FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Hanca a revenit pe teren după aproape 3 luni » Reporterii GSP l-au urmărit la lucru de la marginea terenului

Sergiu Hanca, în Petrolul - Debrecen/ foto: Cristi Preda (GSP) +10   FOTO
Sergiu Hanca, în Petrolul - Debrecen/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de , - Publicat joi, 11 ianuarie 2024 19:55 / Actualizat joi, 11 ianuarie 2024 21:30

Sergiu Hanca (31 de ani), mijlocașul Petrolului, a revenit pe teren la două luni și jumătate de la accidentarea suferită la gleznă în meciul cu FCSB, scor 2-2.

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache sunt prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Superliga

Dawa a avut atunci o intrare brutală asupra lui Hanca, iar petrolistul a avut nevoie de cârje să plece de la stadion. S-a recuperat și a jucat pentru Petrolul în meciul amical pierdut cu Debrecen, în Antalya, scor 0-1, primul al prahovenilor în cantonamentul din Turcia.

+6 FOTO

Hanca a revenit pe teren: cum s-a descurcat

Reporterii GSP trimiși în Antalya au asistat la meciul Petrolului și Debrecen și l-au urmărit pe urmărit pe Hanca de aproape, de la marginea terenului.

Sergiu a fost trimis din primul minut în teren de Florin Pîrvu, într-o garnitură mai degrabă de rezervă. Petrolul are meci și vineri, cu Odessa. Hanca a jucat mijlocaș central, alături de Dumitrache. A jucat curajos, nu i-a fost frică să bage piciorul în duelurile cu adversarii.

A fost un lider pe teren, a executat toate fazele fixe și a făcut ambele faze, rolul lui fiind de mijlocaș box-to-box. S-a implicat în toate duelurile și a încercat să își impulsioneze și verbal coechipierii. A compensat în faza defensivă, în condițiile în care ofensivă jocul a suferit. Hanca a ieșit în minutul 65, când Pîrvu a schimbat toți jucătorii de câmp.

El ar putea reveni oficial pe teren în Liga 1 cu Dinamo, pe 20 februarie, la 3 luni de la accidentarea suferită în meciul cu FCSB.

Această accidentare a fost cel mai greu moment din viața mea. Am învățat să nu mă mai gândesc la meciul următor, la ziua de mâine, să mă bucur mai mult de prezent. Mai ales când ești sănătos și poți să te antrenezi. Cum a fost primul antrenament aici, a fost după mult timp și unul greu, dar sunt cel mai fericit că l-am terminat.

- Sergiu Hanca, pentru GSP

VIDEO. Transformarea din viața lui Sergiu Hanca: „Mi-am făcut 4 teste după accidentarea suferită în 2021”

Citește și:

Petrolul a pierdut primul amical în Antalya » Reporterii GSP au fost prezenți la meci + Spion de la Dinamo pe margine
Petrolul - Debrecen
Petrolul a pierdut primul amical în Antalya » Reporterii GSP au fost prezenți la meci + Spion de la Dinamo pe margine
Gigi Becali și-a găsit nașul: jucătorul care nu vrea să plece nicicum!
FCSB
Gigi Becali și-a găsit nașul: jucătorul care nu vrea să plece nicicum!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
tk2014
tk2014  •  11 Ianuarie 2024, 21:27

‘l-a lucru’? e bine ca nu cereti bani ca sa citim greselile astea. altfel m-as intreba serios daca merita 1 eur / luna abonamentul la voi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează