FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL PLOIEȘTI

VIDEO Petrolul a revenit în țară cu un plan bine pus la punct: „Ne-am setat acest obiectiv”+„Budescu se află în mare formă”

Sosire Petrolul Ploiești  FOTO Vlad Nedelea
Sosire Petrolul Ploiești FOTO Vlad Nedelea

Articol de , - Publicat joi, 06 iulie 2023 19:25 / Actualizat joi, 06 iulie 2023 20:25

Petrolul Ploiești a revenit după 3 săptămâni în țară, în urma unui stagiu de pregătire efectuat de Florin Pârvu la Rogla, în Slovenia.  În prima etapă „lupii galbeni” vor avea o misiune dificilă în fața celor de la Universitatea Cluj, duminică, 16 iulie, de la ora 18:30.

La sosire au lipsit Sergiu Hanca și Valentin Țicu, cei care au ajuns puțin mai târziu, în avion cu cei de la Oțelul Galați, după ce nu s-au mai găsit bilete și pentru ei. 

Sorana Cîrstea, magistrală cu Jelena Ostapenko! Revenire de poveste a româncei și calificare în turul III la Wimbledon!
WIMBLEDON
Sorana Cîrstea, magistrală cu Jelena Ostapenko! Revenire de poveste a româncei și calificare în turul III la Wimbledon!

VIDEO. Florin Pârvu: „Asta ne propunem pentru noul sezon”

La sosire, Florin Pârvu s-a declarat mulțumit de randamentul elevilor săi în stagiul de pregătire și a spus că își pune baza în Constantin Budescu după forma arătată în cantonament.

„A fost un cantonament foarte reușit. Am reușit să ne punem la punct în jocurile de pregătire în fața unor echipe care evoluează în Conference League. Toți băieții care au venit la noi au fost doriți de toată lumea. Eu cred că am făcut achiziții bune. Hanca e un jucător pe care noi ni l-am dorit, inclusiv eu. 

N-aș spune că e cel mai important transfer reușit de Petrolul, dar este o achiziție bună și am așteptări de la el, la fel ca și de la ceilalți. Nu vorbim acum de play-off, vom vedea meci cu meci cum vor decurge lucrurile. Acum avem parte de liniște financiară și toată lumea este cu banii la zi”, a spus Florin Pârvu la revenirea în țară.

Antrenorul Petrolului a ținut să sublinieze că are mare încredere în Constantin Budescu, în urma formei arătate de atacant în cadrul perioadei de pregătire.

„Obiectivul nostru pentru acest sezon sunt locurile 7-9. Va fi un campionat foarte disputat și cred că vor fi meciuri foarte grele. Budescu e în formă și se simte foarte bine, el a fost omul cu golurile. N-a lipsit de la niciun antrenament și n-a avut niciun fel de problemă medicală”, a mai precizat Florin Pârvu. 

Rezultatele obținute de Petrolul în jocurile de pregătire

  • Petrolul 1- 1 Osijek
  • Petrolul 0-0  Nk Aluminij
  • Petrolul 2-3 Shkendija 
  • Petrolul 0- 2 Panathinaikos
  • Petrolul 0-5 FK Sarajevo

Bursa transferurilor la Petrolul Ploiești

  • Antrenor: Florin Pârvu (confirmat)
  • Veniri: Zoran Mitrov (FC Brașov), Guilherme Garutti (CS Mioveni), George Gavrilaș (Metaloglobus), Lukas Zima (Venlo), Alexandru Musi (FCSB), Ionuț Cojocaru (Farul), Zoran Petrovic (Buducnost Podgorica), Mihai Eșanu (Chindia Târgoviște), Almeida Gomes (Radomiak Radom),  Pedro Justiniano (Radomiak Radom), Iustin Răducan (CSA Steaua București), Sergiu Hanca (CSU Craiova)
  • Reveniri: Mihai Velisar (Chiajna), Alexandru Sabău (CSA Steaua), Mihai Constantinescu (Chiajna), Dragoș Gheorghe (CSA Steaua), Alin Botogan (Slobozia), Vlad Prejmerean (Slobozia), Alexandru Saim Tudor (FC Brașov), Antoniu Manolache (Gloria Bistrița), Ioan Tolea (Pucioasa), Juan Pătrașcu (Păulești), Aris Oprea (Afumați), Mihai Nițescu (Blejoi), Alexandru Radu (Afumați), Cristian Licsandru (FC Voluntari II), Sebastian Bălașa (Blejoi)
  • Plecări: Mathaus (liber), Octavian Vâlceanu (FC Voluntari), Florin Borța (CSU Craiova), Ricardo Grigore (Dinamo), Andreas Leitner (SV Ried)

VIDEO. Petrolul a revenit în țară 

Citește și alte știri:

Jaqueline Cristian, înfrângere la Wimbledon cu Beatriz Haddad Maia

Ați făcut lobby pentru Păunescu să cumpere Steaua?” » Reacție fermă a fostului ministru în interviul din GSP: „Becali chiar m-a sunat la un moment dat!”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează