FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCU CRAIOVA

VIDEO „Dacă va curge sânge pe voi...” » Discursul lui Dioszegi în vestiar, înainte de Sepsi - FCU Craiova. A urmat o repriză teribilă pentru olteni!

Articol de - Publicat joi, 16 martie 2023 21:51 / Actualizat joi, 16 martie 2023 22:06

Înainte de Sepsi - FCU Craiova, Laszlo Dioszegi, patronul covăsnenilor, a mers în fața jucătorilor pentru a-i încuraja înaintea finalei pentru play-off.

Clubul din Sf. Gheorghe a postat pe pagina de Facebook imagini din vestiar. În discursul său, Dioszegi i-a îmbărbătat pe elevii lui Cristiano Bergodi și le-a spus că are încredere că pot obține rezultatul care-i duce în play-off.

VIDEO Laszlo Dioszegi, discurs în vestiar înainte de Sepsi - FCU Craiova

„Iată că a venit ziua cea mare. Când mă uit la voi, încrederea mea e 100% că astăzi nu părăsim terenul învinși. Împreună vom învinge! După atâtea așteptări, a sosit finala adevărată. Eu am încredere în voi și nu numai eu. 

Tot staff-ul, fiindcă știm că astăzi, dacă o să cădeți jos, dacă va curge sânge pe voi, o să vă ridicați, o să ștergeți sângele și o să mergeți mai departe. Astăzi e ziua voastră, e ziua noastră, a tuturor!", a spus Laszlo Dioszegi în vestiarul lui Sepsi. 

Discursul a fost de impact, covăsnenii având un start de meci „furtunos", cu două goluri într-un sfert de oră. Iar la pauză, scorul a fost unul categoric, 3-0.

FOTO. Cele mai tari imagini din Sepsi - FCU Craiova

+12 FOTO

Citește și: 

I-a „îngropat” pe olteni la Sf. Gheorghe! » Două gafe în 9 minute și iese din echipă

Imagini inedite înainte de Sepsi - FCU Craiova » Mititelu, premiat de Dioszegi: „Foarte bună!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (38)
Nagyvagany
Nagyvagany  •  18 Martie 2023, 11:13
Postat de rottwailer pe 16 Martie 2023, 23:09

Si totusi la ce film se uitau? Cantau unii in maghiara? Ca asta se auzea? Sau era Viktor Orbán cu sacii de forinti?

S-au uitat la un film motivational, despre realizarile lor ca echipa, momente bune ale lor pe teren. Li-sa aratat ca ei au facut meciuri foarte bune, si sunt capabili sa o faca din nou. Era un film motivational, si nu despre bani.

Moshu
Moshu  •  17 Martie 2023, 22:16
Postat de Moshu pe 17 Martie 2023, 19:30

No lasa draga ca pe afara au "dat pe-afara" aia din craiova,i-au batut unii care nici ei nu stiau cine sunt fara buletin la-ndemana ! Putem fi putin seriosi si mai putin *** ? De unde scoatem fcu craiova o mare putere in fotbal,nedreptatita ??

*** ! *** !*** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Moshu
Moshu  •  17 Martie 2023, 19:30
Postat de danny_l pe 16 Martie 2023, 23:10

Sa gândit să lase pe Sepsi,nu cred că a vrut el, normal comisiile au spus 3-0,apoi la Apel sa schimbat ,la recurs a câștigat FCU,apoi cei de la FRF probabil i-au transmis cine trebuie să meargă în play-off , așa că atâta timp există politică în fotbal ,noi vom fi acolo unde suntem ,de aceea nu putem să evoluăm ca fotbal,deci ar fi bine politicul să dispară din fotbal definitiv, totul ce înseamnă FRF sau LPF trebuie toți schimbați,nu pentru că seara asta sa calificat Sepsi in play-off ci pentru că nu a fost ok,în primul rând că doar cei de la Sepsi au avut suporteri,2.posibil să fi fost făcute unele presiuni,cred că sau făcut,de ex Novak spunea că e aberație va să se rejoace de fapt el punea presiune, Mititelu e mititel, așa că o să mai vedem probabil același film, Sepsi ia Cupa,CFR ia Campionatul,dar afară sunt varză,unii nu joacă alții sunt interesați de a-și arăta prostia on secolul care trăim

No lasa draga ca pe afara au "dat pe-afara" aia din craiova,i-au batut unii care nici ei nu stiau cine sunt fara buletin la-ndemana ! Putem fi putin seriosi si mai putin *** ? De unde scoatem fcu craiova o mare putere in fotbal,nedreptatita ??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează
Close