FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

EXCLUSIV Lovitură! Vin după Mutu la București! Rapid riscă să-și piardă antrenorul chiar înainte de startul SuperLigii

Articol de , - Publicat miercuri, 05 iulie 2023 13:41 / Actualizat miercuri, 05 iulie 2023 14:02

Rapid e amenințată cu o lovitură de proporții: riscă să-și piardă antrenorul chiar înainte de începutul sezonului! Adrian Mutu e în fruntea listei din care Neftci Baku va alege înlocuitorul lui Laurențiu Reghecampf.

Rapid a celebrat centenarul și se pregătește pentru un sezon în care acționarii și suporterii speră ca echipa lor să lupte pentru câștigarea campionatului, însă e posibil ca giuleștenii să fie nevoiți să-și caute un alt antrenor tocmai acum, când Liga 1 stă să înceapă.

Aventurile lui Dacian Varga și Cristi Pulhac: „Cartea lui Maticiuc e pistol cu apă! Primeam multe vizitatoare și lucram non-stop, în 3 schimburi. Suna soneria și...”
GSP LIVE
Aventurile lui Dacian Varga și Cristi Pulhac: „Cartea lui Maticiuc e pistol cu apă! Primeam multe vizitatoare și lucram non-stop, în 3 schimburi. Suna soneria și...”

Adrian Mutu e dorit de Neftci Baku în locul lui Reghecampf

Adrian Mutu e curtat de Neftci Baku, clubul din Azerbaidjan care l-a dat afară pe Reghecampf în vara aceasta. 

Laurențiu a încheiat cu Neftci pe locul al treilea, cu 22 de puncte în spatele campioanei Qarabag, și a pierdut finala Cupei, 0-1 cu Gabala. Acestea au fost motivele pentru care Reghe a fost demis, conducerea a considerat că rezultatele erau inacceptabil de slabe.

Azerii au alcătuit o listă cu posibili înlocuitori ai lui Reghecampf. Presa din Azerbaidjan a scris despre negocieri cu Sergen Yalcin, fostul internațional turc, dar există surse care cunosc situația din Baku și susțin că Adrian Mutu se află și el pe lista aceea și că e unul dintre favoriții pentru ocuparea postului pe care l-a ocupat Reghecampf.

Neftci Baku îl vrea pe Adrian Mutu: „Azerii au bani foarte mulți"

Tentația pentru Adrian ar fi mare, fiindcă aceleași surse o descriu pe Neftci ca pe o formație foarte bogată, în comparație cu nivelul economic din campionatul nostru: „E un club capabil să plătească până la un milion de euro anual pentru un antrenor".

Mutu a semnat anul trecut prelungirea contractului cu Rapid până în 2025. Dacă acordul nu conține vreo clauză specială pentru reziliere, lui Adrian i-ar fi suficient să restituie o jumătate din banii pe care i-a încasat până acum în Giulești ca să poată deveni liber, întocmai cum a procedat Eugen Neagoe atunci când a rupt acordul pe care-l avea cu U Cluj.

Surse din Grant susțin că tratativele cu azerii nu ar fi singurele pe care Mutu le poartă în perioada aceasta, el s-ar mai afla și în atenția unui club din Golf și că ar fi înștiințat managementul din Giulești despre interesul care există pentru obținerea serviciilor sale.

Citește și:

Rapidiștii se întrec în tatuaje » Marko Dugandzic e campion detașat

„Spunea și Emil Cioran...” » Interviu cu „filosoful” transferat de Rapid: „«Idiotul» și «Crimă și pedeapsă» sunt cărțile mele preferate»”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (44)
mirstelistu
mirstelistu  •  06 Iulie 2023, 17:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nautilus
nautilus  •  05 Iulie 2023, 23:50
Postat de steaua.libera pe 05 Iulie 2023, 17:09

Ați citit declarația lui Alex Albu? Aia în care zice de ce e apropiat de suporterii Rapidului

Te referi la "vikingi" lăcătuș, marin, bănel, florinel coman, marcel răducanu, etc......

lefter_popescu
lefter_popescu  •  05 Iulie 2023, 23:04

Dacă plătesc Rapidului 2-3 miloane de euro ,cred ca îl pot lua. Sumudica așteaptă la cotitura sa antreneze gratis echipa. Atât de tare iubește Rapidul. Dar nici asa nu-l accepta conducerea. Poate doar dacă aduce și el de-acasa " fo" 2 miloane de euro și poate sa se mai gândească d-nii Angelescu și Sucu.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează