FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Laurențiu Reghecampf este și acum antrenorul Universității Craiova » A cerut amânarea soluționării dosarului ca să-și angajeze avocat

Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de Universitatea Craiova pentru a semna cu Al Tai (Arabia Saudită)
Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de Universitatea Craiova pentru a semna cu Al Tai (Arabia Saudită)

Articol de - Publicat duminica, 08 octombrie 2023 16:45 / Actualizat duminica, 08 octombrie 2023 16:46

Soluționarea despărțirii intervenite între Universitatea Craiova și antrenorul Laurențiu Reghecampf se prelungește la CNSL. Potrivit unor surse federale, Reghe a cerut și a obținut amânarea pentru a-și angaja un avocat. Noul termen: 12 octombrie.

Universitatea Craiova a bifat sâmbătă, la Voluntari (0-0), a treia partidă la rând cu perechea Corneliu Papură - Dragoș Bon pe bancă. Dar în acte, Laurențiu Reghecampf este și acum antrenorul principal al echipei!

Conflict la Oțelul, cu soția lui Dorinel Munteanu în prim plan: „Vrea să înregistreze sigla pe persoană fizică!” » Reacția părților implicate
OȚELUL
Conflict la Oțelul, cu soția lui Dorinel Munteanu în prim plan: „Vrea să înregistreze sigla pe persoană fizică!” » Reacția părților implicate

Fostul președinte Sorin Cârțu vorbea despre „o clauză prietenească”

La despărțirea lui de juveți, pe 18 septembrie, Reghe a solicitat ruperea unilaterală a contractului, demers confirmat atunci și de patronul Mihai Rotaru, pentru fanatik.ro: "Am primit o cerere de reziliere cu plata clauzei".

Una cifrată la 300.000 de euro, pe care fostul președinte Sorin Cârțu a comentat-o astfel la vremea respectivă: "Cred că a fost o clauză în oglindă, se aplica şi clubului dacă era invers. A fost o clauză prietenească, pentru că există o relaţie de prietenie între Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Rotaru".

Laurențiu Reghecampf a trebuit să aștepte o săptămână numirea la Al-Tai

Plecat apoi la Al-Tai, cu care era deja înțeles, Laur a trebuit să aștepte o săptămână până a fost în sfârșit numit. Motivul? Tehnicianul pe care ar fi trebuit să-l înlocuiască, croatul Kresimir Rezic, refuza pur și simplu să părăsească postul. Reghecampf i-a preluat în cele din urmă pe saudiți, în 24 septembrie, dar în țară, rezolvarea despărțirii sale de Universitatea a rămas în coadă de pește.

Trage Reghecampf de timp? Vrea să iasă mai ieftin?

Ajuns pe masa Comisiei Naționale de Rezolvare a Litigiilor, la ședința din 28 septembrie 2023, dosarul nr. 753/CL/2023, U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV SA VS. REGHECAMPF LAURENȚIU a primit un nou termen, pe 12 octombrie 2023. Surse federale au dezvăluit pentru GSP.RO că antrenorul ar fi fost cel care a cerut amânarea soluționării, pentru a avea timp "să-și angajeze un avocat"!

Problema se pare că ar fi clauza de 300.000 de euro. La plecarea lui Reghe s-a vehiculat că noul club o va achita integral, dar asta nu s-a întâmplat deocamdată. Astfel că "angajarea unui avocat" poate fi interpretată ca un tertip, pentru a mai trage de timp, sau ca pe o încercare a antrenorului de a scăpa mai ieftin. Gazeta Sporturilor a încercat să-l contacteze astăzi pe Reghecampf, însă acesta n-a răspuns până la ora apariției articolului.

Cuplul Papură - Bon n-a pierdut, dar nici bine nu-i este

Cert este că Universitatea nu poate numi încă un antrenor principal. Papură ocupă și acum funcția de director tehnic, iar Dragoș Bon pe aceea de "secund". Primul conduce antrenamentele, celălalt participă la conferințele de presă. Bilanțul acestui cuplu: o victorie, 5-1 cu FC Botoșani, și două remize, 1-1 la Cluj, contra lui U, și 0-0, sâmbătă, în deplasarea de la Voluntari.

1milion de dolari este salariul lui Laurențiu Reghecampf la Al-Tai. A semnat până un sezon, până pe 30 iunie 2024

Citește și: 

Erik Ten Hag a explicat de ce l-a schimbat pe Casemiro la pauză: „Am vrut să văd mai mult fotbal din partea echipei”

Serhou Guirassy, dezlănțuit 13 goluri în 7 etape! Bayern l-a ales pe Harry Kane în locul lui

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează