FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA

Reghecampf, despre duelul din Ghencea cu FCSB: „E momentul adevărului”

Articol de - Publicat joi, 31 august 2023 16:31 / Actualizat joi, 31 august 2023 22:23

Antrenorul Laurențiu Reghecampf și-a avertizat jucătorii să nu țină cont de absențele pe care le are FCSB: „Este un minus că le lipsesc doi - trei jucători foarte importanți. Mai sunt câțiva care se refac, nu știm dacă vor intra Șut sau Băluță. În mare nu ar trebui să ne gândim la acest lucru, trebuie să luam jocul foarte-foarte în serios. Ați văzut ce am pățit la Constanța”.

  • FCSB - Universitatea Craiova are loc sâmbătă, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Prima Sport 1, DigiSport 1 și Orange Sport 1. 

Laurențiu Reghecampf speră ca jucătorii săi să aibă o reacție, sâmbătă, în "Ghencea", după eșecul din week-end-ul trecut, de la Constanța (0-2). 

„Avem ocazia să arătăm că la Constanța a fost un accident. Așa cum am mai spus, acolo am făcut un meci foarte slab. Nu i-am recunoscut pe mulți dintre jucătorii noștri. Acum avem șansa să jucăm pe un stadion nou, arhiplin, iar lucrul acesta ar trebui să ne motiveze foarte mult", a punctat antrenorul Universității Craiova.

Surpriză de proporții la FCSB - Craiova » Vassaras a renunțat la Istvan Kovacs și pregătește un arbitru care nu e FIFA și pe care MM Stoica l-a acuzat violent
FCSB - CSU CRAIOVA
Surpriză de proporții la FCSB - Craiova » Vassaras a renunțat la Istvan Kovacs și pregătește un arbitru care nu e FIFA și pe care MM Stoica l-a acuzat violent

Laurențiu Reghecampf: „Pentru noi, meciul cu FCSB este un moment al adevărului"

Reghe vede duelul cu FCSB, de sâmbătă seară, ca pe "un moment al adevărului. În astfel de meciuri se vede caracterul unei echipe. Ne trebuie atitudine, bărbați care să intre în luptă. Pentru asta te antrenezi și joci fotbal, să ai parte de asemenea stadioane și meciuri cu încărcătură, partide în care poți să arați cu adevărat la ce nivel ești și ceea ce vrei să faci în carieră".

Laurențiu Reghecampf: „Nu trebuie să ne gândim că FCSB are absenți"

FCSB va fi fără Florinel Coman, Alex Pantea, suspendați, și Vlad Chiricheș, accidentat, însă antrenorul juveților și-a avertizat jucătorii: „Am simțit pe pielea noastră, la Constanța. Și eu și jucătorii ne-am gândit că, probabil, cei de la Farul vor intra cu a doua echipă, că vor menaja jucători.

Lotul celor de la FCSB este valoros, cei care vor veni de pe bancă au valoare și calitate să îi înlocuiască pe absenți. Este un minus că le lipsesc doi, trei jucători foarte importanți. Mai sunt câțiva care se refac, nu știm dacă vor intra Șut sau Băluță. În mare nu ar trebui să ne gândim la acest lucru, trebuie să luăm jocul foarte, foarte în serios".

Laurențiu Reghecampf vrea o echipă capabilă „să se lupte cu FCSB din toate punctele de vedere"

Întrebat dacă va face modificări în primul unsprezece, Reghecampf a dat un răspuns evaziv. „Întotdeauna veți avea surprize, întotdeauna veți vedea în teren fotbaliștii care se pregătesc cel mai bine în săptămâna premergătoare meciului. Își doresc enorm să joace și arată acest lucru în antrenamente și atunci când intră de pe bancă.

Vom încerca să alcătuim o echipă care să se lupte cu FCSB din toate punctele de vedere. Avem nevoie de jucători care să reziste presiunii, să facă față unui stadion arhiplin, așa cum va fi în Ghencea".

Presiunea este ceva normal pentru mine. Face parte din fotbal. De-a lungul carierei am jucat împotriva multor nume mari. Presiunea e aceeași și cu 30.000, și cu 14.000 de spectatori în tribună
Jasmin Kurtic, mijlocaș Universitatea Craiova

Citește și alte știri din fotbalul intern: 

Universitatea Craiova are un nou acționar majoritar! Mihai Rotaru a schimbat strategia: cine deține acum 95% din acțiunile „leilor”
Universitatea Craiova
Universitatea Craiova are un nou acționar majoritar! Mihai Rotaru a schimbat strategia: cine deține acum 95% din acțiunile „leilor”
Răsturnare de situație la FCSB » Ce se întâmplă cu fotbalistul despre care Gigi Becali spunea că „a plecat”
FCSB
Răsturnare de situație la FCSB » Ce se întâmplă cu fotbalistul despre care Gigi Becali spunea că „a plecat”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
ipsilante
ipsilante  •  01 Septembrie 2023, 13:38

Nu stiu despre ce moment al adevarului vorbeste Reghe si la ce echipa se refera. Ca fan Stiinta, de cand a venit el, nu am vazut schimbari radicale in joc. Nici la capitolele: viteza, angajament, determinare, constanta in joc, nu s-a schimbat nimic. Rezultatele au fost multumitoare pana la dezamagirea cu Farul, dar mai mult datorita lui Mitrita, a conjuncturilor favorabile oferite de adversari si a sansei. Stiinta nu are inca 11 jucatori care sa conlucreze si sa actioneze ca o ECHIPA! Lotul, in linii mari, este cam acelasi, de ceva ani incoace, dar NU FORMEAZA inca o ECHIPA! Vedetele dau tonul, iar ceilalti se simt foarte bine sa joace dupa cum au chef si dupa toane... Stiinta nu a mai castigat meciuri decisive sau extrem de importante, cu parteneri de top, de foarte mult timp. De aici si mediocritatea clasarii si lipsei performantelor. Incrancenarea, ambitia, determinarea, pe intreaga durata a unei partide (pentru a transa o disputa), pe care le-am apreciat la Sepsi, lipsesc cu desavarsire la Stiinta! Reghe face greseala predecesorilor si apeleaza la constiinta jucatorilor, incercand sa-i motiveze si sa-i mobilizeze. ESEC TOTAL! Nu ai pe cine! Atat timp cat relatiile de joc sunt praf, viteza este de melc si determinarea nu exista, invingi doar atunci cand echipele adverse se bat singure, cum a fost cu Dinamo. Cu FCSB am dubii ca vom juca altfel. De aici si sperantele putine de a vedea un fotbal bun si un rezultat pozitiv.

brera30
brera30  •  01 Septembrie 2023, 09:44
Postat de legio.sud pe 31 August 2023, 22:07

Păi să-i bată că și GG a câștigat pe Oblemenco cu noroc în play-offul trecut ( când Ivan a ratat ca o chiflă penalty-ul ) …

Trebuia sa rateze, el stia treaba asta.

dandana
dandana  •  01 Septembrie 2023, 07:36

Markovici nu mai trebuie sa joace mai mult de 30 minute și alea în repriza a doua, în prima repriză apărători adverși sunt bine, nu are șanse. A doua repriza este altceva, oboseala se vede și la ei, Iar Markovici poate profita cu forța lui. Bairam sau Bairam cum îl cheamă, ar trebui sa muncească mai mult la fibră și la a da goluri ca a uitat. A fost accidentat și Ronaldo, și Messi și tot au dat goluri când au intrat. La noi sunt accidentați și le trebuie 3 ani să își revină? Serios era accidentarea sau doar atâta pot? Cât despre Ivan dacă nu face față pe dreapta sa fie vândut sau sa stea pe bancă. Avem un copil talentat acolo și îl pierdem, el își pierde talentatul dacă-l ținem pe bancă. Este singurul care a dat goluri la Craiova din afara careului, și totuși noi îl preferăm pe Ivan și nu știu de ce. Iar un transfer de câștigarea titlului era Gustavo bare putea sa ne ajute enorm cu Mitriță și cel nou

Vezi toate comentariile (7)
Comentează