FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid a anunțat oficial transferul de 800.000 de euro + noua achiziție, împrumutată la adversara din Superligă

FOTO: Facebook @FCRapid1923oficial
FOTO: Facebook @FCRapid1923oficial

Articol de - Publicat luni, 12 februarie 2024 20:53 / Actualizat luni, 12 februarie 2024 21:06

Rapid a oficializat transferul lui Rareș Pop. Mijlocașul în vârstă de 18 ani va rămâne sub formă de împrumut la UTA până la finalul sezonului. Și mijlocașul Cătălin Vulturar (19 ani) a fost împrumutat la rândul lui, tot la gruparea arădeană.

Dan Șucu își continuă strategia, aceea de a cumpăra fotbaliști de perspectivă din Superligă. Din informațiile Gazetei Sporturilor, Rapid plătește 800.000 de euro pentru Rareș Pop. La această sumă se vor adăuga și diferite bonusuri, și un procent dintr-un viitor transfer.

Anunț-șoc după UTA – Botoșani! Antrenorul și-a anunțat dorința de a pleca: „Orice e posibil”
UTA – Botoșani
Anunț-șoc după UTA – Botoșani! Antrenorul și-a anunțat dorința de a pleca: „Orice e posibil”

Rareș Pop, anunțat oficial la Rapid 

Clubul giuleștean a făcut luni seară anunțul oficial al transferului:

Rapid l-a achiziționat pe Rareș Pop, unul dintre cei mai buni tineri jucători din țară. În vârstă de numai 18 ani, Rareș a jucat deja în 53 de meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc, reușind 6 goluri și 4 pase decisive. Mijlocașul născut la Arad a semnat un contract valabil până în 2028, urmând a fi împrumutat la UT, până în vară, când se va alătura lotului giuleștean. 

În actualul sezon, Rareș Pop a evoluat în 25 de meciuri de Superligă, reușind să înscrie de trei ori, o dată chiar în poarta Rapidului, în partida de la Oradea, terminată la egalitate (2-2). Pop este un om de bază la naționala U19 a României, iar anul trecut a debutat și pentru formația U21, sub comanda lui Daniel Pancu, evoluând în partida cu Albania, din preliminariile Euro
- Comunicatul clubului Rapid

Tot astăzi, Rapid a oficializat și împrumutul lui Cătălin Vulturar la UTA.

Daniel Niculae, după transferul lui Rareș Pop la Rapid 

„Ne bucurăm că am reușit să îl achiziționăm pe Rareș, pentru că este printre cei mai buni tineri din țară și credem foarte mult în el. Și-a dorit să rămână la UTA Arad, clubul care l-a format, până în vară, pentru că vrea să-și îndeplinească obiectivele cu arădenii. 

Strategia noastră are la bază creșterea de tineri jucători români, care pot fi o soluție pentru echipa națională. Avem mare încredere în tinerii transferați, dar și în cei pe care îi avem deja în lot. 

De asemenea, avem și în Academie jucători de mare viitor, care sperăm să facă pasul către prima echipă, cât mai repede”, a spus Daniel Niculae, potrivit site-ului oficial al Rapidului. 

VIDEO. Gigi Becali nu se sperie de Rapid: „Nu o văd periculoasă. Câștigăm în Giulești și după două meciuri în play-off dăm cu artificii”

Citește și alte știri din Superligă: 

Primele declarații ale celui mai nou transfer de la Dinamo: „Pot promite că vom rămâne în Liga 1”
DINAMO
Primele declarații ale celui mai nou transfer de la Dinamo: „Pot promite că vom rămâne în Liga 1”
Mihai Stoica, sfat pentru antrenorul adversarei din Superligă: „Asta l-am rugat și pe Dan Petrescu!”
FCSB
Mihai Stoica, sfat pentru antrenorul adversarei din Superligă: „Asta l-am rugat și pe Dan Petrescu!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
rostogol
rostogol  •  13 Februarie 2024, 08:40

Strategia Rapidului va fi câstigatoare. Poate nu sezonul asta, dar în viitor FCSB trebuie sa se teama, pentru ca Gigi cârpeste echipa, nu o întareste. Si apoi, daca-i dai deoparte pe Coman si Olaru, ce mai ramâne din FCSB? O trupa oarecare...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează