FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

S-a aflat echipa care l-a ofertat pe Reghecampf! Se bate cu Pițurcă pentru a-i lua locul unui superantrenor

Articol de GSP - Publicat marti, 02 mai 2017 20:08

Laurențiu Reghecampf are șanse tot mai mici de a continua la FCSB din vară, indiferend de deznodământul acestui sezon. Cel mai probabil, tehnicianul vicecampioanei va pleca în Golf.

Dacă în primă fază s-a vorbit despre Al Gharafa, Radu Naum, moderatorul emisiunii Fotbal Club de la TV Digi Sport, a anunțat că antrenorul FCSB-ului va merge în Emiratele Arabe.

Al Wahda este formația pe care ar urma să o preia Reghecampf începând din sezonul viitor.

Formația din Abu Dhabi are câțiva jucători importanți precum Jorge Valdivia și Balazs Dzsudzsak. În prezent tehnicianul echipei este Javier Aguirre, fost selecționer al Mexicului și Japoniei, dar și antrenor la Espanyol, Real Zaragoza și Atletico Madrid.

PIȚURCĂ, ANUNȚ-SURPRIZĂ: "M-au ofertat și PE MINE"

Prezent în emisiunea din această seară, Victor Pițurcă a dezvăluit că azi a primit  un mesaj din partea unui manager de la Al Wahda: "M-a întrebat dacă m-ar interesa să preiau echipa și i-am zis că mă interesează orice club din Golf. I-am trimis pretențiile mele și gata. L-am înștiințat că eu sunt un antrenor scump".

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
1231782316848004
Gelu Viorel  •  02 Mai 2017, 21:24

L-am înștiințat că eu sunt un antrenor scump, aaa! aomis sa le spun ca si prost

valentinn10
valentinn10  •  03 Mai 2017, 15:13

piturca nu te ia nimeni, stai cuminte , vorbeste cu valorile armatei , lacatus , balint , tudorica trompetistu, ion ion sa-ti pastreze si tie o gamela , macar pentru masa de pranz , treaba ta dar pierzi ca sunt mult abonati , bubescu vine cu toata familia , vezi ce faci ...

1618597915124142
Alexandru Chis  •  03 Mai 2017, 06:15

Piturca, acest "Satana al fotbalului romanesc", mai arunca o sageata veninoasa inspre FCSB, blufind chipurile ca ar fi fost "contactat" de catre Al Wahda. A uitat sa ne spuna ca a fost... "contactat in somn"!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează