FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Poli Iași bifează un nou transfer: un jucător de la CFR Cluj » Nou promovata pleacă luni în cantonament

Articol de - Publicat duminica, 18 iunie 2023 09:50 / Actualizat duminica, 18 iunie 2023 10:24

Politehnica Iași va începe luni, 19 iunie, primul cantonament al verii, care se va desfășura în România.  Stagiul de pregătire centralizată principal al verii va avea loc în perioada 26 iunie – 7 iulie, în Bulgaria.

Antrenorul Leo Grozavu a anunțat lista celor 25 de jucători care vor merge la Brașov. Aceștia sunt:

  • portari: Risto Jankov, Ianoș Brînză, Ionuț Ailenei 
  • fundași: Mădălin Martac, Christ Kouadio, Răzvan Tincu, Matija Katanec, Ștefan Ștefanovici, Sorin Șerban
  • mijlocași: Gabriel Vașvari, Julian Marchioni, Cătălin Itu, Alin Roman, Robert Ion, Răzvan Mogoș, Diego Fărcaș, Alex Hrib, Alex Militaru, George Cherman (FC Bihor - probe), Cosmin Gheorghiță (FC Bihor – probe) 
  • atacanți: Shayon Harrison, Jakub Vojtus, Cătălin Hlistei, Bogdan Istratie, Antonio Dumitru

Al treilea transfer la Poli Iași

Alex Militaru, care a jucat la Unirea Dej sub formă de împrumut de la CFR Cluj, este al treilea transfer al verii pentru Poli, după Sorin Șerban (FCSB) și Dumitru Celeadnic (Șerif Tiraspol). Celeadnic se antrenează acum la echipa națională a Republicii Moldova.

Cotat la 150.000 de euro, Alex Militaru este un mijlocaș central de 20 de ani, care mai are contract cu CFR Cluj până în iunie 2025.

Poli Iași a renunțat la 14 jucători

Antrenorul Leo Grozavu a decis că unii dintre jucătorii pe care s-a bazat sezonul trecut, în campania de promovare, nu-l pot ajuta la Liga I. 

Astfel, tehnicianul a renunțat la Florin Plămadă, Viorel Lică, Tudor Telcean, Francisc Cristea, Alexandru Musi (revenit la FCSB), Enrichi Finica (revenit la Rapid), Denis Ciaun și Robert Niamțu, primul fiind chiar căpitanul echipei, iar Ionuț Olăeru a fost trimis la juniori. 

În plus, tehnicianul a decis să nu se bazeze pe vreunul dintre cei cinci jucători care fuseseră împrumutați la alte cluburi și urmau să revină în Copou: Alexandru Anton (19 ani, Ceahlăul), Alexandru Aftanache (21, Rădăuți), Dragoș Ungurenașu (18, Miroslava), Darius Deac (19, Miroslava) și Alexandru Azoiței (20, Brodoc). 

Nici cei veniți în probe nu l-au convins pe Grozavu, care a renunțat deja la Buturugă (Reutlingen) și Bogdan Marian (Rushden&Diamond). 

Alți doi fotbaliști care dau teste, Andrei David (Aglianese – Italia 4) și brazilianul Leonardo de Oliveira Silva (Athletic Club Minas Gerais – Brazilia 4) vor mai fi evaluați și în această săptămână.

Citește și: 

Dragomir îi răspunde vijelios impresarului: „Îl spulber! Are 7 zile la dispoziție”

Titularul lui CFR Cluj ar fi dorit în Serie A » Condițiile transferului

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (4)
lucian_85
lucian_85  •  18 Iunie 2023, 12:34
Postat de jocuri pe 18 Iunie 2023, 12:24

Decât să aduci ceva ce ai și tu în lot, mai bine așa.....

Pai trebuie peste ce avem noi..... trebuie fundași centrali că-l avem doar pe Katanec (Tincu a făcut f multe greșeli în liga a doua), trebuie atacanți (doar cu harrison,vojtus nu e suficient)....mai trebuie dubluri pe benzi.....trebuie mulți jucători. Cu lotul asta nu cred că facem nici cât Mioveni puncte

jocuri
jocuri  •  18 Iunie 2023, 12:24

Decât să aduci ceva ce ai și tu în lot, mai bine așa.....

emilian_din_iasi
emilian_din_iasi  •  18 Iunie 2023, 11:43
Postat de lucian_85 pe 18 Iunie 2023, 10:24

Slăbuțe transferuri.....

eh..avem jucatori buni la mijloc si in atac, eu cred ca vor face fata lejer in liga 1, stie Leo ce are, ca doar stie nivelul ligii 1 si le stie randamentul la feicare..s-avem incredere in Sfaiter si Grozavu zic. Avem omogenitate. FORZA POLI !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează