FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Schimb de replici între Ovidiu Ioanițoaia și George Ogăraru: „Ai jucat la FCSB! Ai două titluri de campion acolo”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 septembrie 2021 20:30 / Actualizat miercuri, 29 septembrie 2021 23:30

George Ogăraru, în prezent director tehnic al Centrului de copii și juniori de la CSA Steaua, a vorbit în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” despre anii pe care i-a petrecut la FCSB, acolo unde a bifat două titluri de campion. Ogăraru a fost transferat la Ajax, pe 3,3 milioane de euro, de la clubul condus de Becali. 

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- George, tu la ce echipă ai jucat? La FCSB sau la Steaua?

- Eu am jucat întotdeauna cu Steaua pe piept! Pentru mine, eu am jucat întotdeauna la Steaua.

- Ai două titluri de campion cu FCSB. La CSA Steaua scrie zero meciuri, zero trofee. La FCSB scrie 104 meciuri și două titluri de campion.

- Pentru mine...

- La CSA Steaua nu ai jucat niciodată.

- Eu am jucat întotdeauna la Steaua! Suporterii aceia care au fost în tribune au fost alături de Steaua. Că ulterior s-a dovedit ce s-a dovedit, că ulterior a fost această separare, într-adevăr... Nu trebuiau gestionate lucrurile astfel de ambele părți.

- Dar cum? Unde s-a greșit?

- Cred că lucrurile trebuiau gestionate mult mai bine. În momentul în care reprezinți clubul Steaua și ai milioane de suporteri trebuie să ai o anumită decență, un anumit respect pentru brandul pe care-l ai și să-l exploatezi într-un mod pozitiv. Să ajungi acolo unde toată lumea are acest reper, ca 1986 sau 1989, având toată România în spate. Gestionarea brandului a fost una deficitară, probabil că de-asta s-a ajuns la această ruptură.

Unde a jucat George Ogăraru?

  • CSA Steaua » ZERO meciuri / ZERO trofee
  • FC Nimeni (1998-2003) » 23 meciuri / 1 Cupă a României
  • FCSB (2002-2009) » 104 meciuri / 2 titluri de campion al României

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU GEORGE OGĂRARU

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (43)
arsenie_b
arsenie_b  •  29 Septembrie 2021, 20:40

Steaua e acolo unde sunt suporterii. La FCSB sunt 42%, la CSA 2%. O să ziceți că golanii de la Sud țin cu CSA. Ok, asta nu înseamnă nimic. Ăia sunt niște derbedei înrudiți cu mimaoviștii din toate punctele de vedere.

doomsday2000
doomsday2000  •  29 Septembrie 2021, 20:54

talpanistul este o specie recent aparuta si reprezinta individul care se crede stelist dar care a suferit cumplit cand dinamoul a invatat sa numere pana la 6...talpanistul este individul conectat la robinetul banului public care se crede stelist si care s-a bucurat din tot sufletul ca David Popovici a ajuns la dinamo, facandu-se economie cu salariul sportivului astfel incat sa ramana mai mult bani de cheltuit pentru echipa interzisa in liga I

449450982163804
Cornel Staniloiu  •  30 Septembrie 2021, 00:04

Cea mai urâtă și grea minciună este aceea prin care încerci să te minți pe tine însuși. Săracul George Ogăraru, este de plâns. Va veni și ziua când va plăti pentru minciunile lui; atunci, onoarea lui va fi un mare Zero, iar el va trăi într-o mare dezamăgire fiind marginalizat de prieteni și de toată lumea. Îmi es te milă de el, cel ce va fi.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează