FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reacție categorică după acuzațiile venite de la CFR: "Dică și Călin sunt prieteni! Toți arbitrii fac asta acolo"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 martie 2018 11:22

După ce Dan Petrescu a fost eliminat la meciul CFR Cluj - CSM Poli Iași, 2-1, și va rata meciul cu FCSB de duminică, Bogdan Mara a declarat că arbitrul acelei partide, Iulian Călin, este prieten cu Nicolae Dică, fost antrenor la SCM Pitești. (Detalii aici)

Piteșteanul Adrian Neaga, fost coleg cu Nicolae Dică, a vorbit despre acest caz și a explicat legătura dintre antrenorul stelist și arbitrul Iulian Călin.

"Din punctul meu de vedere se vorbește prea mult pentru nimic. Eu am înțeles că sunt foarte mulți bani puși în joc, un titlu. E normal să fie făcută o asemenea declarație.

Este un oraș mic și suntem prieteni, mai ales noi, cei care activăm în sport. Totuși nu cred că arbitrul Călin a venit cu intenția de a greși la CFR Cluj. Este stadionul orașului Pitești și te duci la baza cea mai performantă ca să te antrenezi. Trebuie să vină de la Pitești la București să se antreneze? Toți arbitrii se antrenează acolo, nu numai Călin.

Dar Călin și Dică sau Călin și cu mine suntem prieteni de mult timp. Prietenia e prietenie, iar sportul e sport. Credeți că cineva și-ar compromite cariera pentru un galben sau să-l dea pe Dan Petrescu afară?

Prestația lui Călin a fost foarte bună. Punem prea mare presiune pe arbitri. Căli a arbitrat foarte bine. Arbitrii români sunt foarte buni. Să-i lăsăm să-și facă treaba", a spus Adrian Neaga la TV Digi Sport.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (10)
stark
stark  •  11 Martie 2018, 15:08

2 cartonase rosii nedate impotriva CFR-ului, 2 penalty-uri clare refuzate CFR-ului. Sa vedem cat va fi suspendat. Are dreptate bursucu, daca nu bateau era clara viciere de rezultat. S-au intors puscariasii fcsbisti din Mogosoaia la butoane.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  11 Martie 2018, 17:54

L-ati vazut pe Ioanitoaia, sau pe alt ***, sa sara in sus ca CFR vorbeste de arbitri si ii acuza zilnic? Ati vazut vre-o mecla de ziarist indignat si oripilat ca Dan Petrescu injura (si jucatorii si arbitrii) ca ultima *** de pe pamant? I-ati vazut sa sara de pe scaun cand FCSB terfeleste tot ce priveste? In nici-un caz. Dar au sarit cu totii, ***, sa atace Craiova. Pricepeti ceva din asta? Nu e greu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  11 Martie 2018, 16:42

Cali a arbitrat foarte bine :)))))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează