FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - SEPSI 2-1

GALERIE FOTO Hagi așa cum nu prea l-ai mai văzut » Motivul schimbării radicale de look din meciul cu Sepsi

Farul a semnat un parteneriat cu un brand important de îmbrăcăminte. Gică Hagi și elevii lui au avut o apariție elegantă la meciul cu Sepsi, din prima rundă a play-off-ului. +8   FOTO
Farul a semnat un parteneriat cu un brand important de îmbrăcăminte. Gică Hagi și elevii lui au avut o apariție elegantă la meciul cu Sepsi, din prima rundă a play-off-ului.

Articol de - Publicat duminica, 19 martie 2023 17:27 / Actualizat duminica, 19 martie 2023 18:32

Farul a semnat un parteneriat cu un brand important de îmbrăcăminte. Gică Hagi și elevii lui au avut o apariție elegantă la meciul cu Sepsi (2-1), din prima rundă a play-off-ului. Pentru „Rege” a fost meciul 300 ca antrenor în prima ligă. 

Farul s-a lăudat cu noul parteneriat pe rețelele de socializare. Denis Alibec, Tudor Băluță sau Andrei Artean au devenit modele pentru câteva ore.

FOTO. Gică Hagi, la costum în Farul - Sepsi, la meciul #300 ca antrenor în Liga 1

+4 FOTO

Și lui Gică Hagi i s-a potrivit noul look. A apărut cu o cămasă, pulover și cravată la interviul de dinaintea partidelor. Înainte de start a primit un tricou ediție specială pentru a marca meciul cu numărul 300 ca antrenor pe prima scenă. Hagi a acceptat tricoul, dar a refuzat florile printr-un gest scurt. 

„Regele” nu s-a dezis de noul costum nici în timpul partidei. Asta deși a gesticulat nervos pe durata întregii prime reprize, reproșuri permanente la adresa arbitrajului.

Grameni, gol superb în Farul - Sepsi

Hagi a avut și un motiv de bucurie în prima parte a disputei de la Ovidiu. În minutul 28, Constantin Grameni a înscris un gol superb. A preluat scurt și a șutat cu piciorul stâng, direct în vinclu.

Mijlocașul s-a îndreptat direct către „Rege” pentru a sărbători.

Clasamentul actualizat din play-off-ul SuperLigii:

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO Florin Tănase spune „da” ofertei lui Gigi Becali: „Probabil așa va fi” » Categoric în privința meciurilor cu Andorra și Belarus: „E obligatoriu”

„Clientul” lui Panduru după golul înscris de FCSB contra Universității: „În halul ăsta?”

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (13)
calinescu_
calinescu_  •  20 Martie 2023, 08:40

Non combat SEPSI ....!!!!!!

rocky3
rocky3  •  20 Martie 2023, 01:48
Postat de costeltudor pe 19 Martie 2023, 18:33

Dlor. pantofii tip “ Adidas “sunt EXCLUSIV pt. SPORT . Se pot purta pe un teren de sport , intr-o sala de sport sau eventual vara pe munte ! Este de PROST GUST sa te îmbraci cu costum , cămașă albă , cravata și sa te încalți cu pantofi “ ADIDAS “ !!!

Dacă sunt cu crampoane merge la costum!;)

contandino
contandino  •  20 Martie 2023, 01:40

i-ati bagat in cap astuia ca e rege si acum *** chiar se crede la costul cu crava dar cu tenisi in picoare chiar are mutra de rege :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează