FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reghe a avut dreptate! Promisiunea în care nici Becali nu mai credea s-a îndeplinit

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 aprilie 2017 12:18

FCSB a învins-o categoric ieri pe Astra, scor 3-0, ajungând la trei victorii din patru meciuri în play-off. 

Cu excepția înfrângerii cu Viitorul, când echipa roș-albastră a evoluat 70 de minute în inferioritate numerică, FCSB s-a descurcat excelent în celelalte trei partide din play-off, cu CFR (2-0), Dinamo (2-1) și Astra (3-0), obținând victorii vitale pentru lupta la titlu.

Pe lângă faptul că au readus-o în fruntea clasamentului, victoriile obținute de FCSB i-au salvat postul lui Reghecampf, care a fost la un pas să plece după rezultatele nesatisfăcătoare de la sfârșitul sezonului regulat.

Atunci, Becali a fost la un pas să-l demită pe Reghecampf, având o reacție dură după remiza FCSB-ului de la Mediaș, 1-1: "Suntem de divizia B, suntem circul Ligii 1", tuna Becali la acea vreme.

Totuși, treptat, FCSB și-a revenit, la fel cum finanțatorul ei și-a nuanțat discursul: "Suntem prea puternici, nu avem cum să pierdem campionatul", a spus acesta, după victoria cu Astra de joi seara.

reghe a avut dreptate!

Deși jocul roș-albaștrilor mergea prost la momentul reluării campionatului de la finalul lui ianuarie, antrenorul FCSB-ului a dat în repetate rânduri asigurări că "echipa își va atinge vârful de formă în play-off".

Declarație confirmată de rezultate recente ale lui FCSB, care au propulsat-o în fruntea clasamentului și au transformat-o în favorită certă la titlu. 

și atmosfera din vestiar s-a schimbat

Tensionată în urmă cu doar câteva săptămâni, starea de spirit din vestiarul roș-albaștrilor pare că s-a îmbunătățit vertiginos după ultimele victorii.

"Am devenit din ce în ce mai mult o familie la Steaua, iar asta se vede", a spus Alibec aseară, imediat după meciul câștigat cu Astra.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (28)
10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  07 Aprilie 2017, 16:03

Domnilor ziaristi g.s.p. voi nu trageti la aceiasi cărută toti,cu 2 zile în urmă ati scris ca Becali este seful care face totul,Reghe si MM nu mai au nici un cuvînt si acum puneti poza porocalie.Despre meci ce să mai comentati doar pentru cei care nu stiu culisele fotbalului.Geraldo fost jucător la stînă a facut 11 m precum la lupte libere fără minge,în rest au jucat în familie(cooperativa Becali) 6 jucatori dela Astra fosti si actuali au jucat pe banii lui Becali. Eneche,Boldrin,Alibec,Geraldo,Amorim,Moraies si ceva Săpunaru în ultimele 2 jocuri.Deci se discută să ne aflăm în treabă.Fotbalul din liga 1 a devenit o afacere pe bani multi stăpîn Gherghe Becali.Asta e situatia restul povesti .

lapusneanul
lapusneanul  •  07 Aprilie 2017, 16:00

fcsb a jucat excelent :) geraldo, fost fecesebist, a fost zapacit cu sms-uri de mm toata saptamana, i-a tot urat, sa joci "bine", viitorul fecesebist morais a facut tot posibilul sa-l scoata din ofsaid pe tanase..:)...gigel si-a luat toate masurile :) vrea sa-i demonstreze lui talpan ca fcsb castiga titlul :) i-a "marit" salariul lui deac, care i-a promis ca-l face campion :)

corectu
corectu  •  07 Aprilie 2017, 19:09

Sumudica este un antistelist convins,iar patronul este un dinamovist convins,deci a fost blat.De urmarit cat le da Dinamo luni.Astra e oechipa cazuta fizica si moral.Locul 6 e amanetat.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează