FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CLINCENI 0-0

Florin Gardoș, plin de nervi, după Sepsi - Clinceni 0-0: „Nu-mi place așa, în mocirlă, să ne apărăm 90 de minute”

Sepsi Sf. Gheorghe și Academica Clinceni au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 24 din Liga 1. Florin Gardoș (32 de ani) a fost nemulțumit de prestația ilfovenilor. +37   FOTO
Sepsi Sf. Gheorghe și Academica Clinceni au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 24 din Liga 1. Florin Gardoș (32 de ani) a fost nemulțumit de prestația ilfovenilor.

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2021 18:59 / Actualizat sambata, 20 februarie 2021 19:32

Sepsi Sf. Gheorghe și Academica Clinceni au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 24 din Liga 1. Florin Gardoș (32 de ani) a fost nemulțumit de prestația ilfovenilor. 

Sepsi a dominat categoric partida de la Sf. Ghoerghe. Apărarea Clinceniului a fost supusă unei presiuni constante, fapt care l-a enervat pe Florin Gardoș. Fundașul central e pregătit să lupte pentru locul de play-off.

Florin Gardoș, nervos în Sepsi - Clinceni 0-0

„Nici mie nu îmi place fotbalul ăsta, în mocirclă, în care ne apărăm timp de 90 de minute. Eram nervos din mai multe motive pe teren. Și maniera de arbitraj m-a enervat, în dinamica meciului au fost anumite decizii. Când te aperi 90 de minute și ei își creează atâtea ocazii, te enervezi.

Singurul lucru important e că am luat un punct. Ar fi o reușită foarte importantă să ajungem în play-off. Când am venit aici, echipa era de un an în Liga 1. Aveam obiectiv evitarea retrogradării, așa că play-off-ul ar fi ceva important”, a declarat Florin Gardoș, la Look Sport+. 

N-am reușit să facem un meci grozav, am avut probleme în defensivă. E un punct muncit și sper să ne bucurăm de el la finalul campionatului. De meciul viitor trebuie să mergem și să luăm 3 puncte. Sunt jucători cu calitate la Sepsi, îndemânatici, dar am fost norocoși
- Octavian Vâlceanu

FOTO. Cele mai tari imagini din Sepsi - Academica 0-0

+33 FOTO

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Continuă problemele la Astra » Budescu merge la Comisii! Câți bani vrea să primească

EXCLUSIV Gigi Becali anunță când îl vinde pe Olimpiu Moruțan: „Acum nu pot cere o sumă mare! Nu a demonstrat nimic”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
ekneb
ekneb  •  21 Februarie 2021, 03:46

Fotbalul in general il enerveaza cel mai mult pe Gardos, el e obijnuit sa stea pe tusa si sa ia salarul, amu au ajuns astia de la clinceni sa l puna sa joace fotbal, normal ca s a enervat!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează