FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC ARGEȘ

Se amână FCSB - FC Argeș? Răspunsul venit din partea LPF + ce spune regulamentul

FCSB ar putea să solicite LPF amânarea partidei cu FC Argeș
FCSB ar putea să solicite LPF amânarea partidei cu FC Argeș

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 septembrie 2020 12:37 / Actualizat vineri, 18 septembrie 2020 14:32

FCSB s-a calificat in-extremis în turul III al preliminariilor Europa League, dar continuă să sufere din cauza focarului de coronavirus din lot. Nu mai puțin de nouă jucători sunt pozitivi, iar lor li se alătură alți 9 membri ai staff-ului, printre care Toni Petrea, Neubert și Mihai Stoica.

Pentru meciul cu Topola de joi, FCSB a avut la dispoziție doar 14 jucători, dintre care un singur portar. Rămași și fără Florinel Coman, ieșit accidentat în Serbia, roș-albaștrii ar putea să solicite Ligii Profesioniste de Fotbal amânarea partidei cu FC Argeș de duminică. Mai ales că meciul cu Slovan Liberec e la câteva zile distanță!

LPF: „Nu am primit nicio cerere oficială”

Până în acest moment, FCSB nu a înaintat o cerere oficială către LPF, lucru confirmat și de dialogul purtat de unul dintre reportarii Gazetei cu Justin Ștefan, secretarul general al LPF: „Nu am primit nicio cerere oficială din partea celor de la FCSB”, a punctat acesta.

  • Conform noului regulament, meciul poate fi amânat o singură dată, dar nu poate fi programat mai devreme de 7 zile de la data inițială. Iar în cazul în care nu se va putea juca la data la care e reprogramat, atunci echipa din cauza căreia s-a amânat, aici fiind vorba despre FCSB, va pierde la "masa verde" cu 0-3.
  • FCSB abia strânge de un prim "11" fotbaliști care să nu fie pozitivi la Covid-19, însă nu poate solicita amânarea meciului de campionat, în etapa din weekend, când urmează să o întâlnească pe FC Argeș, duminică seara. 
  • Conform protocolului medical și de desfășurare a competiției, votat în Comitetul Executiv, o echipă dispută un meci dacă are valizi cel puțin 13 jucători, dintre care obligatoriu un portar. Este același regulament ca în cazul competițiilor UEFA, astfel că FCSB nu se află în acest moment în postura de a amâna jocul cu FC Argeș.

VIDEO Conferință Mihai Pintilii, după Backa Topola - FCSB

Citește și alte știri despre FCSB:

FCSB. Răzvan Ducan, criticat aspru după gafele din Serbia: „E grav ce s-a întâmplat! Are lacune foarte mari”

FCSB. Veste proastă după calificare! Ce-i așteaptă pe roș-albaștri la revenirea în România

Mihai Stoica, în extaz: „Minunea de care numai MAGICA STEAUA poate fi capabilă în Europa” + superpromisiunea pe care le-o face fanilor

Citește și:

„Vești bune! Rangers îl dă afară pe Ianis Hagi” » Transferul „Prințului” din Scoția este în prim-plan în presa internațională
Campionate
„Vești bune! Rangers îl dă afară pe Ianis Hagi” » Transferul „Prințului” din Scoția este în prim-plan în presa internațională
Răzvan Lucescu l-a antrenat pe Mitriță și știe de ce nu a fost convocat în lotul pentru Euro
Nationala
Răzvan Lucescu l-a antrenat pe Mitriță și știe de ce nu a fost convocat în lotul pentru Euro
„Vă spun secretul, chiar dacă o să mă certe” » Cum s-a salvat Botoșani de la retrogradare, dezvăluirea lui Florescu: „Magia sunt micii cu muștar și pâine”
Superliga
„Vă spun secretul, chiar dacă o să mă certe” » Cum s-a salvat Botoșani de la retrogradare, dezvăluirea lui Florescu: „Magia sunt micii cu muștar și pâine”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (29)
vikingul_vs
vikingul_vs  •  18 Septembrie 2020, 14:48

Cum este bah acum ?? Sa strigam si noi .sa piarda cu 3-0 la masa verde .

moshu.cu.sacul...
moshu.cu.sacul...  •  18 Septembrie 2020, 14:35

Huuu, direct în B cu ei!

babacloanta
babacloanta  •  18 Septembrie 2020, 14:51
Postat de dora pe 18 Septembrie 2020, 14:37

In sezoanele trecute, inaintea unor meciuri importante din cupele europene, FCSB si CFR si-au putut amana unele meciuri din Liga 1. Acum nu ar putea sa o faca ?

ati inceput cu *** ..va e frica ..dece ba sa va fie frica mai sunt peste 30 de etape de jucat Dinamo numai avea decat cateva si ia bagat in izolare si sa fabricat un criteriu de catre slugile ciobanului cazand in plasa si cfr-care era sa-si taie creaca singura de papagali ce au fost ..dece ba va e frica d eincepeti cu *** cu dersitu .jucati bacu ce aveti cum a jucat si Dinamo cu viitoru si cu voluntari ultimele etape ..mai bine Desfiintativa echipa penala nascuta penal si ajunsa sezonul asta printr-o infractiune sustinuta d eburleanu frf sa ajungeti sa jucato europa si s ane faceti d erusine ..sa nu puetti sa bateti in 120 d eminute o echipa care juca in 9 si plus de asta in 9 va da t si 3 goluri .rasilor .Milogilor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează