FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CS U CRAIOVA 0-3

POLI IAȘI - CS U CRAIOVA 0-3 // "Am fost șocați de accidentarea lui Mihăilă" » Ce a spus Devis Mangia după victoria oltenilor din "Copou"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 noiembrie 2018 23:12

CS U Craiova s-a impus categoric pe terenul lui Poli Iași, 3-0. Devis Mangia, antrenorul alb-albaștrilor, a trasat concluziile victoriei reușite de olteni în "Copou".

"Sper că va fi totul OK cu Mihăilă, nu am alte informații momentan. Am jucat așa și așa în prima repriză, am fost șocați de acea accidentare. Repriza secundă a fost foarte bună. Trebuie să începem să creștem și în evoluțiile din primă repriză. 

Cred că avem un lot bun, avem jucători foarte buni, în opinia mea. Trebuie să continuăm să lucrăm, echipa merge foarte bine deocamdată", a spus Devis Mangia, la TV Telekom Sport. 

"Suntem foarte bucuroși că am reușit să legăm trei victorii. Vreau să-mi ajut echipa și să continui tot așa. Sper să nu se mai întâmple niciodată o astfel de accidentare, am rămas șocat. Mihăilă e ok, e conștient, sperăm să se întoarcă cu noi la Craiova" Alexandru Mitriță, mijlocaș CS U Craiova

Vezi și: GALERIE FOTO + VIDEO Accidentare cutremurătoare în Poli Iași - Craiova: Valentin Mihăilă, INCOȘTIENT după o lovitură brutală, în gât, a lui Laurențiu Rus

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
martinpen
martinpen  •  03 Noiembrie 2018, 08:51
Postat de Nick Amalia Vlad Iova pe 03 Noiembrie 2018, 08:00

Merita cel puțin 5 etape suspendare...plus o amendă . Jucători că aceștia nu au ce căuta în fotbal!!!

Asta nu e jucator, e ***. Un *** care a fost azmutit de alte animale, nu ai vazut motivarile din fotbal ? Toate sunt extrase din filme de razboi...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

223446401488041
Nick Amalia Vlad Iova  •  03 Noiembrie 2018, 08:00

Merita cel puțin 5 etape suspendare...plus o amendă . Jucători că aceștia nu au ce căuta în fotbal!!!

claudiu.h12
claudiu.h12  •  03 Noiembrie 2018, 07:51

acolo este intentia de a lovi, de a-l vatama pe jucatorul Mihaila!. personal as face plangere la politie pentru infractiunea de lovire impotriva lui Rus !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează