FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA » Albion Rrahmani s-a întors și mai motivat și vrea să aducă titlul la Rapid: „N-ați văzut?! Am dat deja gol”

Albion Rrahmani / Rapid - Sakaryaspor în Antalya / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
Albion Rrahmani / Rapid - Sakaryaspor în Antalya / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Articol de - Publicat sambata, 06 ianuarie 2024 18:52 / Actualizat sambata, 06 ianuarie 2024 22:41

Kosovarul Albion Rrahmani a revenit pe teren pentru Rapid după o accidentare care l-a ținut departe de gazon vreme de 3 luni. Atacantul a făcut de toate în prima partidă de la come-back-ul în iarbă: a scos penalty, tot el a punctat, apoi a ratat cel puțin o ocazie foarte mare.

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache sunt prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Superliga

Veste foarte bună pentru rapidiști: Albion Rrahmani, 23 de ani, s-a întors pe gazon după o pauză forțată de trei luni, din cauza unei accidentări, și joacă la intensitate maximă. A fost cel mai bun rapidist în remiza, 3-3, cu turcii de la Sakaryaspor.

Toate cele 3 transferuri ale Rapidului au debutat » Cum s-au mișcat: unul satisfăcător, unul risipitor și altul truditor
Rapid
Toate cele 3 transferuri ale Rapidului au debutat » Cum s-au mișcat: unul satisfăcător, unul risipitor și altul truditor

Nu doar că nu-i este frică să bage piciorul și a intrat în contacte dure cu adversarii, dar atacantul a dinamizat ofensiva, amorțită, a trupei lui Cristiano Bergodi.

Albion Rrahmani a făcut de toate în atacul Rapidului

A intrat în minutul 62 și a făcut legea în atacul giuleștean.

  • în minutul 73 a transformat fără emoții un penalty pe care tot el îl obținuse, egalând la 2, după o pasă a lui El Sawy.
  • în minutul 77 a avut o altă mare ocazie dar a șutat pe lângă poartă dintr-o poziție ideală, din fața buturilor adverse.
  • în minutul 78 a fost acroșat din nou în careu, doar că arbitrul a refuzat să mai indice penalty, cu toate că a fost evident că adversarul l-a faultat.
  • per total, a fost activ și implicat în toate atacurile.

Albion Rrahmani: „A fost mai penalty la a doua fază decât la prima”

- Albion, te-ai întors cu gol, la prima apariție după accidentare, după trei luni de pauză. Cum te simți?
- Dacă te întorci pe teren cu gol după o pauză destul de mare, ești fericit. Am avut multe șanse de a puncta, dar cred că, după trei luni de pauză, este bine că am marcat fie și doar o dată. Mă antrenez foarte bine, sunt gata să fiu parte din echipă de la prima etapă.

- Ai obținut un penalty și colegii au mai cerut unul la câteva minute după, tot tu fiind acroșat în careul advers. A fost?
- Adversarul n-a atins mingea deloc, ci pe mine. A doua fază a fost mai penalty decât prima, unde arbitrul a acordat lovitură de la 11 metri. Este OK, e doar un meci amical.

Când intru pe teren nu contează dacă e amical sau oficial, dacă îi am sau nu alături pe suporteri. Sunt emoții, mai ales după trei luni de pauză. A fost prea mult pentru mine, sunt fericit că am revenit în fotbal.

Albion Rrahmani, atacant Rapid

Albion Rrahmani crede că Rapid poate lua titlul: „Este visul oricărui jucător”

- S-au făcut trei transferuri ofensive, urmează și Djokovic, tot cu profil similar.
- Competiția e bună. Am jucat înainte cu Krasniqi, știm amândoi jocul în atac. Întotdeauna este bine să aduci calitate.

2selecții a adunat Rrahmani pentru Kosovo, până în prezent

- În acest moment la cât la sută din capacitate ești?
- Cred că s-a văzut că sunt sută la sută. (râde) Ați văzut că am dat și gol! M-am antrenat și singur, mult, în Kosovo. De-abia aștept primul meci oficial, cred că vom fi "on fire" acasă, în Giulești.

6goluri și 2 assist-uri a reușit kosovarul pentru Rapid în 6 etape de Liga 1

- Cum vezi lupta pentru titlu?
- E bine. Îmi place să joc pentru titlu, este visul oricărui jucător, să lupte să câștige trofee. Trebuie să forțăm limitele.

Vreau să ajut echipa, sută la sută, meci de meci, dacă voi și marca va fi și mai bine. Obiectivul este să câștigăm titlul, de aceea e nevoie de toți. Am avut și ghinion mare, accidentări, trei jucători loviți în echipa de start. Ne știm bine, acum suntem fericiți că putem să ne antrenăm pentru startul sezonului.

Albion Rrahmani, atacant Rapid

Citește și alte știri:

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA „Păruială” la meciul Rapidului, după ce giuleștenii au întors scorul! Săpunaru, pus pe glume: „Daa, impune-te!”

EXCLUSIV // VIDEO CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Pasiunile lui Vladimir Screciu: „Pot sta ore întregi la pescuit, fără semnal la telefon”. Când a cântat ultima oară + cine este bruneta focoasă ce-i stă alături

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (4)
balderis
balderis  •  08 Ianuarie 2024, 17:12
Postat de Lorenzzo pe 06 Ianuarie 2024, 22:23

Se vede clar ca e jucator de rasa, sper sa ramana.la Rapid si din vara inca un sezon!!!

Are contract, 4 ani !!!

Geluruscanu69
Geluruscanu69  •  07 Ianuarie 2024, 05:58
Postat de Lorenzzo pe 06 Ianuarie 2024, 22:23

Se vede clar ca e jucator de rasa, sper sa ramana.la Rapid si din vara inca un sezon!!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Geluruscanu69
Geluruscanu69  •  07 Ianuarie 2024, 05:55

Titlu? Pai era sa va bata astia de mijlocu clasamentului din liga a doua din turcia mai flacau! ???? S-au ai uitat ca aveti una bucata victorie in ultimile 8 etape! Saracu de el!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează