FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - SEPSI 0-1

Analiză dură în direct » Rapidiștii, criticați vehement: „De ce au făcut asta? Nu am înțeles”

Articol de - Publicat marti, 16 aprilie 2024 08:22 / Actualizat marti, 16 aprilie 2024 11:38

După 0-1 cu Sepsi, jocul Rapidului a fost criticat de Gabi Balint, care a explicat ce l-a dezamăgit în partida de pe Giulești.

Rapid a ajuns la patru înfrângeri în patru etape în play-off, fiind învinsă de Sepsi grație golului marcat de Debeljuh în minutul 90+5. La finalul meciului, Gabi Balint și-a exprimat nemulțumirea față de jocul giuleștenilor.

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”
RAPID
Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”

Concluziile lui Gabi Balint după Rapid – Sepsi 0-1

„Ce m-a decepționat a fost finalul de meci. Rapid s-a oprit, parcă nu a vrut să mai joace. Jucătorii nu au mai încercat să facă nimic. Doar au stat și priveau. Sepsi a avut ocazii, un gol anulat. Parcă plutea golul în aer.

Nu am înțeles de ce s-au oprit. De ce nu au mai jucat? Poate făceau ceva pe final. Oricum, un Rapid ca în acest meci... Parcă jucătorii s-au reunit prima dată. Nu a existat nicio relație de joc. Cel puțin între atacanți...

Parcă erau inamici. Nu-și pasau mingea când trebuia să paseze sau să joace unul pentru celălalt. A fost o echipă debusolată”, a spus Gabi Balint în emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

La final a vorbit despre soarta lui Cristiano Bergodi: „Eu cred că se vor lua măsuri. Îmi place de Bergodi, dar clar va fi schimbat. Se vor lua măsuri pentru a se salva sezonul pe final. 100% va fi schimbat”.

E o situație complicată. Să ai patru înfrângeri la rând în play-off...

– Ilie Dumitrescu

Îmi e greu să înțeleg ce se întâmplă. Am văzut o altă față a Rapidului în sezonul regulat. Și nu mă așteptam ca în play-off să fie atât de stoarsă de energie. Totul e împotriva lor în acest moment, mai ales ca joc. Jocul nu funcționează de ceva vreme.

– Florin Bratu

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Mihai Stoichiță: „Lumea zice că Bergodi nu e antrenor de titlu, dar jucătorii sunt?”

Citește mai multe știri despre Rapid:

Cristiano Bergodi, criză de nervi la conferință! A țipat la un jurnalist: „Ce înțelegi din fotbal, băi băiatule? Mă înveți fotbal pe mine?”
RAPID - SEPSI 0-1
Cristiano Bergodi, criză de nervi la conferință! A țipat la un jurnalist: „Ce înțelegi din fotbal, băi băiatule? Mă înveți fotbal pe mine?”
Întrebat direct ce ar face dacă Dan Șucu îl cheamă la Rapid » Răspuns tranșant: „Pentru nimic în lumea asta”
RAPID - SEPSI 0-1
Întrebat direct ce ar face dacă Dan Șucu îl cheamă la Rapid » Răspuns tranșant: „Pentru nimic în lumea asta”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
endervisa
endervisa  •  16 Aprilie 2024, 10:02

Baga "domnul" Sergiu articole despre Rapid si demitere la foc automat... Daca ar sta bine si cu gramatica de scoala primara... halal "jurnalisti". Si mai si scrieti ca a reactionat nu stiu cum Bergodi. Can-can Sportiv, asta faceti. Jurnalismul sportiv a murti de mult in Romania.

liviugggg
liviugggg  •  16 Aprilie 2024, 09:59

o echipa caRE traieste din etuziasmul, tribunei, a avut noroc( NOROCUL ACELA MIC DAR NECESAR SA INTRE MINGEA IN PLASA) cu FCSB- SI APPOI CAND NU A INTRAT AU INCEPUT INJURILE! TOTUSI UNII JUCATORI SUNT IN VARSTA, SI AM PIERDUT SI DIN NOROCUL NECESAR --VEZI GERRARD CU LIVERPOOL- ERA CAMPION, A ALUNECAT INEXPLICABIL SI TOTUL SA RABUSIT O INTREAGA cariera E MARCAT DE ACEEA ALUNECARE, LA FEL SI SAPUNARU - MINGEA AJUNGE INEXPLICABIL LA ADVERSAR SI CADE GOLU .....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează