FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid, reacție dură împotriva lui Becali: „Sclavi?! Sclavi sunt la dânsul la Palat! Nu poți să vorbești în halul ăsta”

Daniel Niculae (dreapta), președintele Rapidului
Daniel Niculae (dreapta), președintele Rapidului

Articol de , , - Publicat marti, 27 iunie 2023 18:30 / Actualizat marti, 27 iunie 2023 18:30

Daniel Niculae, președintele Rapidului, a reacționat într-un mod dur la adresa lui Gigi Becali, patronul de la FCSB.

Prezent la tragerea la sorți a țintarului SuperLigii, Niculae a taxat ieșirea necontrolată a lui Becali. Patronul FCSB, nemulțumit că cei de la Rapid nu au fost de acord cu boicotul împotriva regulii U21, i-a numit pe giuleșteni „sclavi”.

GSP are programul complet al noului sezon al SuperLigii » Prima etapă începe cu derby-uri București vs. Craiova: Dinamo - CSU, FCU - FCSB + Când are loc „Derby de România”
PROGRAM
GSP are programul complet al noului sezon al SuperLigii » Prima etapă începe cu derby-uri București vs. Craiova: Dinamo - CSU, FCU - FCSB + Când are loc „Derby de România”

„FC Rapid e sclav. Nenea Șucu e sclav! El se dă patron de mobilă, se dă deștept pe la TV, că el vorbește în funcție de nu știu ce regulamante, dar el vrea să fie sclav”, a declarat Gigi Becali.

VIDEO. Daniel Niculae i-a răspuns lui Gigi Becali: „Sclavi la palat sau acasă!”

„Gândiți-vă ce am fi făcut fără să avem această regulă U21. S-a coborât foarte mult nivelul. Nu au fost niciodată un exemplu abaterile astea ale domnului Becali. Fiecare încearcă să vină cu ceva în plus, pentru a schimba percepția oamenilor. Suporterii și-au pierdut încrederea în fotbalul românesc. 

Sclavi? Sclavi sunt la dânsul la Palat sau acasă! Dacă ne întoarcem pe vremea sclaviei, nu e bine. E un limbaj de cea mai joasă speță. Nici măcar suburban, mai rău. Să apari la televizor să vorbești în halul ăsta... Astfel de manifestări care nu își au locul în societate”, a declarat Daniel Niculae.

Ce a declarat Daniel Niculae despre sezonul viitor din SuperLiga

„E un sezon mult mai atractiv. Ați văzut ce a însemnat revenirea Rapidului pe prima scenă. Chiar m-a bucurat revenirea lui Dinamo, a Iașiului, a Oțelului, echipe cu o bază mare de suporteri. Va fi o competiție încinsă, cu meciuri echilibrate. Sper să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor. 

Nu ne abatem de la drumul pe care l-am început. Clubul a făcut pașii corecți pentru a reveni la nivelul din trecut. Vom încerca chiar să îl depășim, să dominăm campionatul an de an”, a mai declarat Daniel Niculae.

VIDEO. Demersul lui Becali nu a dat roade » Patronul FCSB a luat foc: „Cine nu a semnat e sclav

Citește și:

„Nu-i convine lui Becali? Are 3 variante” » Răzvan Burleanu, dezlănțuit! Președintele FRF l-a pus la punct pe Gigi Becali: „A fost la închisoare și n-a învățat nimic, e pierdut!”
REGULA U21
„Nu-i convine lui Becali? Are 3 variante” » Răzvan Burleanu, dezlănțuit! Președintele FRF l-a pus la punct pe Gigi Becali: „A fost la închisoare și n-a învățat nimic, e pierdut!”
Dan Șucu reacționează, după ce Becali l-a numit sclav » Patronul de la Rapid i-a dat replica omologului de la FCSB
RAPID
Dan Șucu reacționează, după ce Becali l-a numit sclav » Patronul de la Rapid i-a dat replica omologului de la FCSB

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (60)
Le5ttat
Le5ttat  •  28 Iunie 2023, 11:36

e clar... anul asta totul va fi Pro Rapid... si din nou anti-FCSB. Marele conducator "Burlanu" care de cand a venit la conducere nu a obtinut nimic pe nicun plan de performanta, dar a obtinut totusi un nou mandat, va face tot ce ii sta in putinta ca acest campionat sa fie incununarea celor 101 ani ai rapidului. Asta e... In schimb, nationalele la toate nivelurile cu toate regulile de U21 si altele merg constant in jos... pentru ca: - antrenorii sunt pusi pe nepotisme - fotbalisti de calitate, din pacate nu mai avem - selectia e facuta si ea de cele mai multe ori aiurea - natia romana nu are sange in instalatie, ai gandirea e defectuoasa. Noi si cand ne calificam (daca se va mai intampla la un mom dat) ajungem acolo ca sa nimic... sa ne facem de ras. Preferam sa jucam anti-fotbal ca sa nu luam multe, in loc sa jucam fotbal si sa pierdem cu demnitate saaau sa castigam odata ce am ainvatat sa jucam fotbal. Din punctul asta de vedere singurul a carui mentalitate am putut sa o apreciez a fost Radoi - si cand a fost la U21 si la Nationala mare.

atthur
atthur  •  28 Iunie 2023, 09:48
Postat de magic4ever pe 27 Iunie 2023, 22:00

Rapid a maturat pe jos cu Fcsb cu care a castigat 3 meciuri din 4...

abba o să privească la TV meciurile Stelei din CL!!! Iar dacă fesnic-intuneric era măcar 50% arbitru,"maturatu'" tău de prost începea cu două "roșii".pricepi ceva PROST4 ever???...!!!...

rumunek
rumunek  •  28 Iunie 2023, 09:02
Postat de rumunek pe 27 Iunie 2023, 23:18

Băi Nico, analizez înșiruirea de fraze fără legătură una cu alta. 1. Gândiți-vă ce am fi făcut fără să avem această regulă U21. Ne gândim, cred că jucam fotbal, ce să facem, poate chiar mai bine la Euro ăsta, unde oricum participam, ca organizator. 2. S-a coborât foarte mult nivelul. Unde, la U21, la naționala mare sau în cupele europene? Da, oricum e praf nivelul. 3. Nu au fost niciodată un exemplu abaterile astea ale domnului Becali. Care abateri, de a nu fi de acord cu tot ce vrea puterea? 4. Fiecare încearcă să vină cu ceva în plus, pentru a schimba percepția oamenilor. Cine? Becali? Tu? Sau așa, în general, oricine? 5. Suporterii și-au pierdut încrederea în fotbalul românesc. DA, mai ales de când e condus de Burleanu. 6. Sclavi sunt la dânsul la Palat sau acasă! Acum ce faci, jignești la fel la el, niște oameni pe care nu-i cunoști? *** Apoi vin câteva păreri legate de discursul lui Becali, de parcă asta era tema zilei. Nu prea înțeleg ce ai vrut să ne spui poate doar că Burleanu e frumos, deștept, foarte bun în tot ce face, dar tu nu ești sclavul lui, doar că îl apreciezi. Vezi că se putea și cu o singură frază, legat, scurt și la obiect. Sau te impresionează și cum poate să vorbească mult fără să zică nimic? Nu e nimic special, faci un curs și gata.

Bravo băieți, ați cenzurat o frază din articolul de pe site. Sunteți prefecți!

Vezi toate comentariile (60)
Comentează