FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PETROLUL 0-2

NOTE GSP Doar 3 rapidiști au fost peste media echipei » Ce note au luat Borja Valle și Bergodi după eșecul cu Petrolul

FOTO: Raed Krishan +34   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 14 august 2023 07:21 / Actualizat luni, 14 august 2023 09:18

Rapid a avut din nou o prestație foarte slabă și a fost învinsă de Petrolul, 0-2, în etapa a 5-a din SuperLigă.

Formația lui Cristiano Bergodi nu se regăsește în acest debut de sezon. Are doar 5 puncte (o victorie, două egaluri și două înfrângeri) și este pe 11. Iar duminică seară a avut un nou joc extrem de modest.

Suporter infiltrat la conferința lui Bergodi » S-a băgat peste antrenor: „Așteaptă puțin!” + Șucu, luat la rost în parcare
Rapid - Petrolul 0-2
Suporter infiltrat la conferința lui Bergodi » S-a băgat peste antrenor: „Așteaptă puțin!” + Șucu, luat la rost în parcare

Borja Valle, cel mai slab în Rapid – Petrolul

Iar notele oferite după meci de Gazeta Sporturilor au reflectat asta. Doar Răzvan Onea, Funsho Bamgboye și Christopher Braun au primit peste 5, cei trei fiind notați cu 6. 

La polul opus s-a afla Borja Valle. Intrat la 0-1, în minutul 68, spaniolul nu și-a făcut simțită prezența pe faza ofensivă. Mai mult, în minutul 90+5 și-a dat un autogol de cascadorii râsului. Acesta a primit nota 3.

Evoluții slabe au avut și Horațiu Moldovan, Oaidă, Cîrjan, Papeau și Dugandzic, care au luat 4.

Notele GSP după Rapid - Farul

Doar 3 rapidiști au fost peste media echipei » Ce note au luat Borja Valle și Bergodi după eșecul cu Petrolul

Ghinionul se ține lanț de noi. Adversarul a avut acea ocazie a lui Irobiso. În rest, nimic clar. Alea nu sunt ocazii. Au fost cadouri. Ei au ratat, noi am dat autogoluri. Așa ceva este incredibil. Trebuie să facem ceva, tot noi trebuie să o scoatem. Trebuie să fim bărbați, să ne asumăm și să tragem cât mai tare. Ați văzut că suporterii sunt nemulțumiți, au tot dreptul. Ne cerem scuze în fața lor și sper ca de la meciul următor să anunțăm altceva.

- Alexandru Albu, mijlocaș Rapid

Nu prea am cuvinte să descriu ce se întâmplă. Trei autogoluri în două meciuri! Și eu am greșit astăzi, am avut impresia că am fi jucat trei zile și tot nu am fi marcat. Am pierdut trei puncte importante. Chiar nu știu ce să mai zic. Nu îmi amintesc un astfel de meci în toată cariera. E un meci cum rar trăiești, am controlat lucrurile, am avut ocazii, dar s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

- Marko Dugandzic, atacant Rapid

VIDEO Reacția lui Cristiano Bergodi după Rapid - Petrolul: „Mie nu mi-e teamă! Problema e alta”

Citește și: 

Galeria eliberează calea pentru venirea lui Șumudică! Ce s-a scandat pe stadion după Rapid - Petrolul

Imagine incredibilă surprinsă de reporterul GSP în parcarea din Giulești, la 10 minute de la fluierul final din Rapid - Petrolul!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (3)
ienasoiu
ienasoiu  •  14 August 2023, 19:12

Note date după ureche. În afară de autorul articolului și Bergodi cine l-a mai văzut jucătorul echipei pe Braun? E adevărat că nu a fost printre cei foarte slabi. În schimb Funsho ia ochii fără a face ceva concret. Mai mult încurcă lumea. Vezi poziționările sale când ba-l încurcă pe Onea pe extremă, ba pe Duga să șuteze. Moldovan a fost după părerea mea cel mai bun de la Rapid în acest joc.

nefertem
nefertem  •  14 August 2023, 10:05

Funsho cea mai mare nota, desi n-a jucat absolut nimic si-a pierdut toate mingile. In ciuda autogolurilor, Oaida a jucat decent iar Valle a facut singura faza de fotbal din meciul de ieri. Notele par date la misto de cineva care-a citit doar o statistica, niste numere (sau poate nici atat).

tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  14 August 2023, 09:44

Moldovan 4? :)))) moldovan maxim 1. E de vina la ultimele 4 goluri luate de echipa

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close