FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - RAPID

Fac praf decizia lui Lobonț: „Am abordat meciul la înfrângere”

Bogdan Lobonț/ foto Raed Krishan (GSP)
Bogdan Lobonț/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat joi, 25 aprilie 2024 09:55 / Actualizat joi, 25 aprilie 2024 10:49

Viorel Moldovan (51 de ani), Ovidiu Herea (39), foști fotbaliști importanți la Rapid, și suporterii giuleșteni au criticat dur strategia aleasă de Bogdan Lobonț pentru meciul cu Farul, pierdut cu 1-3.

Antrenorul interimar de la Rapid a surprins prin echipa de start aleasă. L-a titularizat pe Dragoș Grigore, care nu avea meci disputat în 2024. Stoperul de 37 de ani avea un minut în Superliga în acest sezon, cu Petrolul, 0-0, în decembrie.

Ilie Dumitrescu, șocat de gestul la adresa lui Bogdan Lobonț: „E clar, o să rămână antrenor de portari”
FARUL - RAPID
Ilie Dumitrescu, șocat de gestul la adresa lui Bogdan Lobonț: „E clar, o să rămână antrenor de portari”

Lobonț l-a scos pe Săpunaru din echipa de start și a renunțat și la celălalt fundaș central titular, Paul Iacob, pe care l-a trimis la mijlocul terenului.

Pe lângă cei doi foști atacanți de la Rapid, un fan al giuleștenilor a avut puterea să glumească atunci când a văzut echipa de start, pe pagina de Facebook a rapidiștilor: „Abordăm meciul la înfrângere”.

Viorel Moldovan: „O echipă deplorabilă a Rapidului”

„Sunt momente în care trebuie să iei anumite decizii. Poate că trebuiau luate nişte decizii mult mai repede, care să fie în beneficiul echipei.  Ai pus un interimat care nu ştiu ce a vrut să facă, să experimenteze cu un prim 11 care m-a bulversat. A apelat la Grigore care nu a mai jucat de mult timp, Cristea care a avut probleme şi el.

Nu ai jucători creativi, de atac, tot încerci cu Hasani. Am văzut o echipă deplorabilă a Rapidului, fără să fie periculoasă”, a declarat Viorel Moldovan, potrivit orangesport.

Ovidiu Herea: „Nu știu de ce l-a lăsat pe Săpunaru pe bancă”

„Dacă stăm să ne uităm la cuplul de fundaşi centrali, nu au jucat împreună în acest campionat. Este primul meci pentru Dragoş Grigore în acest campionat. După, îl scoţi pe Iacob care a avut evoluţii bune.

Nu mai zic de Hasani, pentru că poate zice lumea că am ceva cu el. Dacă Săpunaru nu are nicio problemă medicală, nu ştiu de ce e lăsat pe bancă”, a declarat Herea, potrivit sursei citate.

VIDEO. Mircea Rednic a stârnit râsete la conferința de presă: „Un telefon de la domnul Șucu e oricând binevenit! Cum eu lucrez și în imobiliare...”

Citește și:

Fotbalistul din Superliga testat pozitiv a revenit pe teren aseară: „Nu o să credeți de la ce a pornit totul”
Sepsi - FCSB
Fotbalistul din Superliga testat pozitiv a revenit pe teren aseară: „Nu o să credeți de la ce a pornit totul”
Reacția lui Gigi Becali după accidentarea lui Florinel Coman: „Nu mă interesează naționala” » A remarcat un jucător după remiza cu Sepsi: „Așa vreau să fie!”
SEPSI - FCSB 2-2
Reacția lui Gigi Becali după accidentarea lui Florinel Coman: „Nu mă interesează naționala” » A remarcat un jucător după remiza cu Sepsi: „Așa vreau să fie!”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (7)
bacy
bacy  •  26 Aprilie 2024, 08:32

Chiar credeți în povestea că Săpunaru a fost accidentat ? Chiar credeți că echipa din meciul cu Farul a fost făcută de antrenor ? Aceste întrebări stau pe limba oricărui microbist și mai ales a simpatizanților acestei echipe ! După ce-a ”scăpat” de liderul galeriei, acest domn patron, nou în fotbal, a luat-o pe urmele predecesorilor lui ! Din păcate ”farmecul” a dispărut și am fost puși în fața crudului adevăr !

barabant72
barabant72  •  25 Aprilie 2024, 13:27

Atata timp cat Sumi e in stare de *libertate *si Sapun e in club Rapidul nu va castiga indiferent de antrenor .Cat priveste pe Dan se pare ca nu sunt banii lui in joc ,el e de parada ,banii vin din alta parte .

gado
gado  •  25 Aprilie 2024, 13:09

Nu inteleg de ce dl Sucu prefera sa lungeasca criza in care se afla echipa si nu actioneaza decisiv. Este din ce in ce mai tarziu .. Am sugerat asta inca de cand Bergodi "naviga" in ceata. Celelalte echipe deja au actionat si noul antrenor are timp sa vada jucatorii si sa construiasca strategia pentru viitorul sezon. Noi NU ! Mai asteptam . Ce asteptam ? Sa faca Lobby experimente ? Jocul direct pe poarta construit de Bergodi si presingul agresiv (care reprezinta castigul obtinut de echipa in perioada cat a antrenat echipa) trebuia continuat, daca mai doream sa obtinem ceva .. Nu era timp pentru veteranii Grigore (laudabil efortul lui) si Draghia (vinovat la cel putin un gol) .. Ne laudam ca avem portari tineri si talentati .. Unde sunt acestia ? Unde este Ignat Cristian ? L-am imprumutat ? Si noi jucam cu veteranii Grigore si Sapunaru? Nu crestea mai bine langa Sapunaru decat in divizia 2 ? De ce nu avem curaj sa promovam tinerii din lot ? De ce Hasani si nu El Sawy/Carjan ? De ce numai mijlocasi defensivi ? Cine creeaza la mijlocul terenului ? Oaida ? Dl Sucu ar trebui sa fie hotarat si sa nu mai ezite .. Trebuie sa se decida ! Pentru noi a inceput deja noua editie a campionatului ... Urmatoarele 4 meciuri sunt meciuri test pentru noul Antrenor (care nu va fi Lobby) si noul Presedinte .. Dupa care urmeaza trierea lotului si apoi completarea lui . Gata ! A trecut centenarul si post centenarul ! FZR !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează