vor fi în regulă, așteptăm autoritățile să vină alături de noi!”, a mai spus șeful Petrolului.

Nu suntem ipocriți să spunem că nu ne uităm și în partea de jos a clasamentului, că ne uităm doar în sus. Dacă s-ar înjumătăți acum punctele, noi am avea 10, iar Dinamo 5! Diferență mică. Dacă nu vom avea șanse la play-off spre finalul sezonului regulat, ne vom uita mai mult spre partea de jos a clasamentului, iar primul obiectiv va fi evitarea retrogradării
Claudiu Tudor, președinte Petrolul

Dacă ar fi posibil, mi-aș dori de la CSU Craiova doi jucători, Screciu și Crețu. Condiții fantastice la Craiova, nu cred că mai are așa ceva vreun oraș, vreun județ din țară. Sunt de felicitat cei ce au construit o asemenea bază (n.red Petrolul s-a antrenat în baza lui FCU Craiova), totul este de Champions League
Claudiu Tudor, președinte Petrolul

Sunt momente dificile pentru Vali Țicu, l-am văzut suferind și înaintea acestei etape. Sperăm ca și comisia să răspundă pozitiv la apelul nostru, să ia în considerare că n-a dorit, că n-a fost atac violent și o intrare voită. A fost un ghinion mare, păcat că Dragoș Iancu a suferit atât de tare
Claudiu Tudor, președinte Petrolul

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Singurul petrolist care vrea ca FCSB să ia titlul: pierdere pentru „lupi”, avantaj pentru Gigi Becali

VIDEO Moment cum rar se vede: jucătorii au urcat în peluză lângă ultrași și au cântat la unison

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
10iul73
10iul73  •  24 Octombrie 2023, 09:37

Claudiu Tudor asta un papagal, bautură un meci și deja vinde jucători la Fcsb, la Real Madrid.. Sa vedeți pe ce loc termina Petrolul... Ne spune el cine este Univ Craiova, un prosta he..

thiamarcos
thiamarcos  •  24 Octombrie 2023, 05:43

2 milioane pe Huja? Nu e ala care a lipsit un an de pe teren?

odoacru
odoacru  •  24 Octombrie 2023, 05:43

Hai cu cașul nea gigi!;)))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează