FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB 2-0

Panduru, nemilos cu Petrea și Becali după Rapid - FCSB: „Îți cumpără demnitatea cu 10.000 de euro. Nu dă nimic pe tine, ca antrenor”

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2022 07:10 / Actualizat luni, 25 iulie 2022 11:42

După Rapid - FCSB 2-0, Basarab Panduru nu a avut milă față de antrenorul roș-albaștrilor, Toni Petrea.

Discursul lui Toni Petrea de la finalul partidei, prin care a lăsat să se înțeleagă că vrea să plece de la FCSB, a fost comentat de Basarab Panduru. 

Fostul internațional a criticat explicația lui Petrea pentru cele 4 schimbări făcute la pauză și modul în care Gigi Becali se implică peste antrenor. 

Gigi Becali, după eșecul cu Rapid: „Începe operațiunea de retragere din fotbal!” » Pe cine a criticat: „Doar ei și-au dat viața”
RAPID - FCSB 2-0
Gigi Becali, după eșecul cu Rapid: „Începe operațiunea de retragere din fotbal!” » Pe cine a criticat: „Doar ei și-au dat viața”

Basarab Panduru, nemilos cu Petrea după Rapid - FCSB 

„Becali, cu 10.000 de euro, îţi cumpără demnitatea. Asta face, nu altceva. El nu dă nimic pe tine ca antrenor. Cu 3-4.000 nu mai mergea, de aceea a ajuns la o sumă mai mare, de 10.000.

La FCSB nu faci nimic. Nu faci schimbări, nu faci echipa... Petrea vine şi spune că ai făcut 4 schimbări la pauză pentru că voia viteză. De parcă la început nu voia. Și-a dat seama abia după 45 de minute... 

Nu poate să vină nimeni să-mi spună mie că «Mă duc eu la FCSB, fac eu». Nu, la FCSB nu faci nimic. Primești echipa, primeşti schimbările și nu faci nimic”, a spus Panduru la Orange Sport.

O să am o discuție cu conducerea clubului. Se poate spune că postul meu depinde de calificarea în Conference League. Echipa nu funcționează, nu avem rezultate, mi se pare normal să avem o discuție

-Toni Petrea, antrenor FCSB

Eu nu pot să discut despre Toni Petrea acum, când avem un meci de jucat joi. Dacă ne calificăm în grupele Conference League, bine, dacă nu, văd pe care jucători îi mai dau afară. Eu încep retragerea dacă nu ne calificăm. O să vedeți! Nu mai dau salarii mai mari de opt mii de euro lunar

- Gigi Becali, patron FCSB

FOTO. Cele mai tari imagini din derby-ul Rapid - FCSB

Rapid - FCSB 2-0, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB 2-0, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB 2-0, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB 2-0, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB 2-0, foto: Raed Krishan/GSP
+42 FOTO

VIDEO Ianis Stoica, după Rapid - FCSB : „Trebuie să ne concentrăm pe meciul de joi”

Citește și: 

Adio, Petrea?! Déjà vu la FCSB » 5 simptome ale unui dezastru fără sfârșit

Adrian Mutu, euforic: „Cea mai importantă victorie!” + a cerut alte transferuri: „Ne mai trebuie un atacant”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (8)
satyricon
satyricon  •  25 Iulie 2022, 14:31

Panduru știe cel mai bine cum e cu demnitatea și meseria de antrenor. De aia nu stat și nu făcut nimic ca antrenor nicăieri , a fost prea demn. El își păstrează demnitatea chibițând de pe margine și făcând mișto de toată lumea. Când spui că "la FCSB nu faci nimic", că dacă nu faci schimbările la echipă, nu faci nimic ca antrenor, asta înseamnă că priceperea ta în ale antrenoratului este la nivel de postac, hater pe net. Deci toată munca de antrenor în viziunea lui Panduru și a altora ca el constă în făcutul echipei de meci și a schimbărilor! Păi atunci înseamnă că Becali chiar e antrenor, că el asta face.

dacia_berlina
dacia_berlina  •  25 Iulie 2022, 12:51

Nu e chiar degeaba antrenorul la FCSB. Au mai trecut pe aici Andronache, Todoran si s-a vazut diferenta. Conteaza sa fie cineva mai... priceput, respectat, carismatic.. Ce imi placea la Petrea e ca rezista bine psihic (cel putin in aparente, zambea, nu se enerva la conferintele de presa, si-a anuntat demisia cu zambetul pe buze, mascata usor sub forma unei discutii). Dica, nu statea bine cu psihicul, il faceau rau ziaristii la ultimul mandat.

valihaita
valihaita  •  25 Iulie 2022, 11:15

Petrea si-a dat demisia ! S-a indeplinit dorinta lui Panduru !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează