FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ 3-1

VIDEO Eroul Rapidului cu CFR Cluj explică ce se întâmplă cu echipa lui Dan Petrescu: „Are cam același stil de joc”

Marko Dugandzic // FOTO: Raed Krishan +28   FOTO
Marko Dugandzic // FOTO: Raed Krishan

Articol de , , - Publicat marti, 02 mai 2023 09:38 / Actualizat marti, 02 mai 2023 10:10

Autor a două goluri în Rapid - CFR Cluj 3-1, Marko Dugandzic a vorbit despre victoria giuleștenilor, șansele clujenilor la campionat și lupta pentru titlul de golgeter.

Atacantul croat de 29 de ani a ajuns la 19 goluri în acest sezon, tot atâtea câte are și italianul de la FCSB, declarând că speră să-l depășească până la finalul sezonului. 

În plus, acesta a analizat șansele celor de la CFR Cluj, fosta sa echipă, la titlu, explicând de ce nu mai reușește rezultatele din sezonul trecut.

Ce a remarcat un fost jucător de la CFR Cluj după înfrângerea cu Rapid: „Și Dan Petrescu simte asta”
RAPID - CFR CLUJ 3-1
Ce a remarcat un fost jucător de la CFR Cluj după înfrângerea cu Rapid: „Și Dan Petrescu simte asta”

VIDEO Marko Dugandzic, declarații după victoria cu CFR Cluj: „O seară extraordinară”

„A fost un meci incredibil, În primul rând, echipa a jucat incredibil. Am început foarte bine, am dat rapid al doilea gol, Am câștigat cu FCSB, am câștigat acum și suntem pe un drum bun. E un meci special pentru mine, am prieteni la CFR Cluj. Dar asta m-a și motivat mai mult. Când începe meciul, emoțiile dispar.

CFR Cluj a câștigat 5 titluri la rând. Undeva trebuie să se oprească această dominație. Echipa are cam același stil de joc. Poate echipele au început să citească tactica domnului Petrescu. Iar față de anul trecut, campionatul e mai puternic. Sunt mai multe investiții. 

E bine pentru campionat să fie mai multe echipe puternice. Dar mai sunt 12 puncte puse în jocul. Nimic nu e decis. Totul se va decide la final. Îl știu pe domnul Petrescu, Știu că CFR Cluj nu va renunța și va lupta până la final”, a spus Marko Dugandzic.

Acesta a continuat: „Între mine și Compagno e o luptă frumoasă. Dar nu pun presiune pe mine să marchez. Echipa e cea mai importantă. Dacă echipa joacă bine, cel mai probabil atacanții vor marca.

FCSB joacă bine, el înscrie, dar și Rapid joacă bine în ultima perioadă. Sper să marchez în continuare. Voi da tot ce pot pentru a termina pe locul 1 în clasamentul golgeterilor. Dar cel mai important e ca echipa să joace bine. Fiecare gol îl dedic familiei și prietenilor”.

Citește și: 

Viorel Moldovan, incisiv despre situația de la CFR Cluj: „E finalul unui ciclu. Îţi pui întrebarea: «Dan Petrescu mai este bun pentru CFR, în momentul de faţă?»”

Dan Petrescu face lumină în bizarul caz de la CFR Cluj: „L-a terminat moral. Nu mai e ca înainte”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
soad
soad  •  02 Mai 2023, 10:27

si cat hate a primit Dugandzic pe GSP, sper sa iasa golgheter sa inghita in sec toti hateri rapidului

Vezi toate comentariile (1)
Comentează