FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Rădoi a încercat să-l facă pe Dică să-l refuze pe Gigi: "Acum vă spun adevăratul motiv pentru care am plecat de la Steaua"

Rădoi şi Dică, în sezonul 2015-2016, pe vremea când Mirel era antrenorul principal al FCSB-ului /FOTO: ALEX NICODIM
Rădoi şi Dică, în sezonul 2015-2016, pe vremea când Mirel era antrenorul principal al FCSB-ului /FOTO: ALEX NICODIM

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2017 21:27

Mirel Rădoi, fostul antrenor al FCSB-ului din sezonul 2015-2016, a comentat instalarea bunului său prieten și fostului său secund, Nicolae Dică, pe banca echipei roş-albastre. Fostul fundaș lasă de înțeles că l-a sfătuit pe Dică să nu accepte propunerea.

"Probabil a gândit sentimental şi a fost foarte greu să refuze. Am discutat cu el, i-am spus punctul meu de vedere, el şi l-a susţinut pe al lui. I-am spus problemele care există acolo, el a recunoscut o parte din ele.

Dar ştie că totul se bazează acolo pe relaţia dintre el şi patron. Totodată, Dică trebuie să ştie cum să gestioneze relaţia cu vestiarul. Deja sunt jucători aduşi până să vină el la echipă, nu ştim dacă el i-a dorit sau nu. Tocmai la aceste lucruri trebuie să fie atent. 

Eu lui Becali nu stăteam să-i spun tot. Nu îi spuneam că n-am unde să fac refacere, antrenamente, sau că n-am avut bani să plătim arbitrii la un amical cu Viitorul într-un cantonament. Scoteam bani din buzunarul meu și-i plăteam. 

Dar lucrurile s-au mai schimbat şi poate că Dică nu se va confrunta cu aceste probleme", a declarat Mirel Rădoi, la TV Dolce Sport.

Rădoi a dezvăluit şi motivul pentru care a plecat de la FCSB la jumătatea sezonului 2015-2016.

"Eu nu am plecat doar din cauza rezultatelor. Acum să vă spun adevăratul motiv. În momentul în care am simţit că Gigi vrea să se implice, am ales să plec. A venit la Pitești să le vorbească jucătorilor. A făcut nişte lucruri despre care ştia că nu-mi convin, iar eu m-am îndepărtat şi am părăsit echipa", a declarat acesta, la TV Dolce Sport.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (20)
tandd
tandd  •  17 Mai 2017, 00:03
Postat de satyricon pe 16 Mai 2017, 23:54

Doamne cat puteti bate campii!!! Sau aveti memoria foarte scurta. Chiar nu iti aduci aminte de jocul chinuit de pe vremea lui Radoi? Cum *** sa-l compari cu Reghe!? Reghe a castigat trofee cu Steaua, echipa avea superjoc. Ok nu a mai reusit la fel acum, dar cu ce jucatori a inceput campionatul si cu ce jucatori a terminat in iarna. In plus in primul mandat nu l-a avut pe cap pe cioban decat partial, iar acum jj a fost ca in vremurile lui "bune".

reghe e un 0 c antrenor din mai multe pucnte de vedere,in primul radn ca peste tot pe unde a fost a clacat,in al 2-lea rand exceptia steaua a fost cand steaua se batea singura,acum cand valorile cat de cat s-au mai apropiat,adica pe langa cele 8.2 mil investiti de steaua au mai venit si 2 echipe cu investitii de 30mii,a iesit pe locul 2)))))m tu te vezi ce spui?steaua n-a jucat nimic tactic nici in celalalt mandat,numai ca atunci discrepantele valorice erau asa de mari incat nici nu conta cine joaca

tandd
tandd  •  16 Mai 2017, 23:39
Postat de gannicus2014 pe 16 Mai 2017, 23:03

Mirele , deci te-ai suparat si nu mai vorbesti de-atunci cu GB pentru ca vroia sa se implice la echipa ? Astea-s copilarii , pana la urma , ti-a dat sansa sa antrenezi o echipa de Liga I fara sa ai macar bac-ul luat ... nu stiai cine e si cum se comporta atunci cand ai semnat ? te-a lasat sa-ti faci ambitia cu Tamas fara sa ai un jucator de valoare care sa-l suplineasca , iar gaselnita ta numita Papp fundas central a mancat calificarea in grupele UCL

cand trebuia sa ia bac-ul isi rupea picioarele ptr steaua iar ca l-a dat afara pe tamas uite ca a fsot primul care a avut dreptate,ptr ca trebuia dat demult,omu a jucat cu papp ptr ca n-avea echipa in care s-au investit 10 mil de euro si-a iesit pe locul 2.Radoi are 5 clase peste reghe si ca antrenor si inca vreo 20 ca om numai ca la el nu functioneaza telefonu din loja

1425838917717550
John Milne  •  16 Mai 2017, 23:22
Postat de gicab pe 16 Mai 2017, 22:41

Ca dinamovist încep sa te apreciez domnule radoi

Tu aprobi si ZECE ANI de umilinta asa ca da-i cu aprobatul .

Vezi toate comentariile (20)
Comentează