FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV VIDEO Proiectul prin care Ionuț Chirilă speră să-i cucerească pe fanii lui Dinamo: „Femeia de serviciu mai trebuie să primească o șansă, apoi o să fiu și eu”

Articol de - Publicat joi, 25 iulie 2019 17:40

Ionuț Chirilă și-a expus proiectul pe care l-ar avea pentru banca tehnică a lui Dinamo, unul în care e convins că nu va da greș, dacă va primi șansa mult visată.

„Mă întrebați cu ce vin eu nou. În afară de CFR, FCSB și Craiova. Și oarecum Viitorul. Celelalte trăiesc din vânzarea de drepturi TV și a doi jucători. Dinamo trebuie să fie o echipă cu o medie de vârstă de 20-21 de ani, care să joace 4 ani împreună.

Primul an trebuie să facă o selecție riguroasă și să aibă obiectiv play-off-ul. Al doilea an să ia titlul, al 3-lea an să meargă în grupele Europa League, iar al 4-lea an e din nou cu titlul și forțarea în grupele Champions League”, a explicat Ionuț Chirilă pentru GSP.RO. 

Antrenorul e încrezător că ar fi susținut de suporterii lui Dinamo și continuă să se arate dezamăgit că încă n-a primit șansa de a antrena echipa. 

„Suporterii sunt barometrul. Ei te susțin, dacă lucrurile merg. Le spui că ai un proiect pe 2 ani. Îl împărțim în 4 etape la fiecare 6 luni. Să avem subetape. Trebuie să le explici oamenilor. Să ai argumente!

Eu vorbesc numai din practică. Femeia de serviciu de la Dinamo să mai ajungă antrenor, abia apoi o să primesc și eu șansa. S-au perindat pe acolo tot felul de antrenori, care aveau doar vreo 3 meciuri pe la Divizia C, oameni fără licențe. Au fost puși tot felul de oameni, doar la mine nu se poate”, a mai zis Chirilă. 

CITEȘTE ȘI:

DINAMO // Ultimele detalii despre Neagoe: i-au montat defibrilator, îl va purta toată viața! Ce interdicții are antrenorul + a fost externat!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (10)
steaua.libera
steaua.libera  •  26 Iulie 2019, 09:22

Chirila s-a jucat prea mult Manager. El crede ca batand din degete, transformi pusti in mari jucatori. A invatat cliseele alea ca pentru BAC.

capca1
capca1  •  25 Iulie 2019, 19:25

*** ! A luat de bun pseudosondajul și acum crede că e iubit de suporteri ! Ionuțe, ieși în presă și explică de n-ai avut, niciodată, succes ca antrenor ! Poate că or fi schemele alea de le promovai la ASA Tg.Mureș, alea, cu *** . Nene, *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

markksson
markksson  •  27 Iulie 2019, 07:11

Vad ca e "realist" - vrea titlul doar in anii 2 si 4, nu si in 3. Chirila asta ar putea fi bun la vandut vitamine, pantofi ... abureli d-astea.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează