FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - FCSB

Răsturnare de situație pentru fanii FCSB la meciul cu CS U » Ce se va întâmpla la duelul de diseară de la Severin

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 08:59

Nu doar că echipa şi-a readus în număr mare suporterii la stadion, la partidele de acasă, dar fanii vor susţine formaţia lui Reghecampf şi în această seară, la disputa din deplasare cu CSU Craiova.

13:00

Bilete FCSB: Până la urmă, suporterii roș-albaștri au primit 1.000 de tichete pentru meciul cu CS U Craiova de diseară.

*****

Peluza Roş-Albastră se va organiza pentru a face deplasarea în cursul zilei de astăzi la Severin, acolo unde va avea loc confruntarea cu trupa lui Mulţescu.

Numai că FCSB nu a solicitat bilete pentru suporterii săi, așa că oficialii oltenilor le-au pus la dispoziție doar 30 de tichete. De biletele din deplasare se ocupă fratele lui Marius Ianuli, "Vijelie". 

Aproximativ 500 de fani ai FCSB-ului vor face deplasarea la acest meci, iar anunțul unuia dintre lideri e clar: "Ori intrăm toți, ori niciunul".

Fanii au luat legătura și cu Gigi Becali, care le-a răspuns la fel de clar: "Am dat ordin să aveți la dispoziție câte bilete vreți", însă situația nu e deloc așa din cauza fratelui lui Marius Ianuli.

Galeria celor de la FCSB speră să li se alăture suporteri ai roş-albaştrilor din zona Olteniei, inclusiv din Severin, ceea ce înseamnă că sunt șanse să fie mai mult de 500 de fani. 

CS U Craiova - Steaua este azi, de la ora 20:30, în direct la TV Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (112)
stark
stark  •  09 Aprilie 2017, 17:38
Postat de nebraska pe 09 Aprilie 2017, 16:44

Asta e prea intelectuala pentru iosif,lui ii plac alea porcoase de periferie.Tu nu stii din alea bune.

Yusuf din Vaslui este un imigrant din Mauritania adoptat de isteric si trimis in misiune in Moldova cu trurma preferata a istericului din Mogosoaia.

ando89
ando89  •  09 Aprilie 2017, 16:34
Postat de nebraska pe 09 Aprilie 2017, 16:28

Ie guri rele,credinciosul si neprihanitul gigel nu s-ar deda la asa ceva.

Aurul și trufia i-au răpit ca de obicei mințile păcătosului. Dar numai cine nu bișnițăreste nu greșește. Cumperi o indulgență de unde trebuie și ești neprihănit ca un copil tocmai botezat. Nu om al Diavolului pe pământ ca și Bendeac;))

crotalie
crotalie  •  09 Aprilie 2017, 11:42

Am organizat miting impresionant cu peste 500.000 de participanti e normal ca galeria noastra a adevaratilor fcsbisti sa aiba peste 500 de ultrasi si e bine. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei!

Vezi toate comentariile (112)
Comentează